HTC EVO 3D

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lukso9745
Novice
Novice

HTC EVO 3D

Príspevok od používateľa Lukso9745 »

Nazdar, mam otazku v pripade ze si kupim HTC EVO 3D z Ceskej republiky lebo tam maju snad jediny shop ktory ho ma za normalnu cenu na sklade nebude mat tento mobil problem so sietami na Slovensku ? Alebo mal by som vediet o nejakom probleme ktory by eventuelne mohol mat ?
Space5800
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: HTC EVO 3D

Príspevok od používateľa Space5800 »

Nie, nebude mať žiadny problém so sieťami. Sám som bral zo čr.
//Blbosť to nie je. S Evom pre americký trh (siete) si v európe neškrtne.
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa James Dark »

to je vyhradna blbost.. :D .. aj keby si si kupil teledon napr. číny tak problem nebude... iba ak by si ho kupoval od providera z inej krajiny tak by bol problem.. lebo provvidery si hadzu vlastny soft.. ale ak ho kupujes z online obchodu hocjakeho tak smartphony maju original soft od vyrobcu cize ziadne dokafrane softwary ktore su urcene len pre danu krajinu...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

james najprv si o tom nieco nastuduj a potom postuj. space ma pravdu, niektore modely u nas nefunguju, a nie len high end telefony.
lukso - http://www.q-tech.sk/predaj/22714/htc-evo-3d/ maju ho vraj skladom. alebo ho mozes kupit z oficialneho htc shopu, tam ho mas do tyzdna
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa James Dark »

quess.who .. brandovane telefony su vzdy problemove v inych krajinach... vsetko je len o upravach software-u ... providery si ho upravuju podla seba.. no nerataju s tym ze su aj typci ktory vedia soft pozmenit... a to sa da aj v prospech sieti... takze si daco nastuduj najprv nieco ty...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked raz telefon nema podporu GSM tak s nim mozes robit co chces. s firmwareom od operatorov to nema vobec nic spolocne. mam doma telefon z USA, ktory nefunguje na nase siete, ak ho rozbehas dam ti kilo
Napísať odpoveď