mám nasledovný problém. Provider nám nahodil nejaký nový server, a každý kto sa chce prihlásiť musí zadať svoje meno a osobné heslo. Funguje to štýlom, že keď zapnem komp a prehlidadač tak ma redirectne na server kde zadávam túto adresu a potom mi net ide a ide dovtedy kým sa nelogujem s tým heslom na inom PC (som prihlásený aj po vypnutí kompu a aj reštarte routra) No a od vtedy sa mi nedá prihlásiť na hojko.com
Vždy ako sa prihlásim tak som na cca 5 sec prihlásený a akonáhle dám refresh stránky tak som offline
Robí to na všetkých prehliadačoch. Níč som nemenil a cookies mi normálne ukladá. Dokonca IE ma ani len nelogne. Isto je problém tam u providera resp kvoli tomu nastaveniu servera
Problem S hojko.com
Re: Problem S hojko.com
Nebude problem v DNS? Skus pouzit tie od Google s IP 8.8.8.4 a 8.8.8.8, pripadne do prikazoveho riadku napis: ipconfig /flushdns
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie DNS to nebude, ono to blokuje celý traffic kým sa nelognem
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:00)
ad1 na žiadnej inej stránke som problém s logovaním nezaregistroval ale to som neskúšal fóra idem skúsiť
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:03)
lamky ten istý problém, zopár iných warez fór funguje normálne...
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:05)
oprava žiadne fórum mi nejde
neviem ostať prihlásený, nejdú ani lamky ani wareznet ani viry.cz ...
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:00)
ad1 na žiadnej inej stránke som problém s logovaním nezaregistroval ale to som neskúšal fóra idem skúsiť
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:03)
lamky ten istý problém, zopár iných warez fór funguje normálne...
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 3:05)
oprava žiadne fórum mi nejde
Skus to este z ineho prehliadaca, pripadne ineho PC a ak to bude pretrvavat, tak je to chyba providera a ries to s nim, lebo to vyzera na nejaky problem s cookies.
-
Pigesko
King
sry za OT, ale smrdi z toho zamer
(co je samozrejme blbost,ja viem...)
-
hrban
Addict
no je to chyba providera, ale neviem čo s tým keďže jeho zohnať je problém, to skôr sa stretnem s kráľovnou ako s ním ... 
nevie niekto kde môže byť chyba, stránhy s https idú normálne
nevie niekto kde môže byť chyba, stránhy s https idú normálne
Ten ich proxy, PPPoE alebo co to tam je pravdepodobne sposobuje problemy pri cookies, asi ich modifikuje alebo co.
-
hrban
Addict
nakoniec sa mi ho podarilo zohnať, povedal, že o tom vie ale na to nemá čas momentálne, už to trošku robil ale ešte to nieje ono...