Community
-
twardykamen
Medium Professional
Re: Community
pozeram pozeram..zatial 1 .seria.Je to jeden z mala sitcomov na ktorom sa dokazem zasmiat a bez stupidneho nahrateho smiechu.Halloweensky diel bol zatial naj.takze urcite not bad..
no odpozerané už mám všetko ale ma mrzí, že to prestalo vychádzať.
Inak plastelinový diel asi najhorší, zatiaľ čo paintballové ma dostali. Ešte aj ten kde bol Abed ako Godfather bol boží
.
Inak plastelinový diel asi najhorší, zatiaľ čo paintballové ma dostali. Ešte aj ten kde bol Abed ako Godfather bol boží
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
oni serial nezrusili,zase sa bude dalej vysielat,len sa nevie kedy
Začal som to pozerať, cca 14 dielov za mnou. Nemám z toho úplne záchvaty, ale je to v pohode, niekedy sa zasmejem, niekedy len úsmev na tvári. Ale je to ideálne len tak na vyplnenie času pri jedení.
Croven, ani som nenapísal, že to zrušili len že to prestali vysielať, tak dúfam že čoskoro to spustia znovu
)
-
Croven
Star
jaj taak,ale hadam to na jar pustia
-
mirak2
Hardcore addict
ja skor ratam skor s letom 
No musím ešte doplniť, už sa blížim k 20 a stále viac a viac sa mi to ľúbi. Ma to vzrastajúcu tendenciu a teraz sa na každom diele bavím. Najlepší je bezpochyby Pierce. 
Mne tam práveže Pierce lezie najviac na nervy. Jeff a Abed su moji TOP
.
A este Magnitude : Pop! Pop!
A este Magnitude : Pop! Pop!
-
Croven
Star
tak Pierve,je stary rasista
ten ma dobre hlasky
Homofóbny, xenofóbny a rasistický Pierce je najlepší, ako ti môže liezť na nervy ? A jeho veterný mlyn ?
Tak to bol vrchol.
-
mirak2
Hardcore addict
serial sa vrati na obrazovky 15. marca 
Asi je cierny.hughito napísal:Homofóbny, xenofóbny a rasistický Pierce je najlepší, ako ti môže liezť na nervy ? A jeho veterný mlyn ?Tak to bol vrchol.
Pierce je frajer, byt to moj dedko tak za nim chodim na pokec kazdy den
-
mirak2
Hardcore addict
vcera vysielali dokonca tri epizody za sebou a uplne peckova bola epizoda v pocitacovej hre... (Digital Estate Planning)
cool, cool, cool!
cool, cool, cool!
Dneska som nato narazil, mam zasebou 16 casti, Himym uz dlho straca stavu, a toto mi uplne sadlo, tie hlasky, parada.
Prvych 5 casti je takych na rozbeh, ale potom sa to celkom rozbehne. Ken Jeong - tam dava riadne, proste parodia na skolu.
Dlho som sa pri seriali tak nezasmial, nie len pousmiatie.
A nemohol som z toho maskota, ked som ho prvý krat videl
Prvych 5 casti je takych na rozbeh, ale potom sa to celkom rozbehne. Ken Jeong - tam dava riadne, proste parodia na skolu.
Dlho som sa pri seriali tak nezasmial, nie len pousmiatie.
A nemohol som z toho maskota, ked som ho prvý krat videl
Vďaka Pascalwb som sa dostal tiež k tomuto seriálu, zatiaľ som pozrel prvé 3 diely, no som príjemne prekvapený ich humorom. Cítil som z toho najprv takú sra*ku, čo po 2 dieloch vypnem, ale po pozretí 3. dielu sa už neviem dočkať 4.
Škoda, že mám ešte teraz skúškové, ale akonáhle mi skončí, tak sa asi zabarikádujem doma na 2 dni a pozriem si celé 3 série. 
po 3ch dňoch som v 11. časti prvej série a musím povedať že to je fakt úžasné, začal som to pozerať v ten pravý čas, keď mi skončil House tak som na to fakt namotaný 
odporúčam
odporúčam
-
krankenwagen
Professional
Taktiez som to zacal pozeravat, ked mi skoncili serie skoro vsetkych serialov a musim povedat, ze som urobil len dobre. Vtipnych momentov tam je ovela viac ako napr. v HIMYMe alebo v BBT. 
No len smutne, ze HIMYM aj TBBT maju 15 mil divakov a toto ma 3 mil. este ktomu vyhodili Harmon-a, tak snad to nepojde cestou TBBT, ktore je uz dost otravne.
Ja som pozrel vsetky 3 serie za 4 dni asi, Hudba, prostredie, herci ...., vsetko mi uplne sadlo. A este ktomu je to bez toho hnusneho smiechu na pozadi.
Ja som pozrel vsetky 3 serie za 4 dni asi, Hudba, prostredie, herci ...., vsetko mi uplne sadlo. A este ktomu je to bez toho hnusneho smiechu na pozadi.
Spoiler
Chang na konci 3. uz bol trochu prehnany.
paintballovy diel zatial bezkonkurencne najlepsi