Sennheiser HD205 II alebo AKG K514 ?
Sennheiser HD205 II alebo AKG K514 ?
Ano,viem ze je tu plno takychto otazok a mozno tu nebude ani jedna odpoved,ale za skusku nic nedam 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sennheiser HD205 II alebo AKG K514 ?
Ten vyber je trošku chaoticky, jedne sluchadla su otvorene, druhe uzavrete. Nejde ich nejak rozumne porovnať. Najprv si ujasni ake vlastne potrebuješ predpokladam, že to chceš na doma. Čisto z hľadiska kvality zvuku K 514 hraju podstatne lepšie o pohodli nehovoriac. Zaleži na cenovom limite, možno by sa našli aj lepšie.
Ryan Giggs napísal:Ten vyber je trošku chaoticky, jedne sluchadla su otvorene, druhe uzavrete. Nejde ich nejak rozumne porovnať. Najprv si ujasni ake vlastne potrebuješ predpokladam, že to chceš na doma. Čisto z hľadiska kvality zvuku K 514 hraju podstatne lepšie o pohodli nehovoriac. Zaleži na cenovom limite, možno by sa našli aj lepšie.
aha,neuvedomil som si ze tie akg su otvorene. potrebujem jednoznačne uzavreté, circulauralne,proste ktore mi obklopia usi,vyraznejsie basy... pozeram este akg k77 ..
Otvorene a circumaural sa ale nijako nevylucuju. Uzavrete sa kupuju len kvoli tomu, aby ty si nerusil okolie okolo seba a okolie nerusilo teba.
-
Ryan Giggs
VIP
K 77 su pomerne vyrovnane sluchadla, tam sa vyraznejšich basov nedočkaš. S vyraznejšimi basmi napr. Audio-Technica ATH-T300. Niekde medzi nimi v množstve basov su Sennheiser HD 418 (horšie materialy) alebo Shure SRH240 (najlepši zvuk, ale najmenej pohodlne). Zaleži na rozpočte.
Ryan Giggs napísal:K 77 su pomerne vyrovnane sluchadla, tam sa vyraznejšich basov nedočkaš. S vyraznejšimi basmi napr. Audio-Technica ATH-T300. Niekde medzi nimi v množstve basov su Sennheiser HD 418 (horšie materialy) alebo Shure SRH240 (najlepši zvuk, ale najmenej pohodlne). Zaleži na rozpočte.
tie audio-technica vyzeraju zaujimavo.. ak ich do 48minut kupim tak ich zajtra poobede budem mat tu
audio technica T300 nieeee, minimalne T500 , zvukový rozdiel je priepastný
mr.joda napísal:audio technica T300 nieeee, minimalne T500 , zvukový rozdiel je priepastný
neskoro,uz su objednane
-
Ryan Giggs
VIP
To sice je, ale aj cenou je to niekde inde. A tam uz su aj ini, lepsi kandidati ako T500. Takto by sme mohli pokracovat do aleluja.
prinajhoršom vrátiš , do 7 dní máš na to nárok , popravde, nepozeral som cenovú hladinu , aj keď teraz ma trklo že K514 som mal doma , nehrali zle , rád by som si vypočul verziu MK II ...
-
Ryan Giggs
VIP
Co tak citam fora, tak je to len redizajn, zvuk je +/- rovnaky.
no pokiaľ redizajn k lepšiemu tak je to potom OK , tie náušníky na originál K514 sú ok prvé dva roky , potom to behom mesiaca stvrdne na kameň a začne praskať (osobná skúsenosť), ináč som im nemal čo vytknúť, dosť príjemné sluchadlá. Pokiaľ tu kvazikožu vymenili za nejakú schopnú látku tak paráda , hlavne zmenili tú hovnovitú farbu 
-
Ryan Giggs
VIP
MKII maju latkove naušniky. Nie je to ani velur, ale nejaky ina latka. Každopadne tym padom bude väčšie pohodlie a asi menšia izolacia.
neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
tie audio-technicy hraju strasne. koss ur/18 co som mal tak hrali lepsie o dost,ou maj gad co som to kupil
tie audio-technicy hraju strasne. koss ur/18 co som mal tak hrali lepsie o dost,ou maj gad co som to kupil
-
Ryan Giggs
VIP
UR 18 nehraju lepsie ani omylom. Hraju len inak. Treba si uvedomit ze su otvorene, T300 su uzavrete. Chcel si uzavrete. To nema rozumny zmysel porovnavat. Uz su tie sluchadla rozohrate ci hodnotis len tak z voleja?
Ak nie si spokojny, vrat a doplat na T500.
Ak nie si spokojny, vrat a doplat na T500.