Vsak tak sa vrat k starej BF 2 nie ? V com je problem. Hold ono doba je uz taka a lepsie to asi nebude, takze treba brat co je. Ked sa mi hra nepaci tak si ju nekupim ( ked mam warez tak drzim hubu :p )Michaelo napísal:Co bolo to bolo. Ano ele toto nie je evolucia ale degradacia.
BattleField 3
Re: BattleField 3
Cenim si ze si sa priznal. Mas 1 cerveny bodhypper napísal:Sorry hosi zabudol som sa vam podpisat. Nemate tolko fnukat, co bolo to bolo ...
Vacsina z nas nevedela co budeme kupovathypper napísal: Vsak tak sa vrat k starej BF 2 nie ? V com je problem. Hold ono doba je uz taka a lepsie to asi nebude, takze treba brat co je. Ked sa mi hra nepaci tak si ju nekupim ( ked mam warez tak drzim hubu :p )
Haha, hlavne ze DICE hovorli ze to je true successor k BF2 takze sme cakali BF2 + lepsiu grafiku a balance z 2142 +-. Nie bad company 3. Ved aj bad company 2 ma lepsi spawn system, squad system atd... Nemali hypovat fanuskov ze to je pokracovanie BF2 a nikto by nebol nastvany...a BF2 tiez neni dokonalahypper napísal: Vsak tak sa vrat k starej BF 2 nie ? V com je problem. Hold ono doba je uz taka a lepsie to asi nebude, takze treba brat co je. Ked sa mi hra nepaci tak si ju nekupim ( ked mam warez tak drzim hubu :p )
Nedá mi nevyjadriť sa, vidím že viacero ľudí má podobný názor..
Taktiež som bol v očakávaniach že nový battlefield bude úplná pecka..jedno šťastie že som zrušil predobjednávku a kúpil ho v g2play za 20 euro..
nakoniec som olutoval aj tých 20 euro..mapy ma absolutne ničím nezaujali, katastrofa, z celej hry sú hratelné dve mapy..taktiez slubovaná kompletná destrukcia..nedajú sa zničit ani plastové dvere do tých "warehause-ov", v istých miestach som nevedel znicit ani obycajný múr na caspiane..dalej hru sprevádzalo obrovské mnoztvo bugov, nedalo sa poriadne pripojit do hry atd..
a najlepsie je ze ked chcem mat nové zbrane, ako takú destrukciu a konecne normálnu mapu tak si musím kúpit dlcko za 13 euro..radsej si kúpim komplet inú novú hru..
Taktiež som bol v očakávaniach že nový battlefield bude úplná pecka..jedno šťastie že som zrušil predobjednávku a kúpil ho v g2play za 20 euro..
nakoniec som olutoval aj tých 20 euro..mapy ma absolutne ničím nezaujali, katastrofa, z celej hry sú hratelné dve mapy..taktiez slubovaná kompletná destrukcia..nedajú sa zničit ani plastové dvere do tých "warehause-ov", v istých miestach som nevedel znicit ani obycajný múr na caspiane..dalej hru sprevádzalo obrovské mnoztvo bugov, nedalo sa poriadne pripojit do hry atd..
a najlepsie je ze ked chcem mat nové zbrane, ako takú destrukciu a konecne normálnu mapu tak si musím kúpit dlcko za 13 euro..radsej si kúpim komplet inú novú hru..
