A aj tá reklama od axe je nadupaná..kokos a ten tiger najviac, tiež mi stáli všetky chlpky keď som cítil ako mi ňuhá okolo ucha
Virtuálne kaderníctvo
Re: Virtuálne kaderníctvo
to kaderníctvo je proste sila =) púštal som to aj kamošom a táák a tiež nechápali
..proste koniec
..a najlepšie je to pri tom luskaní
.vždy každý z nich sa kukol, že či to náhodou nerobím ja
...
A aj tá reklama od axe je nadupaná..kokos a ten tiger najviac, tiež mi stáli všetky chlpky keď som cítil ako mi ňuhá okolo ucha
bomba ! xD
Tak toto je ale riadna haluška, veľmi dobré. 
Všetky sú perfektné, no ja by som povedal, že ten v tom kaderníctve je to fakt najlepšie.. ten igelit na hlave, šepkanie, strihanie s nožnicami, strojčekom.. fakt paráda.. keby sa tak na mňa niekto pozeral, ako sedím pred NB so slúchadlami v ušiach, zatvorenými očami a usmievam sa ako somár, čo by si pomyslel... 
jak zacal strihat tak sluchadla pekne leteli dole z hlavy 
jeežiši..ja som normálne spadol zo stoličky:D:D:D je to velka haluz haha..ešte dobré že ma nikto nevidel..to by som sa hanbil:D:D
Paráda, vyskúšajte ešte toto:
Ale aj tak je najlepší ten kadernik.
Ale aj tak je najlepší ten kadernik.
úžasnéé to kaderníctvo

-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chcem to vyskušať a pri všetkých musím mať zatvorené oči či čoto bolo písané na začiatku témy. Ktoré je podľa vás najlepšie?
keby boli taketo zvuky v hre tak parada