Ospravedlnenka
Ospravedlnenka
Zdravím mám takú menšiu otázočku, že ospravedlní mi triedna, keď som dva dni doma, ale nemám pečiatku od lekára, len že mi rodič napíše ospravedlnenku ? Ďakujem
Re: Ospravedlnenka
Veď ty poznáš svoju triednu najlepšie a vieš ako reaguje na ospravedlnenky od rodičov. Rada robí problémy alebo je v pohode?
Šupni tam zdravotné/rodinné problémy a je to.
Šupni tam zdravotné/rodinné problémy a je to.
No veď to, dosť z toho robieva veľké haló ...ja len že či na to nieje nejaké pravidlo alebo tak ...ale dík aj tak
//Hej lenže lekára mám dosť od ruky a potrebujem to len na zajtra a kvoli tomu sa mi neoplatí trepať na druhú stranu mesta
//Hej lenže lekára mám dosť od ruky a potrebujem to len na zajtra a kvoli tomu sa mi neoplatí trepať na druhú stranu mesta
kazda triedna je ina, no vacsinou to byva tak ze okolo 3 ospravedlnenky za pol rok od rodica by mala vziat...
btw vseobecny lekar ti da ospravedlnenku na ktorykolvek datum za 0,5-1,5€
nemyslim uplatok! maju to normalne v cenniku na dverach..aspon u nas
btw vseobecny lekar ti da ospravedlnenku na ktorykolvek datum za 0,5-1,5€
nemyslim uplatok! maju to normalne v cenniku na dverach..aspon u nas
u nas je v skolskom poriadku, ze za pol rok mozmeme mat 4 dni volna z ospravedlneniek odrodicov
To máš v školskom poriadku.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
U nás ti môže dať rodič ospravedlňku na dva dni na tri a viac už lekár. Koľkokrát to ale môžeš využiť to tam tuším nie je.
Díki, mrkol som to na nete a je to tam, maximálne tri dni po sebe može ospravedlniť právny zástupca takže v pohode. Vďaka možete lock.Jakub140 napísal:To máš v školskom poriadku.