Gothar no je to dost velky problem to ignorovat. Pretoze dam si vyhladat servery velkych map najde mi pazdne a mozno 2 plne a ked si dam Metro tak mi vyskoci 12 plnych server....ide ma z toho d*bnut tiez.GothaR napísal:To je taky problem to video ignorovat? Tvorcovia uz dopredu hovorili, ze budu mensie mapy ale aj klasicke velke kde sa uplatnia vsetky vozidla. video som si pozrel, skonstatoval som asi to co ty, ale nejde mi z toho vyvalit bok. Pozri si nejake h@wkove video, pripadne nieco dalsie s vrtulnikmi/stihackami/tankami a tam budes mat pravu BF akciu. Uvedom si, ze BF hraju aj hraci, ktori maju radsej uzke mapy a skus ich respektovat.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem co vam vadi, ja jediny rozdiel medzi BF2 a 3 vidim v tom ze v 3ke nieje commander ktory dava prikazy a pusta delostrelectvo...frajerik povedz mi nejake rozdiely v spawn a squad systeme medzi BF2 a 3, ja ich tak nejak nevidim....a co sa tyka map mna bavia vsetky aj stare aj nove, je pravda ze destrukcia uplna neni, ale viete si predstavit keby v tych mestskych mapach bola totalna destrukcia?? ved to by sa nedalo kam pohnut, pravdaze tam museli urobit kompromisy aby to bolo hratelne....a k bugom sa nevyjadrujem lebo to su chyby technickeho razu a nemaju nic s game designom
Rozdiel je v tom ze BF2 sa nerobil pre konzoly.
-
p4ra
Redeemer
Ja zase nechapem, ze preco sa tolko place na hru a TOLKO ludi ju aj tak hra. Ked sa mi nieco nepaci, tak to nehram. 
-
Hotwire
Addict
sorry ale kto si myslel ze BF3 bude cisto na pc musi byt riadne naivny... + konzolovy interface je skor tiez technicka stranka hry...ja hovorim o game designe kde nic horsie oproti BF2ke nevidim, tie mapy co tam su su tak rozmanite ze ked sa najde niekto ako Opak ze mu nesadne ANI JEDNA tak uz fakt nechapem co sa jemu moze pacit? ma tam rozsiahle mapy, ma tam CQB koridorove mapy, ma tam CQB mapy s viacerymi cestami..tak co este chce? pravdaze ak ma rad UT styl tak take mapy tam zial nenajde co je pochopitelne
ako nechcem sa nikoho dotknut ale co ste cakali od tej hry? lebo fakt mimo bugov a veci technickeho razu si myslim ze dice splnili to co slubovali
Tu nejde o to ze to je na konzole. Ide o to ze DICE hovorilo ze to bude nastupca dvojky so vsetkym co k tomu patri. PC lead platform, huge maps, teamwork atd atd..SchYzo napísal:sorry ale kto si myslel ze BF3 bude cisto na pc musi byt riadne naivny... + konzolovy interface je skor tiez technicka stranka hry...ja hovorim o game designe kde nic horsie oproti BF2ke nevidim, tie mapy co tam su su tak rozmanite ze ked sa najde niekto ako Opak ze mu nesadne ANI JEDNA tak uz fakt nechapem co sa jemu moze pacit? ma tam rozsiahle mapy, ma tam CQB koridorove mapy, ma tam CQB mapy s viacerymi cestami..tak co este chce? pravdaze ak ma rad UT styl tak take mapy tam zial nenajde co je pochopitelneako nechcem sa nikoho dotknut ale co ste cakali od tej hry? lebo fakt mimo bugov a veci technickeho razu si myslim ze dice splnili to co slubovali
mapy - su male, respektive mapy su velke ale stromy, vlajky atd je na malom useku celej mapy - zhluk vlajok - vlajky nemaju ziadne strategicke opodstatnenie/vyhody (akurat na caspiane davaju tanky)BK2 je remake map takze tam to je po starom.
chyba commander
squad leader je co? nema ziadne prikazy len trapne spam Q ktore ani nevidno, nemozes davat normalne prikazy, poziadavky...
com rose nefunguje.
herp derp spawn.
naco je transportna helikoptera? naco by ta niekto pytal ze pod po mna ked sa ti tam spawnu ludia.
spawn na kazdom clenovi squadu..
regen zabija medokov...auto repair - zabija podstatu inzinierov v boji
3d spot, audio spot, killcam
lock on zbrane, fakt sranda.
spectator mod nieje
battlerecorder nieje
unlock fest
voip nieje
4 man squad, 4 povolania atd atd...
ked zacali tie PR reci ze to je nastupca BF2 tak nema nic spolocne s BF2? Veci ktore tam chybaju/su inak je hafo... veci ktore su rovnake/ponechane uz nie...
prave v game designe je ta hra uplne mimo BF2. Najdi mi veci ktore tam su ako v dvojke. Proste vsetko zle. Mix CoD + bad company serie. Z klasickeho BF to nema nic. (64 hracov neberem kedze mapy su stavane na 24 hracov)
HC mod ma sice vypnuty regen,killcam atd atd ale jadro ostava rovnake.
