Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa h.olub »

tak som kupil tie Soundmagic PL21, treba ich nejakym sposobom nechat rozohrat alebo nieco podobne ?

dik
erik1998
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa erik1998 »

Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

h.olub napísal:tak som kupil tie Soundmagic PL21, treba ich nejakym sposobom nechat rozohrat alebo nieco podobne ?

dik
Môžeš a nemusiš. Buď ich nechaš hrať cez noc v šufliku, alebo ich normalne použivaj odzačiatku, oni sa postupne rozohraju.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

Zdravim, planujem kupit sluchatka, a rozhodol som sa pravdepodobne pre a-jays one, no cim viac onich citam tak tym viac som neisty, lebo sa docitavam aj celkom negativne veci, ako ze kabel sa dost zachytava o oblecenie a to taha potom sluchatka z usi coz nieje bohvie co lebo cez leto si s nimi asi aj obcas zabehnem, alebo ze kabel dost prenasa zvuk do usi coz som si hlavne pri ep 630 hned vsimol ked som si ich kupil a celkom mi to aj vadilo. Su tieto veci pravda?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ano su. A ten kabel čo viem, tak nie je 2x najodolnejši.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

takze jays one niesu dobra volba? ci za tu cenu nemozem nic lepsie ocakavat?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ryan Giggs
VIP
VIP

Kvalitou zvuku dobra voľba su (v ramci ceny), s kvalitou prevedenia už je to horšie. Mikrofonny efekt maju všetky špunty s vynimkou tych čo sa nosia poza ucho. Najlacnejšie take čo viem su asi Soundmagic E30/PL30. Hraju o čosi lepšie ako a-jays one, hlavne vyrovnanejšie. Soundmagicy maju navyše nadštandardnu kvalitu kablov.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

no popozeral som si tuto temu a ak soundmagicky tak mi to cenovo vychadza na http://www.talkive.sk/index.php?page=ch ... t&Itemid=1 ked tak, takze ktore jaysi lebo tieto ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Podľa toho čo od toho chceš a čo ti viac vyhovuje. Ako už bolo pisane, jaysi su basove, PL21 (asi mysliš tie, ten odkaz nefunguje) maju vyrovnany zvuk a lepši kabel. Mikrofonny efekt budu mať oboje.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Hmm do certa, to by som ich musel pocut hlavne tie soundmagicky ci by mi tie basy boli akurat. Ak to mozes porovnat chytaju sa bassmi na ep-630 alebo nokiacke stuple ? :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hraju lepšie ako Creativy, basu maju trochu menej ale je kvalitnejši.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Mrto
v talkive tie pl21 uz nemaju, mal som ich objednane ale vcera mi volali ze ich uz nema dodavatel na sklade......
dostupne su potom cez hifisluchadla.sk ale tam stoja uz 27e
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

tak v tom pripade zoberem tie jaysi myslim ze chybu nespravim ani s jednimy tak diky za rady :)

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2012, 17:01)
Takze sluchadla su doma, zvuk je super basov by mohlo byt obcas pomenej ale nic naco by sa nedalo zvyknut. Kable sa kupodivu o oblecenie nezachytavaju a ani moc nepocut ked tuknem do kablu ako to bolo pri ep-630, jedine co by som im vytkol je jack ten nevyzera byt moc pevny a samotne sluchatka taktiez :D
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim,

hladam nejake nove sluchadla, mali by to byt stuple. Cenovy strop 50€, prosim nepostujte aby som doplatil 20€ este na lepsie, naozaj chcem dat za ne max 50€. (cest vynimkam do 55€, ak by bol nejaky markantny rozdiel). Rozmyslal som nad a-jays four white (dizajn, ovladanie) no doteraz som mal a-jays one a druhy krat sa mi pokazili so zlomenym kablom v oblasti jacku. Takisto by som sa chcel posunut aj v kvalite zvuku oproti A-jays one. Pocuvane by boli takmer vsetky styly. Co by ste mi odporucili? :)

Dik
Ryan Giggs
VIP
VIP

Za a-jays si dal nedavno 20+€, teraz to bude 50. Mohol si dat vtedy 70 a mat aj zvukovo aj kvalitativne sluchadla, ktore su niekde inde. To len take konstatovanie.

Ale k veci. Najlepsie co sa da u nas kupit do 50€ je VsonicGR02 alebo Soundmagic PL50. Patria ale k vyrovnanym sluchadlam, takze basov menej ako u a-jays. Alebo pockat cca mesiac kym pridu na trh Vsonic GR06, tobude asi najlepsia kupa.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Kupil som prave v Nayke AKG K350, so zvukom som spokojny, pockam este, kym sa rozohraju. Dizajn tiez fajn, ovladanie tam mam cize pohoda :)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Zdravíčko, nebudem zakladať zbytočne novú tému, chcel by som nové slúchadlá do cca 50€ /uzavreté/, teraz fičím na portach, chcel by som upgrade, hlavne preto, že chcem niečo uzavreté a nerušiť tak okolie, taktiež niečo s lepším prevedením zvuku. Prevažne počúvam tieto žánre /trance, dance, techno, rap, no nepohrdnem metalom, rock dá sa povedať z každého rošku trošku/, taktiež mám rád pekné basy, / nemám na mysli niečo ako kossi, lebo tie len dunia nič viac nič menej/ dočasne som mal slúchadla AKG K520 bol som s nimi spokojný, dalo by sa teraz zmestiť do rozpočtu s niečím kvalitnejším ?
Vďaka za radu :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Par lepšich uzavretych za 50€ ako Porty sa najde, ale je ich malo. napr. niektore Fostexy (TH-7B). Alebo aj niektore z domacich modelov, ale s trochu kompromisnou prenosnosťou FOSTEX T-7, či Shure SRH 240. Fostexy ale basov na rozdavanie nemaju, neviem či by ti to stačilo.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Čo hovoríš na AKG K520? Na hifisluchadla ich majú za 55€ ak sa nemýlim, bola by to výhodná kúpa? Nenájde sa v tej cene niečo kvalitnejšie ? K520 som mal cca týždeň a bol som s nimi fakt spokojný, kvalita zvuku bola omnoho lepšia ako pri portach,inak zdroj je iPhone.

// môžu byť aj polootorené
Napísať odpoveď