Gorila

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Gorila

Príspevok od používateľa hughito »

Takisto ale nie je dobrá apatia a rezignácia, nezáujem o veci verejné. Ja napr. ako nevolič politiku aktívne sledujem a mám o nej väčší prehľad ako x voličov, ktorí volia z veľkej časti na základe iracionálnych a irelevantných predpokladov. Keď sme pri tom, TA3 začala vysielať perfektnú reláciu, Klub 3, je to politická debata, ale nie na štýl nedeľňajších krátkych hádok, ale trvá to dosť dlho, takže je tam priestor na diskusiu plus je tam super moderátorka, asi najlepšia čo sa tohto týka. http://www.ta3.com/clanok/7805/klub-3-z ... nuara.html

Ešte k tým voľbám: to najmenšie čo môžete spraviť pri nevolení je aspoň diskutovať s rodinou, priateľmi, známymi o týchto veciach, upozorňovať na špinavosti a zlý princíp, ktorá je tu aj vo svete nastavený. Treba aj sledovať "alternatívne" dianie, pohľady na fungovanie spoločnosti a hlavne rôzne novodobé ekonomické a politické alternatívy ku dnešnému systému. Ohľadom toho sa sebe vlastným spôsobom, ktorý každý uzná za vhodné a možné k jeho osobe, participovať na daných veciach. To je celé. V tom vidím ja alternatívu k nevoleniu. Nie apatiu.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Dnes 21:50 Vecer pod lampou na temu Gorila.
Hostia:
Tom Micholson, investigatívny novinár
Janek Kroupa, český investigatívny novinár
Marek Vagovič, investigatívny novinár
Gabriel Beer, ekonomický novinár

Neviete, ci sa to da niekde streamovat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak Lampa pokračuje ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pokracuje, bolo o tom na sme.sk pred asi dvomi dnami.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Lampa pokiaľ si dobre pametam chodila na STV? či niekde inde?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ano.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dzurinda: Gorilu som nedočítal, Bubeníkovej som sa nepýtal

Šéf SDKÚ hovorí, že obvinenia zo spisu sú také absurdné, že sa nimi nezaoberal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo iné mu zostáva hovoriť ? Dnešná Lampa bola dosť dobrá.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no hadam necaka niekto ze sa prizna :D

inac ma niekto funkcny link na ten spis? zeby som si to este raz popozeral a stiahol?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ta vcerajsia lampa bola zumpa vsetkych zump...konieckoncov od hriba sa iny pristup vazne cakat nedal, z povodne celkom dobreho napadu (ktory aj tak nepochadza z jeho hlavy) spravil jeden pseudointelektualny potrat najvacsiu zumpu pod slnkom, ktora sluzi len na vyplakavanie komplexov jeho a jeho pochybnych kamaratov, no hnus velebnosti...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

vendo napísal:no hadam necaka niekto ze sa prizna :D

inac ma niekto funkcny link na ten spis? zeby som si to este raz popozeral a stiahol?
toto? http://skgorila.tumblr.com/
hughito
Redeemer
Redeemer

ColdRain napísal:ta vcerajsia lampa bola zumpa vsetkych zump...konieckoncov od hriba sa iny pristup vazne cakat nedal, z povodne celkom dobreho napadu (ktory aj tak nepochadza z jeho hlavy) spravil jeden pseudointelektualny potrat najvacsiu zumpu pod slnkom, ktora sluzi len na vyplakavanie komplexov jeho a jeho pochybnych kamaratov, no hnus velebnosti...
A čo tak ?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ColdRain
Addict
Addict

zastupenie: hrib si samozrejme so vsetkymi tykal, vsetko jeho kadejaki kamarati, pochybni investigativni novinari(pri tomto slovnom spojenie sa mi asi zacne po vcerajsej lampe otvarat nozik vo vrecku), cize pluralita nazorov 100% ako vzdy, vid pripad cervanova, ale vlastne co sa cudujem, lampa je vzdy pri najlepsom v zastupeni 3x+x v prospech hribovho nazoru (ten clovek nevedel, nevie a nikdy nebude vediet moderovat, pomylil si svoju ulohu, on to ma moderovat, nie diskutovat)

hlasky zakomplexovaneho nicolsona v style "ako sa opovazuje nejaky miliardar niekoho zalovat" kur*a to uz kde sme? na jednej strane demokracia, ale na druhej len pre tych ktori sa pacia mne? hnus, suck me