Hru hrajem pretoze som za nu zaplatil v ocakavani ze true successor BF2 bude znamenat vylepseny BF2 a nie cod + bad company 3. Stale dufam vo velky feb patch ze prinesie vacsie zmeny a nie len balance doplnkov. Ako strielacka to nieje zla hra... ale ako BF je to slabota.
-
vikko78
Medium Professional
The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now......Chlapi sorry, ale nechcelo sa mi čítať 164 stránok....Mám to pochopiť tak, že mám preinstalovať Punk Buster?
Nie. Treba pockat kym to vyriesi EA.
-
Hotwire
Addict
mapy mi vobec nepridu mensie oproti BF2 teda teraz myslim tie velke typu caspian, kharg atd, su take akurat, skus ich prebehnut peso ked sa ti zdaju malefrajerik napísal:
Tu nejde o to ze to je na konzole. Ide o to ze DICE hovorilo ze to bude nastupca dvojky so vsetkym co k tomu patri. PC lead platform, huge maps, teamwork atd atd..
mapy - su male, respektive mapy su velke ale stromy, vlajky atd je na malom useku celej mapy - zhluk vlajok - vlajky nemaju ziadne strategicke opodstatnenie/vyhody (akurat na caspiane davaju tanky)BK2 je remake map takze tam to je po starom.
chyba commander
squad leader je co? nema ziadne prikazy len trapne spam Q ktore ani nevidno, nemozes davat normalne prikazy, poziadavky...
com rose nefunguje.
herp derp spawn.
naco je transportna helikoptera? naco by ta niekto pytal ze pod po mna ked sa ti tam spawnu ludia.
spawn na kazdom clenovi squadu..
regen zabija medokov...auto repair - zabija podstatu inzinierov v boji
3d spot, audio spot, killcam
lock on zbrane, fakt sranda.
spectator mod nieje
battlerecorder nieje
unlock fest
voip nieje
4 man squad, 4 povolania atd atd...
ked zacali tie PR reci ze to je nastupca BF2 tak nema nic spolocne s BF2? Veci ktore tam chybaju/su inak je hafo... veci ktore su rovnake/ponechane uz nie...
prave v game designe je ta hra uplne mimo BF2. Najdi mi veci ktore tam su ako v dvojke. Proste vsetko zle. Mix CoD + bad company serie. Z klasickeho BF to nema nic. (64 hracov neberem kedze mapy su stavane na 24 hracov)
HC mod ma sice vypnuty regen,killcam atd atd ale jadro ostava rovnake.
Hru hrajem pretoze som za nu zaplatil v ocakavani ze true successor BF2 bude znamenat vylepseny BF2 a nie cod + bad company 3. Stale dufam vo velky feb patch ze prinesie vacsie zmeny a nie len balance doplnkov. Ako strielacka to nieje zla hra... ale ako BF je to slabota.
absenciu commandera som priznal ako zmenu oproti BF2
so squadmi je to trocha ine, to squad leadera nemuseli fakt ani vobec davat lebo vsetci maju rovnaku funkciu ale podla mna je to aj tak jedno, a to ze sa ide spawnovat na hocikoho zo squadu nie len na leadera je podla mna plus, je to dobre pre dynamicke preskupenie teamu ktory neni zavisly na sq leaderovi ktory v 2ke ked hovno robil tak bol cely sq takmer nepouzitelny
co je to com rose?
