No ak to porovnávaš s tovarom tak ten ich má pekný veľký obal ale keď pride na používanie tak zistíš že ťa pekne oklamali a už to vrátiť nemôžešStoporko napísal:Preto sa ťa pýtam či je aj iná "dobrá" strana s podobným programomPretože v súčasnej pol. situácii mi ich program prijde najrozumnejší a mne najbližší
Nie je moja chyba, že iné pol. strany majú program ako v riti zasunuté táčky alebo sú na mňa až priveľmi liberálni. Ja programy stranám netvorím, som volič. A je na nich, aby ma zaujali. Je to ako v obchode (v tej sfére robím a poznám): zákazníka netrápi, či tovar vyrobili deti v číne za min. mzdu alebo američan/nemec ručne ušil. Ich zaujíma to, aby to bolo kvalitné, za dobrú cenu, aby im to sedelo, aby to spĺňalo ich očakávania a je na mne ako predajcovi im ponúknuť taký tovar, ktorý ich zaujme - máme v shope na výber.
Politika
Re: Politika
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Však ja viem, že Kotlebovci majú mizivú šancu dostať sa Tam. No u nich by aspoň bola potenciálna možnosť, že ich podržia ľudia z regiónov, kde je veľa cigánov. Takže by sa cez tých 5% možno mohli dostať. Na sasankách mi vadí ich liberalita, na SNS Janko, SDKU, SMER, KDH, Maďari ani nevravím... ja viem koho voliť NEBUDEM. No koho voliť mám - to je ťažké 
Je mi jasné, že všetky strany nepoznáš, no čakal som, že ty ako "politicky podkutý" sa budeš v tomto viac orientovať ako ja.
Je mi jasné, že všetky strany nepoznáš, no čakal som, že ty ako "politicky podkutý" sa budeš v tomto viac orientovať ako ja.
Rubiki to vystihol.
Tip: Pozri si stranu Puškárovej brata Právo a Spravodlivosť, aj keď tí sa nevyjadrujú priamo k cigánskej otázke či homosexuálom.
Tip: Pozri si stranu Puškárovej brata Právo a Spravodlivosť, aj keď tí sa nevyjadrujú priamo k cigánskej otázke či homosexuálom.
Stoporko napísal:Na sasankách mi vadí ich liberalita,
skus mi to rozviestStoporko napísal:OLaNO nie
Co hughtio bojis sa ze sa zase rozbehnu vlaky a zacne plynovanie vo velkom? Nie si tak trochu paranoidny? To si vazne myslis ze v dnesnom svete by sa to malo znova opakovat?hughito napísal:Ak chcete voliť neofašistov a neonacistov, ktorými je straka pretkaná a aj výrazne podporovaná, tak nech sa páči.
Tieto argumenty a nafukovanie s temnou minulosout nacizmu uz dnes medzi beznymi ludmi neobstoja, mozno tak iba u pomatenych a alternativnych lavicovych aktivistov a navyse uz je to trapne klise to neustale pripominat.
Svet sa ubera istym smerom ktory istotne neostane bez nejakej reakcii a pochybujem ze to bude tvoja strana kto tuto reakciu spusti.
A problematika rasistického extrémismu v naší zemi má ještě jeden aspekt, možná ten nejdůležitější. Stručně jej formuloval jeden ze známých aktivistů ze severních Čech, když v rozhovoru s autorem prohlásil: „Stát využívá ohromné a čím dál protiprávnější prostředky, aby nás, v dnešní době v podstatě jen nějakých pár stovek lidí, perzekuoval. Dělají to místo toho, aby řešili opravdové problémy.“ To říká muž, s nímž zaměstnavatel ukončil pracovní smlouvu na základě toho, že jej média označila jako „předního neonacistu“. A pokračuje: „Dobře. Jenže ono už stačí jen čekat. Je to totiž jen otázka času. Až tady v té zemi proběhne nějaký opravdový pogrom, nebudou u toho žádní extrémisté. Nebudeme k tomu ani potřeba. Stačí klidně sedět doma u počítače. Budou to obyčejní místní lidi zoufalí z toho, co se kolem nich děje a jak na ně stát kašle.“
Ja pôjdem voliť prvý krát a budú to matovičovci - pretože nemusím voliť víťaza, jeho vystupovanie bolo síce rozporuplné ale mne to nejak nevadí nejako na seba ukázať musel.
-
Stoporko
VIP
Beardie - nesúhlasím s manželstvom pre homosexuálov, nemám rád Sulíka ako osobu ( mamina ho pozná z dávnych čias keď pracoval v OLO). SAS by som volil iba ako núdzovku a to jedine preferenčný hlas Pánovi Galkovi. Pred ním fakt klobúk dolu, je to Pán.
Matoviča voliť nechcem - systém jednotlivých poslancov kde je každý sám za seba a nie za stranu je super a súhlasím s ním, no nie teraz. Tak o pár generácií. V jeho strane nemám koho by som volil - možno tak Hlinu a Matoviča a to tiež nie celkom s kľudným svedomím. Ostatné mená mi nič nevravia a nemám prečo ich voliť ako jednotlivcov.
