Prehrávač filmov
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prehrávač filmov
Stačí 1 KMPlayer a prehrá ti všetko na čo si spomenieš a aj na to na čo si nespomenieš. Zbytočne sťahovať 4 prehrávače keď jeden to zvládne všetko a lepšie.
Súhlasím, moje osobné skúsenosti niesu dobre tak KMPlayer ale vyskúšaj obidva (KMPlayer, VLC) a uvidíš ktorý ti padne.Michaelo napísal:Stačí 1 KMPlayer a prehrá ti všetko na čo si spomenieš a aj na to na čo si nespomenieš. Zbytočne sťahovať 4 prehrávače keď jeden to zvládne všetko a lepšie.
Šťastné a veselé
Ja som už dlhé roky zvyknutý a zároveň spokojný s KMPlayerom
osobne používam BS player, pretože vie automaticky hľadať a stiahnuť titulky. (ešte sa mi nestalo, že by mi niečo neprehral)
Potplayer
GOM Player
vga s podporou DXVA -> Potplayer
vga bez podpory DXVA -> MPHC
Potplayer ma problemy s HD obsahom ak nie je akcelerovany cez vga, preto je v tomto pripade vhodnejsi MPHC.
vga bez podpory DXVA -> MPHC
Potplayer ma problemy s HD obsahom ak nie je akcelerovany cez vga, preto je v tomto pripade vhodnejsi MPHC.
Ako sa vyhladávajú v KMPlayeri titulky? 
stlačil som asi šetko čo sa dalo
ale to find sa jaksik stále nerozsvietilo
viete niekto ako na to?
stlačil som asi šetko čo sa dalo
-
Michaelo
Hardcore addict
Bacha. Je to cinsky program a bude to hladat na cinskych strankach. Jednoduchdie mas zabehnutie na titulky.sk a podobne stranky 
A ked chces tak hore klikni na Alternative search. Tam sa to da. A zmen si jazyk na cestinu
mas to zrozumitelnejsie (ja nemam problem s AJ ale i tak cestina je lepsia).
A ked chces tak hore klikni na Alternative search. Tam sa to da. A zmen si jazyk na cestinu
aha ale tie titulky by boli aj slovenské alebo české nie?
aj tak mi to jaksik nejde ked dám najít tak mi to akurát vyhodí hentú tabulku a nič viac
aj tak mi to jaksik nejde ked dám najít tak mi to akurát vyhodí hentú tabulku a nič viac
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak trochu pochybujem že by boli české či slovenské keď to hľadá na ich stránkach.