Neviem si rady s jednou vecou. Mám nainštalovaný na pc Utorrent a vypisuje mi stále hlášku že: úspešne blokovaný pokus potenciálne nežiadúcej stránky a za tím mi vyhodí vždy inú ip adresu. Keď odinštalujem utorrent tak mi tie ,,bubliny" prestanú vyskakovať. Skúšal som aj reinstall Utorrentu no nič. Za každú radu úprimne ďakujem, vyriešenie problému K+ istá
Útok cudzej ip adresy?
Útok cudzej ip adresy?
Čus takže mám nasledovný problém:
Neviem si rady s jednou vecou. Mám nainštalovaný na pc Utorrent a vypisuje mi stále hlášku že: úspešne blokovaný pokus potenciálne nežiadúcej stránky a za tím mi vyhodí vždy inú ip adresu. Keď odinštalujem utorrent tak mi tie ,,bubliny" prestanú vyskakovať. Skúšal som aj reinstall Utorrentu no nič. Za každú radu úprimne ďakujem, vyriešenie problému K+ istá
Re: Útok cudzej ip adresy?
aky program ti to vypisuje, antivirak?
Sorač, zabudol som napísať. No, vlastne mi to vypisuje program ,,Malwarebytes Anti-Malware"beardie napísal:aky program ti to vypisuje, antivirak?
-
James Dark
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ved sa mi zda ze Malware bytes sa da nastavit programy ako vinimky...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Malwarebytes Anti-Malware? Však ten vyzerá ako vírus a nie to čo na Teba "útočí". Btw. robieva to aj avast, je to nejaká blbosť, tieto softy si mýlia obyčajné p2p a random connections s "útokmi" z iP adries, alebo môžeš mať trojana, ktorý slúži ako node pre prechod svinstva cez Tvoj PC.
No mne sa to nezdá že je to chyba toho programu, pretože ked ho vypnem tak mi ESET vypisuje niečo podobné ako tomuto chlapíkoviuplink napísal:Malwarebytes Anti-Malware? Však ten vyzerá ako vírus a nie to čo na Teba "útočí". Btw. robieva to aj avast, je to nejaká blbosť, tieto softy si mýlia obyčajné p2p a random connections s "útokmi" z iP adries, alebo môžeš mať trojana, ktorý slúži ako node pre prechod svinstva cez Tvoj PC.
http://www.hojko.com/port-scanning-attack-t166764.html