Matoviča voliť nechcem - systém jednotlivých poslancov kde je každý sám za seba a nie za stranu je super a súhlasím s ním, no nie teraz. Tak o pár generácií. V jeho strane nemám koho by som volil - možno tak Hlinu a Matoviča a to tiež nie celkom s kľudným svedomím. Ostatné mená mi nič nevravia a nemám prečo ich voliť ako jednotlivcov.
kali myslím si, že sme túto tému rozoberali stokrát, vieš aký mám na to názor, ja viem, aký máš ty, je to zbytočné riešiť. S perzekúciami voči "vám" nesúhlasím a to, že štát nerieši tento problém a môže sa "niečo stať" je takisto možnosť, ale neprekladám, že by stala samovoľne, na to musí byť nejaký podnet (nemám na mysli podnet zo strany cigánov).
Dovtedy sa chodi s krcahom po vodu kym sa nerozbije.hughito napísal:kali myslím si, že sme túto tému rozoberali stokrát, vieš aký mám na to názor, ja viem, aký máš ty, je to zbytočné riešiť. S perzekúciami voči "vám" nesúhlasím a to, že štát nerieši tento problém a môže sa "niečo stať" je takisto možnosť, ale neprekladám, že by stala samovoľne, na to musí byť nejaký podnet (nemám na mysli podnet zo strany cigánov).
Cim viac ciganov tu bude, cim viac pripadov podobnych Dobrovodskemu tu bude, tym viac bude narastat pocet nespokojnych a inych samozvanych bojovnikov za spravodlivost a potom ktovie co mozes ocakavat (mozno aj transporty plne ciganov).
A ironia je natom ze ja nemusim ani pohnut prstom ked to bude pokracovat tak jak to pokracuje, kdezto ty sa asi budes muset velmi snazit aby si spasil svet a dostal ho do podoby fungujucej anarchie.
-
TommyHot
Addict
kali a ty sa tymito prispevkami teraz verejne nepriamo priznavas k neonacizmu ci ako?
Rodinka úžasných. Ale v dobrom slova zmysle, v podstate obdivujúca činnosť a vytrvalosť.
web: koloseo.info
web: koloseo.info
-
TommyHot
Addict
Lol to je aky traged ten "moderator".
Záznamy telefonátov medzi šéfom SDKÚ Mikulášom Dzurindom, expolitikom a podnikateľom Vladimírom Miškovským a bývalým primátorom Bratislavy Petrom Kresánkom, ktoré naznačujú korupciu pri rozhodovaní o projekte mestskej spaľovne, súvisia s komunálnou politikou pravice v Bratislave.
Toto sa nedá nepridať:

Článok o Dzurindovej ceste vlakom... OMG, kam to spejeme?"SME písalo o zhruba tisícke. Bloger Ján Gašo na fotografii, ktorá vznikla asi hodinu po začiatku protestu, narátal 2375 ľudí. Ľudí podľa viacerých účastníkov potom pribúdalo."
A tak sme cakali na spravicky typu MINUTA PO MINUTE - AKTUALIZOVANE od tohto "prodemokratickeho" media a nedockali sme sa, no co uz, ked vas sefko Miki prikazal IGNOROVAT a UTUTLAVAT...![]()
Namiesto toho sme sa dockali oslavnej ody na nasho novodobeho sudruha Klementa Gottwalda, citujem:
"Dzurinda rozpráva, počúva, zoberie si dieťa na kolená a mladí si ho fotia. Je spokojný. Ľudia sú radi, že ho stretli."
"Po príchode do Fiľakova sa žoviálne lúči so železničiarom a hovorí, že by ešte dokázal vypraviť vlak."
"O chvíľu predseda strany sedí vo vlaku a čaká. Čaká, kým sa niekto prihovorí. Chce pôsobiť nenútene, aj sa mu to darí. O ceste hovorí ako o misii. „Otváram náruč a dávam možnosť ľuďom, aby so mnou hovorili.“"
"„Dedo bol gazda. Tam mám gény v politike,“ prízvukuje starej panej. V Lučenci sa zastaví na dispečingu a podá si ruky s ľuďmi na stanici, a potom so železničiarmi."
Cest praci, sudruh Dzurinda.
S toho sa mi chce grcať....a to myslím vážne. Médiá sú čoraz horšie.
sme je platene dzurindovcami, je to vidiet aj na blbych obrazkoch od Shootyho :-/
Shooty je vraj arogantný aj k ľudom. Ale to môže byť len klebeta. V každom prípade u mňa stratil rešpekt keď som si 1x uvedomil, že je súčasťou všetkého. Už keď aj karikaturisti sa nechajú zaplatiť...
Každý súdny človek vedel už dlho, že SME je len predĺžená ruka SDKÚ. Ale teraz to bije tak do očí, že je to až neslušné. 
-
TommyHot
Addict
Mam shootyho v priateloch na facebooku, a mozem potvrdit, ze minimalne na internete je arogantny ku kazdemu.begbeee napísal:Shooty je vraj arogantný aj k ľudom. Ale to môže byť len klebeta. V každom prípade u mňa stratil rešpekt keď som si 1x uvedomil, že je súčasťou všetkého. Už keď aj karikaturisti sa nechajú zaplatiť...