V NEHE ani nebude, lebo je to o OpenGL 1.2, vsetko sa robi teraz uplne inak, cez shadre, cele spracovanie z CPU preslo na GPU, takze sa komplet v OpenGL 3.0 zmenili techniky.
Ked sa co to nauci, tak odporucam odlinkovat rozsirujucu kniznicu GLEW a jednoznacne prejist na OpenGL 3.2 a nalinkovat iba jeho hlavicku, pretoze GLEW vam bude miesat OpenGL 1.0 s OpenGL 3.0+, teda zli koderi to budu miesat a to nie je dobre.
OpenGL 1.2 ostava ako podpora ale karty uz nie su pren optimalizovane, takze kod v 1.2 na novych kartach nemusi ist na plny vykon.
Kniha c++
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kniha c++
nie je tato kniha http://www.amazon.com/OpenGL-SuperBible ... 347&sr=1-5 lepsia ako ta cervena?
-
failExperiment
Expert
Viem ze je to trochu mimo temy ale mam problem z OpenGL,
ani za ten svet nemozem najst ovladac na moju grafiku Sis Mirage 3 Graphic, ktory by podporoval OpenGL aspon 2.
Nepoznate nejaku utilitku, ktora by mi pomohla?
ani za ten svet nemozem najst ovladac na moju grafiku Sis Mirage 3 Graphic, ktory by podporoval OpenGL aspon 2.
Nepoznate nejaku utilitku, ktora by mi pomohla?
-
johny3212
Star
Neviem ktora kniha je lepsia, ale ta moja je znamejsia
.
Neviem aku staru mas grafiku, ale kup si novsiu
Neviem aku staru mas grafiku, ale kup si novsiu
-
failExperiment
Expert
Asi tak 3 roky, problem je ze je integrovana v notebooku Asus k50c, na tu grafiku sa mi nepodarilo zohnat ani ovladace pre Linux, a dost ma to stve.johny3212 napísal: Neviem aku staru mas grafiku, ale kup si novsiu
-
johny3212
Star
To ti verim, to by aj mna stvalo. Ked vyberam notebook, tak treba dopredu mysliet na take veci a hladat s grafikou (Intel, Nvidia, ATI-AMD) tie maju najlepsie podpory.
no takze stahol som si pdf programujeme hru v c# odveci hned prvy obrazok nepresne udaje vadne napisana kniha
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 21:14)
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 21:14)
anojohny3212 napísal:Tu mas moje navody ako vsetko nastavit:
http://sourceforge.net/apps/trac/opengltutorials/wiki
Na knihu staci ked ti poslem torrent?