Inac fb a podobne nepojde dole, pisali to aj na twittri, akoby nam potom dali vediet ze su dole
Anonymous
Re: Anonymous
http://dgaspcgr.ro/theme/ hh
Inac fb a podobne nepojde dole, pisali to aj na twittri, akoby nam potom dali vediet ze su dole
fak jea, ddos skoncil, admini nahodili zalohu a stranka fachci ako keby sa nic nestalo...Basically, Anonymous gained access to CBS.com and deleted EVERYTHING.
vysledkom je len 1 clanok na nete a nasrany admin, ktory si mohol uzivat vikend a miesto toho musi riesit veci pod SLA <1 hod
ja som velky zastanca slobody (aj na internete) a moj nazor na kauzu megaupload je taky, ze si to zasluzia. jedna vec je volne sirenie (akychkolvek) informacii a druha, priame zarabanie na obsahu ktory vytvoril niekto iny bez suhlasu autora co je podla mna vrcholne nemoralne... pretoze tak to realne bolo, 99.9% ich prijmov pochadzalo odtial a to som este fest ubral... dobre o tom vedeli, nic proti tomu nerobili a ich obchodny model bol nastaveny prave tak aby podporoval warez. darmo o sebe budu tvrdit ze my nic my muzikanti, kazdy vie ako to je.
preto mi tieto utoky ako reakcia na bustnutie megauploadu prisli trochu mimo, ale vo vseobecnosti si to tieto institucie isto zasluzia.
preto mi tieto utoky ako reakcia na bustnutie megauploadu prisli trochu mimo, ale vo vseobecnosti si to tieto institucie isto zasluzia.
-
jamesiq
Medium Star
No ja neviem ale myslim ze tieto utoky sa mozu velmi lahko otocit proti nim. Akurat to sposobi to ze v boji proti "internetovemu terorizmu" prejde nieco ako sopa/pipa jednoduchsie. Len takto ako sa im paci zhadzovat stranky hm. Ako pekne sa nato pozera len aky to ma ucinok.. 
http://www.rihannaonline.net
http://img837.imageshack.us/img837/7016/vivendihack.png (nechcem to sem uploadovat, pre istotu)
http://img837.imageshack.us/img837/7016/vivendihack.png (nechcem to sem uploadovat, pre istotu)
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Slovenski Anonymous nie su?
-
Misco13
Expert
Oni nevidali nejake prehlasenie? Inak vzdy som uvazoval ze preco ludia nic nerobia....kolko videi a komentarov kde kade a tak ze dost ludi vidi tento sytem, ludi hore a spomina konspiracne teorie ale nic sa nerobi...mozno nakoniec hackeri takych ludi zjendotia
Bodaj by...
Im nejde oto vyradit tie stranky ale oto aby si to ludia vsimli a uvedomili si co sa deje. Zhadzuju polske stranky, lebo maju hlasovat o ACTA v Polsku....
Moc sa do toho nevyznám, ale tak laicky:
Čo sa stane (ak sa stane...), keď začnú byť stránky imúnne / lepšie zabezpečené proti týmto útokom. Majú Anonymous ešte niečo v zálohe ? resp. vedia ešte viac pritvrdiť?
Pretože akonáhle to budú max hodinové výpadky, pokiaľ systémy neobnovia, alebo sa nezaplátajú všetky chyby .. tak zas do popredia sa dostane návrh SOPA a nič mu nebude brániť ho schváliť ...
ropman: ... Tu nejde len o Megaupload. MU tomu dal akurát ešte väčší podnet, viac ľudí to "zmobilizovalo" ... A k téme kradnutie obsahu. O tom by sa dalo dlho diskutovať. Na jednej strane mohli vyčísliť stratu 500mil USD. No možno práve niektorí "umelci" by sa nemuseli stať slávnymi vôbec ... isto má niekto väčšiu šancu preraziť ak si ho stiahne veľa ľudí, dostane sa do povedomia. Možno práve vďaka tomu bude vypredávať štadióny a zarábať na lístkoch, reklame a pod. To isté platí pri filmoch. Za takú cenu ako sa predávajú na DVD diskoch to nekúpi nikto. Taktiež návštevnosť kín môže závisieť práve od pár jedincov ktorí si ho stiahnu, povedia, že je to super film - tak sa zoberie celá partia a pôjde do kina...
Čo sa stane (ak sa stane...), keď začnú byť stránky imúnne / lepšie zabezpečené proti týmto útokom. Majú Anonymous ešte niečo v zálohe ? resp. vedia ešte viac pritvrdiť?
Pretože akonáhle to budú max hodinové výpadky, pokiaľ systémy neobnovia, alebo sa nezaplátajú všetky chyby .. tak zas do popredia sa dostane návrh SOPA a nič mu nebude brániť ho schváliť ...
ropman: ... Tu nejde len o Megaupload. MU tomu dal akurát ešte väčší podnet, viac ľudí to "zmobilizovalo" ... A k téme kradnutie obsahu. O tom by sa dalo dlho diskutovať. Na jednej strane mohli vyčísliť stratu 500mil USD. No možno práve niektorí "umelci" by sa nemuseli stať slávnymi vôbec ... isto má niekto väčšiu šancu preraziť ak si ho stiahne veľa ľudí, dostane sa do povedomia. Možno práve vďaka tomu bude vypredávať štadióny a zarábať na lístkoch, reklame a pod. To isté platí pri filmoch. Za takú cenu ako sa predávajú na DVD diskoch to nekúpi nikto. Taktiež návštevnosť kín môže závisieť práve od pár jedincov ktorí si ho stiahnu, povedia, že je to super film - tak sa zoberie celá partia a pôjde do kina...
A ty v akom svete zijes? Nikdy sa nezaplataju vsetky chyby, vsetko je a bude vzdy do istej miery zranitelne.
Lubenecko: Nieco na sposob, ako pise Gangy. Proti DDoSu sa v podstate branit ani moc neda, ked na teba utoci 8000 ludi.. Proste ddos len vyvija natlak pripojeni, proti tomu sa taaaaaazko brani
Zda sa mi to ale filesonic.com je tiez vypnuty ?
-
Grim
Darca
...filesonic zablokoval sťahovanie súborov, ktoré uploadol niekto iný...každý má prístup len k svojim súborom...
Tiež som si všimol ten filesonic. Čo je vlastne za tým? Zľakli sa, že dopadnú ako megaupload?
-
tomexx
King
Zhodit par domen na niekolko hodin az dni mi pride skor ako pozerstvo, nie riesenie problemu...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Anti-Count ... _Agreement kedy ma toto prist k nam ? Poliaci uz to maju v parlamente co som dakde cital ....
Ste poculi, ako ohlasili utok na cpufilm? Niekto mi doplnte link prosim vas...
Bol som na irc, kde to mali organizovat ti cesi/slovaci. Podporu maju aj od amikov, ale ako... 14 rocni, ktori sa pytaju ako sa skryt za proxy.......
To bude utok teda.
Bol som na irc, kde to mali organizovat ti cesi/slovaci. Podporu maju aj od amikov, ale ako... 14 rocni, ktori sa pytaju ako sa skryt za proxy.......
To bude utok teda.