spawn system je chaoticky ale nevidim v nom rozdiel oproti 2ke kde ma tiez zvyklo spawnovat pred hlaven tanku apod
regen nezabija medikov, pretoze je pomaly a trva chvilu kym sa aktivuje, medkity su vyborne v CQB kde treba rushovat a neni cas odbiehat do bezpecia a cakat na regen + nechci mi hovorit ze revive je zbytocny...to iste s inziniermi, ak chces opravit tank auto repairom musis sa vzdialit co nepriatel vyuzije...skor mi engineeri pridu az moc silni teraz pretoze v boji ak engineer opravuje tank tak ho opravuje pomerne rychlo a iny tank ho nema sancu rozbit ak ho zasahuje spredu
ten 3d spot a audio spot neviem co myslis, a killcam je podla mna dobra vec ktora zabranuje kempeniu
lock on zbrane takisto neviem co presne myslis, vyjadruj sa jasnejsie
naco ti je spectator? ak ta bavi len pozerat ako ini hraju tak na YT mas kopec BF videi
battlerecorder je co zas? sak zaznamy mas na battlelogu
unlock fest, nuz ak ti vadi odomykanie zbrani tak hraj len so zakladnymi a problem je vyrieseny, unlocky su praveze jedna z veci co motivuje k hraniu
voip zas neviem co je
4 man squad tam nevidim ziadnu nevyhodu, a 4 povolania takisto, je to lepsie ako mat zvlast assaulta a medica, v BF2ke bol podla mna assault az zbytocny pretoze nemal nic vynimocne, este aj pusky sa mi zdali lepsie za medikov
sorry ale pride mi ze len naschval do tej hry rypes a hladas kazdy detail aby si obhajil svoju pravdu...tvoj nazor pravdaze akceptujem ale podla mna ked vyladia technicke problemy bude to dostojny nastupca BF2ky
Ked chces argumentovat tak by sa zislo nastudovat si co tie pojmy znamenaju. Hral si vobec BF2? Lebo z tvojho prispevku sa mi to nezda. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Sorry SchYzo ale obhajuješ hru a nevieš čo je polovica vecí ktorá chýba/nefunguje. Trochu na hlavu nemyslíš?
-
Hotwire
Addict
hral som BF2 aj datac special forces...no tak mi to vysvetlite co tie veci znamenaju...nech zistim ci to nakoniec niesu len nepodstatne blbosti 
-
xH4wK
preco stale riesite kraviny, BF3 je nastupca BF2, end of the story.
Mapy su velke, bez fogu a s unlimited sprint sa vam mozu zdat mensie, no nie su.
Jedine co chyba je battlerecorder a spectator
ohladom opravovania atd... nic z toho ti v CW nepomoze, stale potrebujes engineers a medics ako sol.
dalsie veci nekomentujem, pretoze vsetky sa daju vyvratit.
Mapy su velke, bez fogu a s unlimited sprint sa vam mozu zdat mensie, no nie su.
Jedine co chyba je battlerecorder a spectator
ohladom opravovania atd... nic z toho ti v CW nepomoze, stale potrebujes engineers a medics ako sol.
dalsie veci nekomentujem, pretoze vsetky sa daju vyvratit.
-
Anubis-artS
Light Expert
popridával som si vás niektorých v battlelogu ... tam mám nick peto197 ... to len tak pre info 
-
Grond
Medium Professional
assault vydrzal vacsie poskodenie koli tazkej balistickej veste (teda bol aj najpomalsi v hre respektive s nejmensou vydrzouSchYzo napísal:a 4 povolania takisto, je to lepsie ako mat zvlast assaulta a medica, v BF2ke bol podla mna assault az zbytocny pretoze nemal nic
//inac tie prikazy co su teraz aj pre samotneho vojaka cez Q , to nema skoro ziaden vyznam v bf2 to bolo v pohode ked niekto clovek ziadal ammo,medica videl to v logu blikal na mape , tu to clovek ledva ze pocuje
trosku ma mrzi ze v bf3 su len 2 frakcie ,snad nejakym dalsim datadiskom pridaju EU alebo cinu a hlavne ked uz nevedia robit nove seriozne mapy a opicia sa z COD tak nech radsej spravia remaky map z bf2
-
Hotwire
Addict
v trojke ked mas malo nabojov resp malo hp tak pre supportov/medicov blikas na mape automaticky, teda ukazuje im tam miesto teba ikonku nabojov/medkitu takze vedia ze potrebujes pomoct