Ak má niektorý premiér také čisté ruky ako ja, podám mu ruku
Gorila
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gorila
presne tak, dovolim si ho citovat
Ten novy "statny znak" matovic vystihol
http://www.webnoviny.sk/fotografia/4541 ... -goril.jpg
od 15 do 17 je len "program". stretnutie pokracuje dalej.
Ja na protest idem aj s kamoškou, hoci neviem, či sa mi podarí prísť už o tretej (práca...)
See you there
See you there
hughito napísal:Ale čo tak revolučne, slay ?
Aj tu na fóre je už väčšina z vás už tak zblbnutých, že už v tom bordeli ani neviete kde máte začať a kde skončiť. Celkovo myslím chýba koncepcia a ostáva len chaos. Pletie sa tu piate cez deviate. Jeden o národe, druhý o iluminátoch a slobodomurároch, štvrtý o dzurindovi, piaty o finančných skupinách..
Aké je východisko? Revolúcia? Do ulíc?
Proste ľudia nevedia čo chcú, vedia len že chcú aby bolo "dobre". A to je veľmi veľmi málo
Ale teda, podporujem protest, vždy som vravel, že prestriedanie kádrov je dobrá vec. Smelo do toho, choďte do ulíc a nastoľte poriadok, právo a spravodlivosť. Teším sa na ten dôstojný život, ktorý budem potom žiť.
Tak ako v tomto máš pravdu, chýba jednotiaca koncepcia a celkovo nejaký jasný postoj, ale mám pochybnosti, že také niečo niekedy boli. Vždy boli frakcie, vždy ľudia videli problém primárne v niečom inom a preto vznikli rôzne nálepky a označenia, podľa ktorých sa zaraďujem do politických škatuliek.
Pravdou je, že prichádzame do toho bodu, kedy sú ľudia nasratí: z tej novšej histórie 1968, 1989, možno bude raz v učebniciach 2011 či 2012 rok.
Čo sa z toho vykľuje, to ti nepovie nikto, ale tých možností nie je tak veľa: buď nastane naozaj nejaká zásadnejšia zmena, alebo "to" ešte vydrží pár rokov, alebo dospejem ku kontrolovanej spoločnosti, modernému fašizmu, nazvime si to ako chceme.
Pravdou je, že prichádzame do toho bodu, kedy sú ľudia nasratí: z tej novšej histórie 1968, 1989, možno bude raz v učebniciach 2011 či 2012 rok.
Čo sa z toho vykľuje, to ti nepovie nikto, ale tých možností nie je tak veľa: buď nastane naozaj nejaká zásadnejšia zmena, alebo "to" ešte vydrží pár rokov, alebo dospejem ku kontrolovanej spoločnosti, modernému fašizmu, nazvime si to ako chceme.
Myslím, že najmä posledný rok jasne ukazuje, že presne tam západný svet smeruje... Blbé je, že proti takémuto druhu totality sa oveľa ťažšie bojuje (vo vlastnom živote, nemám na mysli nejaké povstania), hlavne, ak je to spojené aj s euro/americkým ekonomickým zotročovaním...hughito napísal:...alebo dospejem ku kontrolovanej spoločnosti, modernému fašizmu, nazvime si to ako chceme.
Slovensko? Šašovia v parlamente sa možno razantnejšie vymenia a kormidlom sa bude musieť točiť možno o kus sofistikovanejšie, ale veľké zmeny by som neočakával, na to sme príliš malá krajina, aby sme "veľké zvieratá" zbavili kontroly nad krajinou...
Tiež si myslím, že stojíme na začiatku zlomu. Buď sa ľudia vzbúria a niečo sa stane alebo to naozaj prejde do stavu aký ľudstvo ešte nepoznalo. Kontrolovaná spoločnosť je dobrý termín.
Tak ako?
Kto ide na ten protest z Vas?
Ze by sme sa nejak zgrupli, nech nejdeme kazdy sam za seba..
Kto ide na ten protest z Vas?
Ze by sme sa nejak zgrupli, nech nejdeme kazdy sam za seba..
Väčšina Slovákov protestuje pri pive... Ja som z východu takže to nemám ako osobne podporiť..ale tak je to dobre, radšej malý vánok ako bezvetrie
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
aha co sa vytiahlo
http://sksasanka.tumblr.com/
, neviem, ale toto mi narozdiel od gorily pride totalne vymyslene, niektore vyjadrenia su tam jak od 12 rocnych deciek
http://sksasanka.tumblr.com/
Nj strasne to ma byt nejaky vtip 
Podla mna to moze byt autenticke. Sulik casto pouziva cechizmy a ceske slova a zaujala ma tato cast prepisu:
Zajtra kolem 9. Napisem presne rano
Inak s clovekom ako je Kocner by som si ani neesemeskoval...
Zajtra kolem 9. Napisem presne rano
Inak s clovekom ako je Kocner by som si ani neesemeskoval...
"Bratislavu zaplavili demonštranti proti Gorile: Vyše tisíc ľudí skanduje "Dajte ich za mreže"!"
http://www.topky.sk/cl/10/1297372/Brati ... za-mreze--
http://www.topky.sk/cl/10/1297372/Brati ... za-mreze--
Tam by som sa mal vyskytnut, prida sa niekto?Ďalší protest Gorila sa bude konať v Žiline 3. februára, informovali organizátori.
Na slovenské pomery vcelku dobré.
hh pekne, pobavil ma koment na sme.
"Minuta po minute nebude?" "kedze sa nejedna o duhovy pochod tak minuta po minute na Sme nebude...."
Kolko tam bolo ludi asi? Lebo neidke pisu cez tisic a na sme ze 800
"Minuta po minute nebude?" "kedze sa nejedna o duhovy pochod tak minuta po minute na Sme nebude...."
Kolko tam bolo ludi asi? Lebo neidke pisu cez tisic a na sme ze 800
Žiadne bolo, ono to stále prebieha.
A ťažko odhadnúť, tie počty sú podľa toho, ako to komu vyhovuje.
A ťažko odhadnúť, tie počty sú podľa toho, ako to komu vyhovuje.