SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.

Diskusie na politické témy...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SOPA, PIPA a reakcia Anonov.

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

V Británii je bežné blokovanie p2p komunikácie ?
Mohol by si to prosím ťa trošku viac rozvinúť ? Zaujíma ma to.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

http://nakedsecurity.sophos.com/2009/08 ... ntarctica/
OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....

:D
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

DC++ este vlastne funguje alebo je to "mrtva" sluzba? (nikdy som to doteraz nepouzival)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:) Vidíte, ešte ani MU neodsúdili a vy už hľadáte nové cesty. To isté robia aj ostatní a je len otázka času čo príde a bude ešte lepšie než to čo bolo doteraz. Buď si filmové, hudobné, herné aj sotfware spoločnosti nájdu cestu k ľuďom alebo ľudia k nim.

Žiadna katastrófa.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja mam stastie, ze pod barakom ide opticky kabel, takze net mam celkom rychly...ale spermia musis uznat, ze p2p neni nic moc, teda pokial netahas najnovsie hollywoodske trhaky a albumy lady gagy a podobne...ale clovek, ktory netaha mainstreamove zalezitosti bude mat urcite problem, aspon ja sa s tym stretavam, ze torrenty su bud uz davno mrtve alebo je tam minimum seederov (a vacsina ludi nema pod barakom optiku), a aby som stahoval 1 film cely tyzden? wtf ?
a to nehovorim este o zavireni a vselijakych spywares a podobne...ked uz musim tahat cez torrent, tak zasadne iba subor avi alebo mp3...pokial je to zabalene, clovek nikdy nevie, ake svinstvo mu tam medzi subory nejakeho programu pribalia...

no a momentalne pouzivam rapidshare, aj free uzivatel nemusi cakat, stahuje plnou rychlostou a neobmedzene mnozstvo dat denne, jedine obmedzenie je iba 1 paralelne stahovanie zaroven a ze subory budu po 30 dnoch od posledneho stiahnutia zmazane...tym ze rapidu teraz zlikvidovali konkurentov, tak ked si to nepokaslu, budu mat sancu dostat sa tam, kde boli pred 2 rokmi...
este ulozto je celkom fajn, aspon ze nemame teraz vladu, tak nasi trtkovia v oblekoch nie su taki hrrrr do podpisovania ako polski alebo rakuski trtkovia...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ephramko napísal:no a momentalne pouzivam rapidshare, aj free uzivatel nemusi cakat
Tak to už veru neplatí :smt033
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Na zaklade tohto: https://www.rapidshare.com/#!rsag_news to nevyzera ze by sa RS chystal ukoncit sluzby skor naopak.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ephramko: Staci tahat z private trackerov, este sa mi nestalo, zeby tam nieco bolo zle. A film tahat tyzden, mam net od t-comu pomale jak *** ale za 40 min divx pripadne HD neni sanca tahat tyzden to by muselo mat 500 GB :D.

No na rs uz je nejakych 30s cakacka co nebola, som zvedavi co dalsie prinesu, nejake obmedzenia.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som skusal cocat z Torrentov. Niektorym to slo rychlostou aj 1MB/s a mne okolo 10KB/s aj menej. Takze skor stiahnem zo serveru kde je hodinova pauza medzi stahovanim suborov ako z torrentu :/
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Michaelo napísal:Ja som skusal cocat z Torrentov. Niektorym to slo rychlostou aj 1MB/s a mne okolo 10KB/s aj menej. Takze skor stiahnem zo serveru kde je hodinova pauza medzi stahovanim suborov ako z torrentu :/
Treba vyberat dobre seedovane :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hovorim ze niekomu to slo az 1MB/s a mne nie. Mne proste torrenty neslapu. Skusal som uz vela torrentov a plnou rychlostou nesiel ziaden (0.5MB/s) a len 2 alebo 3 sli rychlostou okolo 400KB/s.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Pascalwb napísal:ephramko: Staci tahat z private trackerov, este sa mi nestalo, zeby tam nieco bolo zle. A film tahat tyzden, mam net od t-comu pomale jak *** ale za 40 min divx pripadne HD neni sanca tahat tyzden to by muselo mat 500 GB :D.
s netom od tcomu na private trackeroch? to snad seeduješ nonstop?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

a vazne, uz tam maju cakacku 3minuty...to su ale riadne svine ten rapidshare, konkurencia je zlikvidovana len par dni a oni uz zase zacinaju s tymi ich monopol maniermi...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Podla mna to tam nahodili koli tomu ze znova maju naval ludi a snazia sa tak obmedzit vytazeniu serverov ale aj donutit ludi aby si kupili rapidy.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

