Prilba na lyzovanie
Prilba na lyzovanie
caute chcem sa len opytat ci je u nas na svk v tatrach povinna prilba ... diki
Re: Prilba na lyzovanie
U nás nie je nosenie prilby povinné, avšak veľmi Ti to doporučujem 
Povinné sú prilby pre deti do 15 rokov.
Inak často sa stretnem s názorom "ja som dobrý lyžiar, ja prilbu nepotebujem" alebo " ja jazdím pomaly.." Ale pokiaľ to vás niekto v plnej rýchlosti vpáli ...
Inak ceny klasických / jednoduchých lyžiarskych prilieb začínajú už na 20€, ... to máš ako 4 čaje a 2 Horalky niekde na svahu
Inak často sa stretnem s názorom "ja som dobrý lyžiar, ja prilbu nepotebujem" alebo " ja jazdím pomaly.." Ale pokiaľ to vás niekto v plnej rýchlosti vpáli ...
Inak ceny klasických / jednoduchých lyžiarskych prilieb začínajú už na 20€, ... to máš ako 4 čaje a 2 Horalky niekde na svahu
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa s lyžiarskou prilbou cítim oveľa bezpečnejšie. Určite to nie je zbytočnosť a niekoho výmysel. Prilbu za 20 EUR by som si síce nekúpila, ale zase 200 EUR mi už prídu vyhodené peniaze. Ja mám prilbu za 90 EUR a spokojnosť. Má aj výstup na slúchadlá, i keď tie by som sa na svahu veľmi neodvážila používať 
Ja som tých 20€ dal ako príklad ... , pretože sa ľudia vyhovárajú aké sú drahé a pod.
.. ale vždy lepšie s prilbou za 20€ ako s čiapkou adidas za 30€
...
.. ale vždy lepšie s prilbou za 20€ ako s čiapkou adidas za 30€
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to je pravda 
Prilba je dobrá vec, na svahu, na korčuliach, či bicykli. Vie zabrániť nepríjemným zraneniam pri pádoch a tá investícia sa teda určite vyplatí. Napriek tomu je na svahoch alebo korčuliach stále veľa rodičov, čo ju nedajú ani sebe, ani svojmu malému dieťaťu...
Prilba je dobrá vec, na svahu, na korčuliach, či bicykli. Vie zabrániť nepríjemným zraneniam pri pádoch a tá investícia sa teda určite vyplatí. Napriek tomu je na svahoch alebo korčuliach stále veľa rodičov, čo ju nedajú ani sebe, ani svojmu malému dieťaťu...