a najlepsie na zaver, hrib ako sefredaktor tyzdna utesuje nicolsona, ze aj ked mu jeho nazor nikto nechce vydat tak to bude ok, moze napisat knihu *potlapkanie po pleci* kde to kur*a sme? co ma toto spolocne so serioznou zurnalistikou? hlavne ze hrib a ten jeho leskly toaletny papier ktory vydava je vseobecne znamy tym, ze pise co chce, okom chce a hlavne bez autorizacia od tych o kom pise, ale ked ma vydat nieco kontroverzne ako gorila na dovazok od jedneho zo svojich "budies" tak zrazu sa to neda a nicolson ma napisat knihu, farizejstvo 140% ... proti lampe ako takej nemam nic, vedecke temy ktore nepotrebuju od hriba politicky podtext sa tam pozret daju, lebo hrib proste nema zaujem ich pokurvit (aj ked tak casto robi svojim ignorantstvom, nepripravenostou a silne priemernym intelektom), ale akonahle pride rec na nieco politicke je to vzdy jednostranne, nekonstruktivne tliachanie, bez vecnych argumentov silne v hribovej jednostrannej rezii...
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj tak mi stále uniká nejaký pointa toho, čo si tam chcel vidieť. Chcel si tam Dzurindu alebo Haščáka, ktorí by hovorili, ako ide o nezmysly ? Boli tam novinári, ktorí sa touto témou zaoberajú, to je celé.

To, že Hríb sa správa nie ako nestranný moderátor, ale ako človek s názorom - to tak bolo odjakživa, ak ti toto vadí, tak to nepozeraj. Hríb sa nikdy nehral na nestranného "objektívneho" novinára.

A to, že sa tam volajú len ľudia, ktorí akože súhlasia s Hríbom - no to nie je celkom pravda. Ja pozerám Lampu už roku kvôli hosťom a nie kvôli Hríbovi.

Inak, keď sme pri tej kritike, pozrite si toto video. Paródia na Lampu, neviem ako vy, ale ja som z toho nemohol. :lol:

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2012, 14:08)
:)
Prílohy
hribrtvs.jpg
hribrtvs.jpg (27.2 KiB) 1620 zobrazení
ColdRain
Addict
Addict

hlavne si treba uvedomit, ze je to verejnopravna televizia, taketo vystupy si moze hrib robit v svojom pofidernom platku, alebo moze zacat tocit videoblog a tam si honit svoje ocividne poriadne posramotene ego

clovek s nazorom? v zasade ano, potom ale nech bloguje a nemoderuje DISKUSKNU relaciu na verejnopravnej tv, diskusia je od slova diskutovat, nie je to od slova ohovarat, kidat ani osocovat...v zasade nejde o to, co som tam chcel vidiet, ale o to co tam bolo, aj z mojich dani, aj z dani pana hascaka(ktore boli len za minuly rok viac ako vsetci co tam sedkali statu daju za 10 ich zivotov) zaplatene, takze to co by som tam chcel je uplne irelevantne, hodnotim to co som tam videl a to bola zumpa z ktorej sa mi dvihal zaludok, banda zakomplexovanych pseudointelektualov plakala nad ... nad cim vlastne? nad vlastnou patetickostou... a pomedzi to kladli otazky o niecom "cim sa zaoberaju" ... no k zbliti...

ja pozeram lampu uz niekolko rokov, resp od pripadu cervanova som pozerat prestal a znovu som si ju zapol kvoli gorile a lutujem to, je skutocne smutne ze takyto clovek si dovoli sam seba oznacit za novinara alebo nebodaj diskutera

egocentricke monstrum? vystihol by som ho jednym slovom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na odlahcenie temy...
Prílohy
zrkadielko.jpg
Misojogi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misojogi »

Ako totiž vyhlásil, po štvrtku, keď minister vnútra potvrdil reálnu existenciu spisu Gorila, skorumpovaní politici stratili aj posledné právo skrývať sa za slovenský štátny znak.
11140805-matovic-gorila-znak.jpg
Obrázok
"Preto sme im dali nakresliť ich vlastný a pripevnili sme im ho na dvere parlamentu. Nech si ho užijú," poznamenal Matovič na margo znaku, v ktorom známe trojvršie nahradila Gorila a dvojkríž zase banán trčiaci z jej hlavy.

Matovic je proste genialny nemozm si pomoct :-D
hughito
Redeemer
Redeemer

:lol: To je už naozaj moc. Akurát som nad tým minule rozmýšľal, že ten názov Gorila je neuveriteľne vďačný. Nebyť takého názvu, nebolo by okolo toho toľko možností.

Najviac ma dostala obálka na Plus7DNí.
Prílohy
plus7dni-2012-04.jpg
Napísať odpoveď