Strana Slobodné Slovo
Re: Strana Slobodné Slovo
Súhlasím.. Mojsejova má pravdu lebo včera.. neveril som vlastným očiam.. resp. ušiam
otras
na ghannamovu som necital este ani jeden pozitivny ohlas, cize ma pravdu vo vsetkom co jej nakladala... ale nestotoznujem sa s tym, akym stylom to podava, jednoducho asertivita a kultivovanost by mali byt na prvom mieste, imho (a toho sfetovaneho buze*anta na konci si hadam mohla odpustit uplne
takto prizemne urazat, co je to za uroven?)
alebo to uz ja som taka konzerva?
na druhej strane by ma vsak celkom zaujimalo ako by to vyzeralo, keby bola v koalicii (to vsak neznamena, ze ju v tom podporim svojim hlasom
)
alebo to uz ja som taka konzerva?
na druhej strane by ma vsak celkom zaujimalo ako by to vyzeralo, keby bola v koalicii (to vsak neznamena, ze ju v tom podporim svojim hlasom
No za to čo stvárala v utorok si nič iné ani nezaslúžila..
live som to nevidel, ale kvoli ohlasom som si to pozrel v archive a nic ine ako vyhadzov som ani necakal
To čo predvádzala bolo otras, ale keď si pozriete prvý diel, tak ten bol z jej strany na úrovni. Asi sa jej prihoršilo.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
som zvedavy ci s nou konci aj relacia alebo tam pichnu niekoho normalneho,ale pravdu povediac poslednu dobu to s TA3 ide dolu vodou
Myslím si že tam dajú niekoho iného, teraz sa im akurát urobila reklama (aj zlá reklama je reklama)
Určite len prehodia moderátora, majú ich tam plno.
ze gRaHamovej rohlik za 60 centov medzi nohy a dalsi dostal sfetovany-bu*ik do kakaca
ale im dala
Da sa ten klub 3 mrknut aj niekde inde? Na TA3 stranke mi to video proste kazdych 20 sekund stopne a musim refreshovat stranku.. 
Nie je rečníčka, nemá vystupovanie a vyjadrovanie, je ešte dosť naivaná čo sa politiky týka ale to čo hovorí nie sú zlé pripomienky, tiež je k obyčajným ľuďom bližšie než akýkoľvek politici, preto sa nečudujem, že ju ľudia budú voliť. Nevravím že sám ju budem voliť ale nič zlé na ňu nemôžem povedať, pretože proti jej názorom nič nemám.gogo956 napísal:chcel by som toho cloveka vidiet, ktory by tuto "stranu" volil.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zlodejku a podvodníčku teda určite nemá zmysel voliť, furt keď ju niekto z niečoho obviní, tak sa hrá, že je to pomsta - teraz a aj v minulosti http://korzar.sme.sk/c/5070945/nove-obv ... -dane.html Nehovoriac o tom, ze akým spôsobom sa dostala k peniazom, že...
- ta zena je čistá diagnóza. Ma nejaku nutkavu poruchu na seba neustale upozornovat, ci reality šou, alebo teraz politikou, ci vulgarnym prejavom. Este ked pred rokmi frcala ta ich prva reality sou tak asociacia psychiatrov slovenska- ci taka nejaka org, upozornila ze neodporuca aby tie osoby dostavali dalej priestor v mediach.IvanSk napísal:
Nie je rečníčka, nemá vystupovanie a vyjadrovanie, je ešte dosť naivaná čo sa politiky týka ale to čo hovorí nie sú zlé pripomienky, tiež je k obyčajným ľuďom bližšie než akýkoľvek politici, preto sa nečudujem, že ju ľudia budú voliť. Nevravím že sám ju budem voliť ale nič zlé na ňu nemôžem povedať, pretože proti jej názorom nič nemám.
Ten par nie je celkom ok po urcitej stranke, to vidi kazdy s aspon priemernymi pozorovacimi schopnostami. To co robi ona, to normalni ludia vecsinou nezvyknu robit, ani sa tak spravat- to ze obcas ma aj relativne prijatelne napady na podstate nic nemeni. Aj keby sa stal zazrak a jej strana sa dostane do parlamentu, tak celkom urcite s nou nikto nepojde do koalicie.
práve s ňou prebieha online rozhovor....
http://www.topky.sk/cl/1000091/1298038/ ... te-sa-jej-
http://www.topky.sk/cl/1000091/1298038/ ... te-sa-jej-
zase hresi ale ma dost pravdu
Stale mi to pripada ako take krcmarske reci.
A čo by si od nej chcel/očakával ?
Ona v podstate hovorí aj pravdu, ale čo sa týka riešení alebo predstavenia nejakých vízií, tak to je len balast.
__
6.66 príspevkov za deň
__
6.66 príspevkov za deň