Nelubi ma?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bee
Novice
Novice

Nelubi ma?

Príspevok od používateľa Bee »

Caute
mam problem vo vstahu a prosim vas aby ste mi pomohli..
Tak kde zacat..mam frajera s ktorym som uz dva roky a strasne ho lubim. Ale obcas mam pocit akokeby on mna nie. Nesprava sa ku mne tak ako ja ku nemu...neni ku mne taky pozorny akoby som chcela..neviem ako to mam urobit aby sa zmenil aby som od neho citila viac lasky, ako fakt som zufala. Obcas si myslim ze ma inu, alebo ze ma prozte nemiluje..Uz som mu to viacejkrat povedala ale trvalo to den dva a zas bol taki :smt017
poradte mi pls co mam robit..
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nelubi ma?

Príspevok od používateľa jin »

Ako dlho u Teba tento pocit už pretrváva?
Ako často to pociťuješ?

Naviac, musíš sa zmieriť s tým, že vo vzťahu vždy jeden ľúbi viac a jeden menej. Nemôžeš od neho čakať to isté, čo mu dávaš ty. Vo vzťahu to nefunguje tak, že dáš a očakávaš, že to dostaneš späť. Nemáš očakávať nič. Máš to robiť pre toho druhého a nie s podtitulom toho, že to isté očakávaš od neho.
Inak ešte nám prosím objasni svoj vek, nakoľko je možné, že tieto nálady sú u Teba spôsobené hormonálnou nerovnováhou, alebo je to PMS...
Pic related...
Prílohy
2115911_460s.jpg
Bee
Novice
Novice

mam 21 rokov..nemyslim ze mam nejake hormonalne vykyvy len som uz doslova zdeptana s tejto situacie..viem ze vo vztahu vzdy jeden lubi viac ako ten druhy ale mohol by sa viacek snazit..pocitujem to dost casto, citim od neho nezaujem,ked sa stretneme ja som nadsena ze ho vidim bozkavam ho..on to sam odseba neurobi, ked chce m od neho citit nejaky kontakt tak musim spravit prvykrok ja..a to mna uz nebavi, co je natom zle ze chcem byt viacej lubena?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zlé na tom nie je nič.
Musíš sa s ním však o tom porozprávať.
Ďalej je dosť podstatné, aký má on život - či nie je príliš unavený z práce / školy, či váš vzťah neskĺzol do stereotypu atď...
Poznám to na sebe, keď mám v práci ťažký deň a doma ma ešte čaká písanie ročníkovej práce v kombinácii s prudkým spánkovým deficitom odbúravaným litrami maté, tak nemám chuť na nič...
Nechcem ho však ospravedlňovať, to som ja - u neho to môže byť niečo úplne iné. Pokiaľ si mu o svojích pocitoch ešte nepovedala, tak to sprav čím skôr. Pokiaľ ste v stereotype, tak to zmeň. Pokiaľ stratil záujem, hold aj to sa stáva.
Bee
Novice
Novice

akoze stratil zaujem? :cry: ved mu davat vsetko, snazim sa ako mozem..
hovorila som s nim o tom nachvilku sa to zlepsilo viac si ma vsimal a potom sa to zas vratilo spet..on hovori ze ma lubi, ale ja mam pochybnosti pretoze z neho necitim lasku, tojeto
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čo musí muž spraviť, aby si od neho cítila lásku?
Každý totiž prejavuje lásku inak a svojím spôsobom. Možno to je len v tom, že ho až doteraz držalo prvotné zamilovanie a to sa skrátka vytratilo a city u neho prešli do fázy "stabilného vzťahu". Skrátka dvaja ľudia sa nemôžu milovať stále tak, ako v prvých dňoch po tom, ako sa dali spolu dokopy. Vzťah, láska - všetko sa to časom vyvíja a ty to možno pokladáš za stratu záujmu, alebo oslabenie citu. Pričom to tak vôbec nemusí byť a len maľuješ čerta na stenu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Jin: Vo velkej majorite sa s Tebou da suhlasit, ale myslim, ze tentokrat si vedla. :) Presne tak ako ste sa mylili v teme s facebookom. Nemozes vsade vidiet iba dobro. Ak chalan odmieta kedykolvek svoje city ma to hlbsi dovod ako byt unaveny z prace. Keby si bol akokolvek zniceny nedokazem si predstavit situaciu, ze milovanej osobe nedas aspon pusu na dobru noc alebo nieco. Apatia je zaciatok konca ked to on este nema zrovnane sam so sebou, alebo bojuje sam v sebe pretoze spoznal inu ale stale nechce stratit tu stavajucu.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak som to zasa nemyslel - na pusu, pohladenie atď. si nájdem energiu aj keby som sa práve vrátil zo sanácie nukleárnej havárie.
Ale pripraviť romantickú večeru, zakúriť v krbe - skrátka vytvoriť tú správnu večernú atmosféru - na to už skrátka energiu niekedy nemám, aj keď mi na tom veľmi záleží.

bee: Sám od seba Ti už ani pusu nikdy nedá? Ani po celom dni, čo ste bez seba? Ozaj... Ako často ste spolu? Bývate spolu?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vacsinou byva najjednoduchsie riesenie to spravne..
.
vadi ti nieco? -> odkomunikuj si to s nim -> ma to stale na haku? -> daj si odchod
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Alebo ho skus tolko nebozkavat.
Troska hrdosti.
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Priatel je rovnaky odkedy byvame spolu .. cca pol roka teraz. Predtym sme sa videli tak raz za 2 tyzdne, teraz ma ma kazdy den na krku, neznosti priam vymizli ... Po case ma to zacalo rozculovat, ze sa mi nevenuje poriadne, porozpravali sme sa a uz to funguje lepsie. Vacsinou tak, ze ked nieco chcem, tak idem za nim a narovinu poviem ... - objatie, bozk, nejaka romanticka vecera ...

Ja si usetrim nervy a dostavam teraz toho akurat tolko, kolko potrebujem. :D

... a btw. to ze to menej da najavo neznamena, ze nieco z tych citov ubudlo, ... aspon u mojho to tak nefunguje. Len prejavuje lasku inou formou. Tiez mu nehovorim kazdych 10 min ako velmi ho lubim ...
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Ja som natom podobne ako Janette:) Len s tým rozdielom že ja si nechodím po pusy ani po objatia:)Ale dneska ma milo prekvapil takže by som bola nefér keby som nadávala:)
Bee nelep sa tak naňho..on si je asi príliš tebou istý a to nieje dobre..viem, že ťa to trápi..ale skús troška brzdiť..jemu to dôjde. A ak nie, tak sa vyser naňho!:)
Jin- ten obrazok nemá chybu!:)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Janette - výborne si to vyriešila...daľšia žena, ktorá pochopila, že chlap nepochopí náznaky, ale potrebuje jasné slovo... :-)
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Grim - Dakujem, presla som "tvrdym" vycvikom.

... avsak stale mam radsej, ked on nieco navrhne :oops:

Bee - Suhlasim s NoGoodAdvice - trosku brzdi. ... a lumir ma tiez pravdu.
Napísať odpoveď