Ladislav Meliško
Re: Ladislav Meliško
uz je vypredane 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
fock 
Kamarati raz boli v Prievidzi, ci kde to byva, zohnali jeho cislo a boli ho navstivit
.
True story
.
True story
-
Soviet
Darca
A? Co zistili?
Len s nim isli na pivo, pokecali... Bola to celkom sranda podla toho co hovorili. Ja som to napisal len kvoli tomu, ze ked nemozu zohnat vstupenky, mozno sa s nim mozu stretnut osobne... Pred cca 3mi mesiacmi to nebol problem
.
K*kot ja som chcel ist na tie silne reci, ozaj uz je vypedane? 
Potom sa len tak zaprášilo ľudia.
-
p4ra
Redeemer
Aj ja som chcel ist, brat mi o tom hovoril pred tyzdnom, ale beznadejne vypredane. 
som sam, ked si myslim, ze Mr. Melisko je stelesnena tupost tohto naroda, a preto sa mi hnusi pozerat co i len kratke video s nim?
-
Andi_Cibula
Addict
Asi hej.beardie napísal:som sam, ked si myslim, ...
Členovia slovenského teamu na medzinárodnej chemickej olympiáde ho všetcia počúvali ešte pred mnohými rokmi a niektorí pri tom písali bakalárky a tí asi tupí nie sú.
Vypočul si si aspoň jednu nahrávku do konca ?
-
Grim
Darca
...nie, niesi...úroveň zábavy klesá do nových hĺbok... 
-
Hotwire
Addict
ale aj na tuposti sa da pobavit, hlavne ked je prezentovana tak vtipne, tak neber zivot az tak vazne
nevravim ze je to tiez moj vkus ale tak furt lepsie nez pocuvat napr Mojsejovu 
-
Andi_Cibula
Addict
Veď toto, väčšinu osôb čo poznám že ho počúvajú sú veľmi chytrí, rozhladení ľudia znajúci mnohé vedné aj kultúrne oblasti.
A jeho nevraživí odporcovia si väčšinou nevidia na koniec nosa. Treba sa zamýšlať pri počúvaní jeho nahráviek nad vecou v širších súvislostiach.
A jeho nevraživí odporcovia si väčšinou nevidia na koniec nosa. Treba sa zamýšlať pri počúvaní jeho nahráviek nad vecou v širších súvislostiach.
Praveze vtedy si uvedomim, ze je vlastne velmi smutne, ked ludia "uctievaju" takeho cloveka ako je on - alkoholik psychicky a trochu aj fyzicky tyrajuci svoju zenu a svojho syna, ktory zrejme nikdy nema dobru naladu. Az po tom ako sa stal znamym a uvedomil si, ze z toho moze tazit (fanusikov uz neodhana, ale nechava sa pozyvat v krcme) mi pripada ako relativne normalny clovek, ktory sa vie aj bavit.Racius napísal:Treba sa zamýšlať pri počúvaní jeho nahráviek nad vecou v širších súvislostiach.
Na druhej strane ak si odmyslim jeho vplyv na rodinu, tak je to celkom sranda, pretoze jeho vystupy maju svoju dynamiku a nadavky su velmi originalne, to mu nemozno upriet
ja mam meliska napocuvaneho asi celeho, tvrdit o nahravkach, ze su ubohe a pod. je imo blbost a taky nazor prevlada vacsinou u ludi co tie nahravky poriadne ani nepoculi, v podstate je to dobry clovek co zial prehral svoj boj s alkoholom, hlupe mi pridu iba tie videa deti co k nemu chodia a otravuju ho
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim, ze je to clovek, ktory prehral boj s alkoholom. Ale tupa je v tom skor jeho zena, ktorej nevadi, ze s takym clovekom nadalej zdiela jednu strechu. Brilantny na tom je napad jeho suseda, ktory toto cele vymyslel a zrealizoval. Jeho nadavky su tak neskutocne vo svojom zmysle podarene, ze sa neda nesmiat.
Na toto sa netreba pozerat, resp. to netreba pocuvat s nijakou vaznostou alebo hlbokym zamyslenim. Treba si to len vypocut a zasmiat sa na odreagovanie od vsednych veci. A budme uprimni - kto z vas aspon raz odkedy to pocul nepouzil jeho uzasne vyroky aspon raz za nejakych okolnosti?
Na toto sa netreba pozerat, resp. to netreba pocuvat s nijakou vaznostou alebo hlbokym zamyslenim. Treba si to len vypocut a zasmiat sa na odreagovanie od vsednych veci. A budme uprimni - kto z vas aspon raz odkedy to pocul nepouzil jeho uzasne vyroky aspon raz za nejakych okolnosti?
-
uplink
VIP
Laci Meliško je méma, ikona, slovenský Chuck Norris a druhý Jánošík. Proste si "poctivo" vyslúžil svoje miesto na pomyselnom piedestály slávy, vďaka jeho neuveriteľne širokej slovnej zásobe pozostávajúcej z 90% čisto len z nadávok, trefnosťou od*ebov pri rozličných situáciach nad ktorými sa ľuďom s iQ 80 a vyšším pozastavuje rozum a epickou podguráženosťou jeho milovaným alkoholom.
-
MeliskoJeKral
Novice
realne interview yeahh konecne Melisko
Ladislav Meliško Interview 2012

-
p4ra
Redeemer
Myslim, ze cely zaznam. 
//GothaR: lepsia kvalita: