Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ronnie08
Light Expert
Light Expert

Re: Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Príspevok od používateľa ronnie08 »

Mám dosť podobný problém. Páči sa mi jeden chalan zo školy, a už asi dva týždne rozmýšľam že sa k nemu ozvem, ale keď už som pri ňom..tak sa nejak stratí všetka moja odvaha :D
Poznáme sa len z videnia, ale dosť na seba hádžeme pohľady poslednú dobu :smt050
A teraz tiež neviem, či sa mu páčim alebo čo, či je len hanblivý(je o rok mladší takže je to možné:)) či to mám riešiť cez spoločného kamaráta....
Snáď sa zajtra pozbieram a dobre to dopadne..veľa šťastia všetkým čo majú podobný problém
Ivka_87
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ivka_87 »

noone ako som už spomínala, ségru do toho ťahať nemôžem, lebo ona na to moc nie je :/ možno len ak by mala ozaj skvelú náladu :D

Jin zlatá ako zlatá :) najskôr sa vidíme vo štvrtok, lebo dnes som nemohla ísť.. ale ako mi radíš aj ty, pôjdem najskôr na to naznakovo, aby tušil, že ak, tak sympatie tam sú :) len by bolo ozaj najlepšie vedieť či niekoho má, nech sa ak tak netrepem kde nemám.. ale aj tak, rozprávaním sa nič nepokazí a postupne sám prezradí čo to :) nechcem isto tlačiť na pílu :)

ronnie

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2012, 22:24)
ronnie ty máš super, že máte spoločného kamoša :) on to nevie nenápadko vyzistiť? alebo zorganizovať nejakú akciu, kde by vás potom zoznámil a mohli by ste povedať a postupne by to šlo ;)

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2012, 23:05)
ronnie určite daj vedieť ako sa to vyvíja, veľmi ti to prajem ;)

jin súdiac aj z iných príspevkov, ty musíš byť vcelku pozitívny človek, palec hore :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

ivka_87 ved balenie v posilke ma tolko vyhod:)Chod nato zenskymi zbranami, nahod nejake sexy leginky priliehave tricko a ked budes na nejakom stroji, vsimaj si ci ta nenapadne nepozoruje. V posilkach su vsade zrkadla tak sa ani nemusis otacat a byt napadna. Ked spozorujes ze ta sleduje..skus sa nanho usmiat, iskra v ociach tiez robi svoje!!:) No a potom to pojde uz samo..ak nieje prilis hanblivy a zaujala si ho..prihovori sa ti:)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ak ma co zena ukazat a je sexy tak zenske zbrane zaberu..uz len sadnut na chlapca :D pokial neni gej
Ivka_87
Amateur
Amateur

Keby že som aspoň z polovice taká krásna ako dve kočky, čo som dnes videla, že prišli do posilky, tak... :)

dnes som išla po práci do posilky odniesť sestre večeru a bol taaam :) klasika, pozdravili sme sa a sadla som si k sestre pred bar, že tam chvíľu pobudnem.. bol tam aj s trénerom, ale stačilo mi, že sa môžem nenápadko kochať :D aaale sestra ako jedla, prišli ďalší ľudia, tak že či jej podržím bagetu a ako som ju držala, tak sa prišiel napiť, no šiel z tej mojej strany, pritom bližšie by to mal z tej druhej :P a prehodil že dobrú chuť a ja že to nie je moje a bla bla.. ešte aj tréner sa pridal zavtipkoval.. toto bolo prvýkrát čo sa mi ob takto prihovoril :) áno viem, možno to bolo len zo slušnosti :D a ešte jednu vec neviem či si nahováram.. tak dlhšie sme sa na seba pozreli, keď oddychoval :)
no hlavne viem, že aspoň sme sa len nepozdravili, že týmto už nebudem mať takú haluz sa mu nabudúce prihovoriť, ak by tam tréner nebol :)

ako to tu po sebe čítam, tak si pripadám ako 13 r. pubiška :D ale mne je ozaj sympatický a vyzerá byť rozumný.. a faaajn :)

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2012, 20:47)
Dúfam, že si on toto nečíta.. :D
ronnie08
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ronnie08 »

Ivka_87
Ďakujem za pekné slová, a teším sa stebou!! :D len tak ďalej
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

nemam nic k teme iba snad: uloz si link na toto vlakno a precitaj si ho tak za pol roka :P
drzim palce
Ivka_87
Amateur
Amateur

ronnie ďakujem :) ale to je všetko? chcem "počuť" ako sa darí tebe :) keďže zdieľame podobné pocity ;)

spermia :) od začiatku mám tento link v záložkách :)

ďakujem vám za povzbudivé slová :) ste úžasní :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ivka_87: Teraz už len vystriehnuť správny okamih - ale to už sama vycítiš. A možno, pokiaľ zaberú silné ženské zbrane, ťa pozve von aj on sám prvý. Nespoliehaj sa však na to.
A ešte jedna dôležitá vec - nič si neplánuj. Neplánuj si, ako sa mu prihovoríš, čo mu povieš, atď. Iba by Ťa to znervózňovalo a v konečnom dôsledku by to vypálilo blbo.
Improvizuj a užívaj si ten príjemný adrenalín :wink:
Ivka_87
Amateur
Amateur

Jin ďakujem ti moc. ja si nechcem plánovať nič, ani radšej v niečo dúfať, ani to, či sa mu páčim, skôr to potom strávim :) ale sny a túžba je :) hlavne, keď sa postupne utvrdzujem, že je to veľmi pohodový fajn chlap :) a práve preto si nechcem dávať nejakú nádej :) veď je toľko krajších, zaujímavejších báb, málo si verím :/ no uvidíme ako to postupne pôjde :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ivka_87 napísal:veď je toľko krajších, zaujímavejších báb, málo si verím :/
Ale ty si ty a ty máš svoje kvality, ktoré ony nemajú. Keby sme sa mali stále zaoberať tým, o koľko sú niektorí ľudia od nás v niečom lepší, tak celý život nič iné nerobíme, len depkujeme.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To tu maju virtualny ludia dvihat tvoje sebavedomie? c'mon :/
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak nám pošli tvoju fotku, facebook alebo hocičo, a zhodnotíme, neverím že si natom až tak zle, každá holka je niečim krásna :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Filipito napísal:tak nám pošli tvoju fotku, facebook alebo hocičo, a zhodnotíme, neverím že si natom až tak zle, každá holka je niečim krásna :)
:cokolvek:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..napasol mi este jeden sposob, ako mu to naznacit... ked bude sediet na nejakom pristroji :D

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

whisper napísal: :cokolvek:
ok možno som to veľmi priteplene a prehnane napísal :D každý kto ma pozná by vedel že nič také by mi nevypadlo z úst :D
Ivka_87
Amateur
Amateur

Soviet - nie, nemá mi tu nik dvíhať sebavedomie, nemyslela som tamto v zlom.. prvý dojem je prvý dojem :) a fakt tam chodia krásne kočky, samej sa mi páčia a to nie som na baby :)

no dnes alebo zajtra sa vidíme, tak sa teším :) uvidíme ako to dopadne.. veľmi vám ale ďakujem ;)

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 9:19)
Lumir :D tak to by isto zaujalo :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Krasne kocky? Chodim tiez do fitka a okrem namyslenych trub tam malokedy uvidim dievca, ktore sa dokaze uprimne aj usmiat. To, ze ma dokonaly zadok a pol kila makeupu na ksichte nieje krasa. Povacsine su to zdute truby, co si tam chodia zvysovat sebavedomie. Neboj, neraz o nich priamo vo fitku debatujeme s kamosmi, takze nezdielam len ja tento nazor. Ak si jedna z tych, ktore sa vedia usmiat na ludi aj v takomto "zariadeni", tak sa neboj a chod uz konecne mu nieco povedat a pozvi ho von, lebo taketo natahovanie ta prestane bavit ;) Nemas co stratit, tak to nenatahuj.

Inak, aj ja som mal raz v umysle jednu slecnu vo fitku s ktorou som si vymienal pohlady pozvat von, no tiez som nemal nato vtedy gule. Ked uz som si bol isty a zmyslal tak, ako ti pisem, tak odvtedy som ju tam bohuzial nevidel a teraz lutujem, ze som ten krok nespravil skorej, kym som mal aspon moznost.
Ivka_87
Amateur
Amateur

Soviet - odkiaľ si, ak sa môžem spýtať? :) ja čo chodím do fitka, tak musím 3x zaklopať, nech to neprerieknem, no toto je prvé fitko, v ktorom sa dobre cítim, kde nikto na nikoho nezazerá a to tam chodia rôzne typy ľudí.. a to som z BA, čiže som velice prekvapená :) čiže klop klop klop radšej :)
Skúsim mu to nejak naznačiť, že sympatie tam z mojej strany sú a uvidím jeho reakcie a podľa toho budem vedieť.. keďže som baba, nechcem ho hneď niekam pozývať, lebo ak by som aj sympatická bola, možno je ten typ, že týmto by som ho odplašila... šak uvidíme :)

To mi je ľúto, že v momente, keď si sa odhodlal, tak tam už nebola, to je ako naschváľ :-/ Nie je tam niekto od koho by si mohol zistiť o nej info? Ľudia čo tam robia.. alebo nechodila tam s kamoškou či s niekým, kto tam chodí doteraz..?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neriesime mna teraz, to nechaj plavat, kedze to uz je vyse pol roka odvtedy. Takze dohladavat ju by nemalo zmysel :)
Veru tiez BA (dnv), takze preto tam stretavam len takychto ludi, ako som vyssie spominal. Ale napriklad u nas sa dost casto stava (neviem do ktoreho fitka ty chodis), ze je viacej ludi a chces na zariadeni cvicit, kde cvici napriklad prave on (aj ked ma instruktora). Tak sa prides, pozdravis a spytas, ci maju este vela serii a tak. Zvycajne sa tym tiez da v pohode zacat diskusia o tom, co cvici a podobne. Aj ked ma instruktora :) Mna osobne to vzdy potesi, ked daka coilen pride a spyta sa aj takuto primitivnu vec, lebo vidim, ze sa neboji rozpravat..
Napísať odpoveď