Konverzia Flash formátu (.swf, verzia)

Informácie o software, ankety...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Konverzia Flash formátu (.swf, verzia)

Príspevok od používateľa Hensym »

Zdravím. Mám .swf súbor, ktorý beží na verzii Flash 10, no chcem ten súbor otvoriť na zariadení, ktoré dokáže otvoriť iba verziu 8. Nakoľko riešenie zo strany zariadenia neexistuje, je nejaká možnosť, ako prekonvertovať .swf z formátu Flash 10, do formátu 8? Vďaka, dosť by mi to pomohlo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Konverzia Flash formátu (.swf, verzia)

Príspevok od používateľa uplink »

No poznám len zložitejšiu, sothink swf decompiler, dať do FLA a z FLA vyexportovať 8mičku. Daj si pozor, lebo Ti zmiznú 2 generácie efektov, ak tam sú nejaké čo boli použité po 8mičke.
Hensym
VIP
VIP

Re: Konverzia Flash formátu (.swf, verzia)

Príspevok od používateľa Hensym »

Skúšal som 4 rôzne .SWF súbory, a 3 rôzne dekompilátori.
2x Flash 10 swf-ko
1x Flash 11
1x Flash 9

Po vyexportovaní SWF-ka do formátu .FLA mi to vo verziách Flash 10 vytvorilo zložku plnú .as súborov, nejaké priečinky a jeden .fla. Po otvorení .fla súboru vo Flashi (Flash 8 aj Flash CS4) mi to otvorí skoro prázdny dokument, kde nie je nič, len nejaké prázdne pole, prípadne pri jednom swf-ku upozornenie na aktualizáciu verzie Flash.... Pri vyexportovaní Flash 11 swf-ka do Flash 11 .fla, mi to vytvorí iba jeden .fla súbor, no ten nemôžem vyskúšať, keďže nemám Flash verziu CS5, a s mojim internetom sa mi to toho ani nechce púšťať.
Nemáte niekto Flash CS5 v PC, že by som vám poslal svoj CS5-kový .FLA, a vy by ste mi to uložili do CS4 .FLA?
Napísať odpoveď