btw clanok v cestine: http://www.zive.cz/clanky/cesko-a-dalsi ... gn=RSSfeed
SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
Re: SOPA, PIPA a reakcia Anonov.
Ale ked to podpisalo 22 statov, tak nasi politici to v duchu zachovania proeuropskej zodpovednosti coskoro podpisu tiez. Ale vdaka europskej byrokracii este nejaky cas potrva, kym sa dostane do platnosti, ak vobec 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
No verím že sa to ujme. Nie ihneď ale nebude to trvať tak dlho. Idem si robiť sťahovací mesiac.
-
Kok
Light Professional
Anonymous pred malou chvilou zlozili stranky EU parlamentu. http://www.europarl.europa.eu
-
Michaelo
Hardcore addict
Už asi viem na čo narážal Májsky kalendár 
-
typek61
Darca
vyd.bana eurounia

No som zvedavi co ztoho bude, uz teraz som mal problem stiahnut anglicky serial z 08. Ale bude vlada, hned to podpisu. Ah.
Vidim ako sa zabuda na to, co to naozaj znamena.res publica - vec verejná
Demokracia, rovnako ako aj komunizmus.. Obe veci su dobre napady.
Zial, ani jeden sa v zivote nikdy neuplatnil.
Zial, ani jeden sa v zivote nikdy neuplatnil.
Pravá demokracia sa najviac uplatňovala v starovekom Grécku, ak máme na mysli princíp idey samotnej. Inak mala tiež plno múch, keď sa na to pozerám z dnešného pohľadu.
-
uplink
VIP
Demokracia je ilúzia v rukách kryptodiktatúry. Narozdiel od otvorenej diktatúry, alebo monarchie dáva ľuďom pocit a "možnosť" vybrať si z toho istého nafarbeného viacerými farbami...
inak riadne nas osrali, zatial co sme sa zaoberali ubohymi Americanmi a ich SOPOu, tie nase skorumpovane europske svine rychlo tajne potichucku popodpisovali este nieco horsie ako SOPA....
-
uplink
VIP
ephramko - ale veď to je tak vždy, nie?
Sa spraví divadlo, aby voly čumeli len jedným smerom a medzi tým sa spraví oveľa väčšie zlo, skryté pred očami a potom voly len fňujakú...
Ide to dole vodou, po volbach to gorili schvalia aj unas.
Keď to vezmeme z tej "Lepšej" stránky, tak aspoň už nielen že s istotou vieme čo bol jeden bod programu na poslednom zasadnutí Skupiny BILDELBERG.
Ale už aj vieme ako si koniec slobody internetu predstavovali.
Ale už aj vieme ako si koniec slobody internetu predstavovali.
Ja som vždy hovoril jedno.... Manželstvo s Maďarmi sa rozpadlo po 1000 rokoch, s Čechmi po 75.... a účasť na swingers párty menom EÚ sa ukazuje v poslednej dobe viac a viac ako nedobrá....
A udalosti aj na tomto fronte (boj proti "pirátstvu", zjednotenie legislatívy a podobné pičiny) mi dávajú (zas a znova, ostatne ako vždy) za pravdu.... Zatiaľ to nepodpísali, nakoľko kvôli vyslovenej nedôvere v parlamente nemôže vláda prijímať takéto rozhodnutia, ale po voľbách príde befehl z Bruselu a vláda (to už je jedno či nejaký nový zlepenec či Fico a spol.) to bez slova podpíše....
A udalosti aj na tomto fronte (boj proti "pirátstvu", zjednotenie legislatívy a podobné pičiny) mi dávajú (zas a znova, ostatne ako vždy) za pravdu.... Zatiaľ to nepodpísali, nakoľko kvôli vyslovenej nedôvere v parlamente nemôže vláda prijímať takéto rozhodnutia, ale po voľbách príde befehl z Bruselu a vláda (to už je jedno či nejaký nový zlepenec či Fico a spol.) to bez slova podpíše....
protesty proti acte
Kód: Vybrať všetko
http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?tta Kód: Vybrať všetko
www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta Re: SOPA, PIPA, ACTA a reakcia Anonov.
1. Ešte ACTA ako taká v platnosti nie je + sme ju nepodpísali takže sa nás netýka
2. Teraz kde je pravda, bude to také hrozné ako to je popisované (budeme sledovaní našimi ISP etc?)
3. Ako sa dá takéto niečo riešiť?
2. Teraz kde je pravda, bude to také hrozné ako to je popisované (budeme sledovaní našimi ISP etc?)
3. Ako sa dá takéto niečo riešiť?
-
Andi_Cibula
Addict
Re: SOPA, PIPA a reakcia Anonov.
Aha a predpokladám že neexistuje možnosť prejsť k inému providerovi ktorý mi neblokuje p2p, lebo sa blokuje globálne, right ?seth82 napísal:Racius: Áno, na požiadanie tu môže provider ponúknuť úradom výpisy z trafficu, za torrenty sa rušia kontrakty a za prekročenie FUP taktiež. A to ja predsa nemienim riskovať, aby som frajeroval s torrentami. Ak by som bol na intráku, budiť, ale platím si to zo svojich, je to na moje meno a problémy mať nemienim.
Ďalší krok ktorý očakávam od európskeho zväzu bude pre producentov hudby a to taký, že ak hudobník odmietne prejsť pod ochranné krídla nahrávacej spoločnosti, tak mu zakážu činnosť.
Niečo ako novodobá mafia a ich poplatky za ochranu.
..totalita prichádza postupne a nenápadne..