Upload web stránky na free web hoting- problém
Upload web stránky na free web hoting- problém
Ahojte
Mám problém. Spravil som web stránku nasemu novému hernému clanu ale nwm ako ju uploadovat na nejaký free web hosting. Buď mi na danom hostingu píse ze tam nic nieje alebo na inom hostingu mi píse síce text ale obrázky a celé okolie tej stránky jej design sa neukáže. Naviac je vsetko zarovnané vlavo. Pls porate mi. Moja stránke nie je pre PHP-fusion uploadujem sem aj img.
Mám problém. Spravil som web stránku nasemu novému hernému clanu ale nwm ako ju uploadovat na nejaký free web hosting. Buď mi na danom hostingu píse ze tam nic nieje alebo na inom hostingu mi píse síce text ale obrázky a celé okolie tej stránky jej design sa neukáže. Naviac je vsetko zarovnané vlavo. Pls porate mi. Moja stránke nie je pre PHP-fusion uploadujem sem aj img.
Re: Upload web stránky na free web hoting- problém
kazdy hosting ma svoje pravidla podla ktorych mozes uploadovat subory... bud do vyhradeneho priecinka alebo podobne...
ak ti vypisuje len text, to znamena ze si neuploadol css a obrazky... pretoze stranka sa nesklada len z html suboru.
ak ti vypisuje len text, to znamena ze si neuploadol css a obrazky... pretoze stranka sa nesklada len z html suboru.
Prosim ta mohol by si mi napisat na moj email [email protected] tvoj nejaky kontakt na skype alebo niekde kde by sme mohli o tomto pokecat. Pretoze ja som css a imge uploadoval ale nwm ci spravne. Mohol by si mi pomôcť? Rad by som sa priucil niecomu.
Ďakujem
Ďakujem
nevidim dovod preco by som poskytoval svoje sukromne socialne ucty, ak mas nejaky problem diskutuj v tejto teme...
zacnime tym ze napises aky mas hosting.
zacnime tym ze napises aky mas hosting.
Pouzival som webzdarma ale teraz pouzivam endoru.
po uploadnuti index.html a vsetkych suborov v danom priecinku co je css a images sa stane toto http://aszclan.clanweb.eu/. Template som stiahol tu http://www.clantemplates.com/free_templ ... egory/139/.
1. ukaz mi screenshot z ftp klienta, chcem vidiet ako si tam tie subory uploadol
2.
2.
Stránky jsem nahrál, ale obsah se nezobrazuje. Co teď?
Prosím zkontrolujte:
Veškeré služby jsou aktivní do 5 minut. Změna DNS (provádí se automaticky po založení služeb) u domén 3.řádu (např. neco.cekuj.net) může ale trvat až 40 minut. Doporučujeme restartovat cca po 20 minutách internetový prohlížeč dokud doména nenaskočí. Refresh stránky v prohlížeči nestačí!
Pokud převádíte doménu 2. řádu od jiného registrátora může změna trvat až 24h. V této době taktéž doporučujeme restart internetového prohlížeče (prohlížeč si interně pamatuje staré umístěni).
Na ftp musí ve složce vasedomena.cz/web existovat soubor index.php nebo index.html.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Bez urážky ale toto nie je web ale len úvodná stránka
aj to len stiahnutá
A nechci mi povedať že to uploaduješ cez webové rozhranie

A u endory to chvíľu trvá. Ja som tam mal kedysi test web a kým mi ho načítalo tak prešiel deň a pol.
A nechci mi povedať že to uploaduješ cez webové rozhranie
A u endory to chvíľu trvá. Ja som tam mal kedysi test web a kým mi ho načítalo tak prešiel deň a pol.
ja viem toto je len index.html neni to cely web. Ja som o tomto probleme vedel uz davnejsie a preto pred tým ako si dám tú námahu spravit celý web chcem otestovat ci to vobec pobezi. Pls das si tu namahu a povies mi ako postupovat pri uploade zatial len tohto index.html a neskor aj pri uploade celeho webu?? Nemusi to byť endora. Rád spoznám nový hosting. Bol by som ti velmi vdacni.
Ďakujem
Ďakujem
a teraz chcem vidiet ako vyzeral ten template ked si ho stiahol.
chyba ti tam css subor.
chyba ti tam css subor.
Neviem ako by som ti mal ukazat ze ako vyzera ten subor. Najlepsie asi bude ak si ten template stiahnes aj ty. Ale ak chces mozem sem scopirovat cely ten obsah toho css a index. Link kde som to stiahol je vyssie
-
Michaelo
Hardcore addict
Mozes to skopcit a dat do spoileru. No pri HTML nepotrebujes CSS subory. Ani pri PHP. Vsetky CSS sa daju narvat priamo do HTML ci PHP suboru. Samozrejme je to kravina no videl som ludi co to pri HTML weboch robia.
Jo a do INDEX.PHP napis toto:
Jo a do INDEX.PHP napis toto:
Kód: Vybrať všetko
<?php
require_once "index.html";
?>Re: Upload web stránky na free web hoting- problém
Takze podarilo sa mi uploadovat ako taku uz cast mojho webu www.aszclan.xf.cz ale narazil som na problem. Hore kde mate home, team, registracia atd. tak kolonky sponzory a server sa mi ako keby zrazili. Kukam index kukam css ale nie a nie na to prist. Moje znalosti v tomto obore este nie su dostatocne velke a tak prosim o radu.
Diki moc aj za predchazajuce reakcie
Diki moc aj za predchazajuce reakcie
-
Michaelo
Hardcore addict
Za prve: SPONZORY ? Nerob weby ked neovladas gramatiku. Videl som ich dost a nemali ziadnu navstevnost kedze v kazdej novinke aspon 10 hrubiek.
A povedal by som ze ti tam bud chyba priradeny CSS STYL ktory to rozsiril alebo za to napis:
A povedal by som ze ti tam bud chyba priradeny CSS STYL ktory to rozsiril alebo za to napis: