mne widlicky vydrzia maximum mesiac, ale som beta tester....
Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?
Ja s Windowsom nemam problemy, ale obcas formatujem C: (System) kvoli virusom, lebo ich nedokazem ani "rucne" odstranit. Ale to som robil teraz tak pred 2 tyzdnami a predtym tak neviem, pred prazdninami. Inak nemavam s tym problemy, len hovorim, obcas pride nejaky pekny virus
Ale minule som nainstaloval Winodws aj vsetky drivery a programy so vsetkym za cca 2 - 2,5 hodiny, co je v pohode.
Ale minule som nainstaloval Winodws aj vsetky drivery a programy so vsetkym za cca 2 - 2,5 hodiny, co je v pohode.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmmm neviem poxopit ako dakomu tha sunka XP moze ist 4 roky.. a co... sak rok uz je vela... aspon na moj vkus... odkedy mam net... sa seru virusy... a trojany... a ked trojan sa zahniezdi tak to uz je problem s nim ! Uvidime na windows Vista ma vyst 7 verzii, najlepsia bude Windows Ultimate version... uvidime ze co bude v nej zabudovane
mozno to bude beezpecne

mne bezi XP nejako 3/4 roka .... naposledy som ho reinstaloval len preto ze som svoje prve dni na nete behal so shitnym antivirom a s IE .... odvetdy v pohode .... aj predtym som mal XP a preinstalovaval som ho len ked nezvladol upgrade HW ..... ono kto sa vie o system postarat nema problem .... verim ze svoj win nebudem preinstalovavat dooost dlho
ide to a ide to fpohodeCouldNEX napísal:hmmm neviem poxopit ako dakomu tha sunka XP moze ist 4 roky.. a co... sak rok uz je vela... aspon na moj vkus... odkedy mam net... sa seru virusy... a trojany... a ked trojan sa zahniezdi tak to uz je problem s nim ! Uvidime na windows Vista ma vyst 7 verzii, najlepsia bude Windows Ultimate version... uvidime ze co bude v nej zabudovanemozno to bude beezpecne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
staci vediet co a kde mas nastavit aby sa uroven bezpecnosti zvysila, tak isto zavisi od toho ako sa k tomu OS spravas, aj linux vies rozdrbkat aj novel aj os2 aj MacOS aj cokolvek ine, ide o to co robis alebo este lepsie co NEROBIS tomu systemu a ako sa on staras...
btw, o nastavovani XPeciek nie je zrovna malo stranok, treba trochu poguglit a najst si ten "spravny" model/postup pre teba a je to v pohode