Fuha, to je ťažko takto.
Neviem to dobre vysvetliť, ale v podstate tam ide o to, uhádnuť, koľko kociek s rovnakým číslom sa nachádza na stole.
Najjednoduchšie vyhráš keď budete pri stole 2ja.
Keď je vás viac, vyhráš viac peňazí (keď hráš v Thieves' Landing prvý krát, vklad je 200, tak to poriadne využi, pretože potom už taký vklad nikde nenájdeš).
Ide o to, že máte každý 5 kociek keď začínate.
Ako som povedal, hádaš koľko kociek s rovnakým číslom je na stole.
Ty svoje kocky vidíš (na PS3 je to tlačidlo L2).
Máš napríklad 3kocky s číslom 5, tak dáš že máš 3 kocky s číslom 5.
Ďalší hráč musí buď:
zdvyhnúť - čiže musí dať buď 3 kocky s vačším číslom ako je 5, čiže v tomto prípade je tam len 6, ALEBO musí dať viac kociek s rovnakým, alebo vyšším číslom, čiže v tomto prípade môže dať 4 a viac kociek s číslom 5, alebo 4 a viac kociek s číslom 6, záleží od toho aké kocky má on
blufovať - keď si myslíš že toľko kociek s takým číslom na stole nemôže byť (napríklad 11 kociek s číslom 1 (to je extrémny príklad, ale pre chápanie)), tak dáš že blufuje.
Tu sa môžu stať 2 veci.
- ak je na stole menší počet kociek ako povedal posledný hráč (hráč povedal 3x5, na stole je 2x5), tak ten hráč ktorý posledný odhadol počet kociek na stole prehráva (stráca jednu kocku)
- ak je na stole vačší počet kociek ako povedal posledný hráč (hráč povedal 3x5, na stole je 4a viac x5), tak hráč ktorý povedal že je to bluff prehráva (stráca kocku)
potvrdiť - keď hráč povie že na stole sú 3kocky s číslom 5 a ty povieš že je to pravda, vyhrávaš a kocky strácajú všetci okolo stolu
Treba odohrať pár hier a PORIADNE sledovať, čo hovoria protihráči. Stále počítaj s tým koľko kociek je na stole, a aká je pravdpeodobnosť že padne napríkald 5x2 kociek u jedného hráča (malá pravdepodobnosť). Môže bluffovať, ale počítač to vačšinou odhalí, naopak počítač nevie blufovať skoro vôbec.
Keď sa to naučíš, je to zábava, občas je to o náhode (hlavne zo začiatku keď má každý 5 kociek) ale inak je to len o logike.
Inak ti to vysvetliť neviem. Ja som to hral tak 3x a poriadne som všetko sledoval až kým som sa to naučil.
Ja som to akurát "prešiel" (ešte sa musím dostať k titulkom) ale robím posledné veci, nech mám 100%.
"Koniec" ma poriadne zaskočil a utvrdil ma v tom že hra stála za kúpu a rozhodne je to jedna z najlepších vecí na konzolu, pre mňa n1 hra od R*
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 4:23)
Takže podľa guide z tejto stránky
http://guides.gamepressure.com/reddeadr ... sp?ID=9601 (konečne niečo normálne zatiaľ)
dual robím divne.
Vyskúšam popísaný spôsob a dám vedieť.
Ale je pravda že som už dlho žiadny duel neprehral s mojím spôsobom.
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2012, 19:30)
Môžem potvrdiť akurát tak ten ukazovateľ, že čím je menší (biely), tak sa ukazovateľ naplní rýchlejšie.
Tiež môžem pohyb ruky natiahnutia po zbraň reglovať pravým analógom, ale inak platí moja technika (aspoň u mňa).
Zamieriť na správne body ako hlava, klobúk, zbraň, ruka a stlačiť teda v správnom momente označenie, prípadne streľbu a keď spomalený čas skončí tak ten kto má ukazovateľ plnší vyhrá.