ephramko: viem o com hovoris, stare veci seeduje malokto a trva to dlho, ale presne preto dc++ pripadne ruske servery A torrenty. chvilu trva preluskat sa azbukou, ale najdes tam fakt skoro vsetko. len to chce cas a snahu, co dnesni ludia nemaju radi.. staru polsku kinematografiu som nedokazal najst nikde inde napriklad..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Racius: Áno, na požiadanie tu môže provider ponúknuť úradom výpisy z trafficu, za torrenty sa rušia kontrakty a za prekročenie FUP taktiež. A to ja predsa nemienim riskovať, aby som frajeroval s torrentami. Ak by som bol na intráku, budiť, ale platím si to zo svojich, je to na moje meno a problémy mať nemienim.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dunlop: Snazim sa drzat nejak :D, ale netaham moc jedine velke subory, lebo nechce sa mi po partoch tahat, cize to kym stiahnem tak aj naseedujem nieco.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Toto mi prišlo mailom.
Michal

Now that Congress has had time to process last week's internet blackout, a consensus has emerged: SOPA and PIPA are toxic for politicians, and going anywhere near them could cost them their re-election.

Freedom is winning.

Together, we've done something amazing-- never have so many people stood up to defend a free and open internet. Here's a San Francisco Chronicle article about how it all came together: The Largest Online Protest in History Started Here.

And here's Carl Franzen at Talking Points Memo:

"Behind the scenes, Hill staffers from both sides of the aisle confirmed to TPM that the entire piracy debate had become so 'toxic' that virtually no lawmakers were likely to be ready to re-engage it anytime soon."

Experienced Congress-watchers are telling us they've never seen anything like this.

Internet users, tech companies, and non-profits joined together to defend fundamental rights on the internet. To a lot of elites in Congress and the corporate world, the internet is just something that lazy teenagers use to spam people with pictures of photoshopped unicorns. The blackout showed that the peer-to-peer internet is about empowerment, and that when we work together we can defeat the corrupt politics of Washington D.C.

The New York Times and Talking Points Memo have both published good articles on how the web blackout was organized.

For months, four senators were the only force blocking passage of PIPA/SOPA. They even promised to filibuster the bill back when most politicians were against them. We need to make sure we support and vote for leaders like them who are willing to going to go out on a limb and oppose SOPA before it was popular to do so. It's great that we pressured all those other shlubs into opposing web censorship, but these guys deserve the real cred and our support: Click here to donate (scroll down).

What's next? The Fight is not over, already new threats to web freedom are starting to emerge (particularly in Europe) and we're getting ready. Stay tuned, and for more updates, follow us on Twitter and Facebook.

Thank you again for standing up for a free and open internet!

- Donny and Fight for the Future
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

SOPA/PIPA dead, ACTA signed :/
Today in Tokyo, the EU and 22 of its Member States officially signed ACTA
http://www.laquadrature.net/node/5095

//Cyprus, Estonia, Slovakia, Germany and Holland did not sign :smt007 Este ze nemame vladu a je pred volbami :)
skener
Medium Star
Medium Star

Toto je KONIEC

Príspevok od používateľa skener »

Tak Priatelia, toto je koniec.

Kód: Vybrať všetko

http://www.dsl.sk/article.php?article=12036
Bolo mi cťou a som nesmierne rád že som sa toho s vami zúčastnil, ale musíme si tak ako poliaci, ked k ním napochodovali nemci, priznať že je koniec, a je treba sa pripraviť na stregický ústup.

Toto bol taký blitzkrieg, že aj sám hitler sa obracia v hrobe a nestíha to sledovať.

Musíme si nateraz priznať prehru a pripraviť sa na dlhú a krutú okupáciu. Kde presne ako vtedy budeme čeliť nedostatku a prenasledovaniu.

Niet pochýb, že to nemôžu vyhrať, rovnako ako vtedy. Ale bude to pravdepodobne trvat velmi dlho kým sa to skončí. A preto nam nezostáva nič iné, len partizánsky boj.

Moje záverečné posolstvo:

Podporujte myšlienku warezu kde sa dá ale hlavne si dávajte pozor na to čo kde hovoríte a hlavne píšete.

Warez s vami priatelia.

Na úplny záver pár odcitovaných komentárov ktoré si zaslúžia pozornosť:

pekne od europskych statov ze podpisuju dohody ktorych dopad si neuvedomuju.
Predpokladam ze nasi mamlasi zasa povedia, ze to musime podpisat lebo unia povedala...

sa mi hovädsky lúbi táto demokracia, v ktorej žijeme:

Ľud - nie, nechceme ACTA-u
Vláda - okay, podpíšeme.

dakujem vsetkym novinarom na slovensku a vsetkym politikom, ze nas dokonale informuju o tom, ze sa schvaluje takyto zakon a to bez celospolocenskej diskusie.

zlocinci podporujuci zvratene autorske zakony raz skoncia na sibenici.

kedy uz bude konecne koniec tohto sveta ... kedy?
Napísať odpoveď