Mobilny Internet ZTE MF190

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
F4NT0M4S
Novice
Novice

Mobilny Internet ZTE MF190

Príspevok od používateľa F4NT0M4S »

Takže moj kamoš si kupil mobilny internet USB MODEM ZTE MF190 od T-mobilu plati 13eur . Internet mu ma isť 128kb/s po vyčepani 2gb sa zniži na 64kb/s ale to tu na dedine kde byva on aj ja neplati internet mu ide max 10kb/s a neni tu ani 3g sieť . Ked ho chcel vratit povedali že sa to neda už 2krat podal reklamaciu a nič :? ... Je to môj naj kamoš tak mu chcem pomôcť ... Prosim vas neda sa kupit nejaka antena a prepojit to aby mu šiel aspon tych 50kb/s .... Alebo niečo ine fakt sa v tom nevyznam tak vas prosim o pomoc. Za odpovede dakujem :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Mobilny Internet ZTE MF190

Príspevok od používateľa kukiak »

neda, ma tam len pokrytie EDGE.. co sa tyka reklamacie s tym ti neporadim, ale predsa kazdy normalny clovek si zisti ake pokrytie ma tam kde ho chce pouzivat.
F4NT0M4S
Novice
Novice

kukiak napísal:neda, ma tam len pokrytie EDGE.. co sa tyka reklamacie s tym ti neporadim, ale predsa kazdy normalny clovek si zisti ake pokrytie ma tam kde ho chce pouzivat.

Ale chapeš ty KOKO*I s T-MOBILE ho oje**** povedali že tam ma dobre pokrytie......... takže sa stym nič neda urobit ? :(
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Prosím ťa, nerozčuluj sa tu. Chyba nie je v Telekome ale u tvojho kamoša, ktorý si nezistil, ako dané zariadenie funguje. V Telekome mu na 100% nepovedali, že má doma dostupné 3G, ak ho tam v skutočnosti nemá. Na toto si tam dávajú pozor - zavádzať môžu, ale klamať určite neklamú. Tieto veci si ale mal s operátorom vyjasniť pred podpísaním zmluvy, teraz môže od nej jedine odstúpiť a zaplatiť zmluvnú pokutu.
F4NT0M4S
Novice
Novice

hmmmm pokuta a odstupenie od zmluvy 258eur on nie je milionar aby mohol take peniaze vyhadzovať do vzduchu !!!!!
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Keď nie je milionár, tak si mal rozmyslieť, za čo bude 24 mesiacov platiť 14 eur.
F4NT0M4S
Novice
Novice

jacobinho ked neweš ako pomôcť ta tu už ani nepiš ok
Napísať odpoveď