Názor na stránku
Re: Názor na stránku
Ak sa chceš s tým piplať, a si len grafik+kóder, tak stiahni joomlu/drupal etc. a urob design na danú platformu. Ak vieš aj nejaký serverový jazyk tak urob komplet CMS. Vždy sa snaž vyhovieť čo v najväčšej miere klientovi.
-
blazej44800
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Názor na stránku
Potebujem teraz od vas trochu vacsiu radu: potrebujem prerobit grafiku a rozmiestnenie celej stranky ale neviem ako. Chcem zmeniť toto: celu cast pre obsah potrebujem rozsirit (teraz ma iba 480px co je velmi malo), a potrebujem aby lave menu bolo ako text a nie ako obrazky (pripadne aby bolo presunute niekde inde) preto ze bude nadväzovať na CMS, prípadne to celé ľavé menu by mohlo byť premiestnené ako hover pri nábehu na horné menu (neaku "rolovačku"). Prípadne vyhodiť/premiestniť pravé obrázky.
Máte neaké nápady kde čo premiestniť aby to vyzeralo dobre a aby sa zväčšila plocha pre obsah? Nie som grafik ale základné úpravy grafiky zvládnem.
Vďaka
Máte neaké nápady kde čo premiestniť aby to vyzeralo dobre a aby sa zväčšila plocha pre obsah? Nie som grafik ale základné úpravy grafiky zvládnem.
Vďaka