uz tomu vazne nechapem:/

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

uz tomu vazne nechapem:/

Príspevok od používateľa nemamstastie »

ludia nedavno som sem pisal ohladne toho ze mi priatelka vycita ze jej neviem pomoct, trapim sa strasne, vcera sme sa na fb povadili, napisala ze rozidme sa ze bude lepsie ked budeme kamarati, no vecer mi napisala ze je uz stabilna vraj je sama na jej garzonke ktoru ma jej otec, a nechce ma vymenit za nikoho, ze chce byt so mnou,lebo dnes ked som snou volal koli dnesnemu stretnutiu, tak mi do telefonu povedala ze jej neviem pomoct tym ze zriadim podnajom, ze mam dobry plat,ze zarabam, akoze sokovalo ma to, podla mna to nieje zo dna na den a nieje to len tak, treba to naplanovat a ona to len tak z brucha povie? chapem ju ze ma problemy, ale nedokazem jej v tomto pomoct, nemozem za to ze to ma doma katastrofalne, najradsej by som si ju nechal byvat docasne u nas kym by sa nenaslo nieco ine, sporim si na byvanie aby som sa mohol osamostatnit ale myslim ze to je hakliva vec,,a je strasne paranoidna lebo mysli si aj to ze spravila zly dojem na mojich rodicov pritom je to opak, je u nas vzdy vitana, bola u nas, rozpravala sa s mamou, vsetko bolo v pohode len potom nastala debka a stazovala sa mi ze nieco pokazila, pritom rodicia ju maju radi.mala zle detstvo s ktoreho sa tazko spametava..uz ju nechapem a som zufaly s tohoho vsetkeho, mal som byt snou dnes aj zajtra, no volali mi s prace do dennej a koli tomuto vsetkemu co sa medzi nami odohrava som povedal ze pridem zajtra do roboty kde sa potrebujem odreagovat, pritom som sa strasne tesil ze budeme spolu, podla mna nevie co chce, raz sa chce cez fb rozist, ale to iba vtedy ak ma debku a prebera s kamaratkami vztahy, proste som slaby a neviem co mam robit, ako to mam riesit ?? vsetko je super ked sme spolu, nic neriesime, bavime sa...ach potrebujem sa vypnut od toho vsetkeho, potrebujem alkohol..
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: uz tomu vazne nechapem:/

Príspevok od používateľa axxis »

ona Ti vycita, ze si jej nezohnal byvanie? really? ked je z toho taka znicena preco si ho nezozenie sama?
ma milion moznosti, byvat s partiou studakov niekde alebo do nejakej robotackej ubytovne za 150€ na mesiac, ziadny extra luxus, ale ak to mysli vazne nech to prekusne.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Vycita mi ze sa o to nesnazim, popytoval som sa na jednu garzonku ktoru ma znama u mna v meste no ta je obsadena, ona si tazko nieco zozenie nieco, nema pracu zatial, nieco sa rysuje, a na VS chce ist ale este nevie ze kedy...a tiez by bolo s jej strany blbe keby jej to byvanie zozeniem a ona by bola bez roboty...Ona si to zrejme predstavuje tak ze to byvanie by bolo v mojom meste a aby sme boli spolu,..
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

teraz budem asi sprosty a nemiestny.... ale pri vybere partnera je dolezite aspon trochu pouzit mozog.

nachadza sa v primeranej vzdialenosti?
pochadza z "funkcnej" rodiny?
sme intelektualne na podobnej urovni?
ako je na tom zdravotne?

atd atd..

sance na spokojny vztah tym naozaj stupaju......

Takto je z teba zachranne lano, pomocou ktoreho sa chce vyhrabat zo svojich sraciek. Na tvoju psychiku to musi byt strasna zataz. Nediv sa - polozilo by to aj kona.

// grim..

za kazdu splnenu podmienku daj povedzme virtualnych 20 bodov (podmienky su len priklad)
.
Skore 80 = idealny stav
Skore 60 = priaznive predpoklady na dobry vztah
Skore 40 = maj sa na pozore
Skore < 40 = hladaj niekde inde
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

lumir nie je sprosty a nemiestny a zasluzi si K+ , lebo takto to naozaj je.
Ona sa musi snazit aj sama, aby vytvorila vhodne podmienky na dalsi vyvoj vztahu.
Takto to dalej podla mna nejde.
Predstav si, zeby ste byvali spolu a bola by taka labilna pri kazdom probleme...
No ja neviem, podla mna sa blizi koniec.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale lumir...nie každý chodí s partnerkou/partnerom podľa toho, či má alebo nemá funkčnú rodinu...na druhej strane, mne takto vyčítať, že nedokážem zohnať bývanie s argumentom "veď zarábaš" tak ju kopnem do riti, že pri dopade by si nosom vyhrabala zemljanku...pritom ona je úplna nula bez roboty...dobre si zváž, či s ňou chceš ostať, pretože toto sa môže stať pravidlom a ty budeš len kupovať a platiť...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autor je slusny chlapec chyteny do pasce hysterickej zeny, ....
nezavidim. stotoznujem sa s grimom, pretoze z tohoto nic. Cim viac bude autor ustupovat tym skor ona zisti ze to moze byt pravidlom a tak to pojde dalej, ....
:?
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

a este aj urazena bude a napise mi :
Kým skutočne neporozumieš mne a môjmu doterajšiemu životu,bude Ti mizerne. Ale s Teba samého.
Akoze zajtra sa snou mam stretnut a neviem ako to snou mam vyriesit, v podstate ma chytil smutok a poposielal som jej dnes rozne SMSky s mojimi pocitmy ze ako to aj ja vidim a tak, ze takto ju nepoznam aka je, podla mna je ovplyvnena niekym ale odpisala mi ze nieje, neviem co mam robit, sprava sa ku mne jak k debilovy, a citim jak keby bola akosi odmerana...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jezisi, ....

:?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Co keby si to riesil razne? Proste zavelis takto to bude a hotovo. A bez dalsej debaty. Mozno sa o teba proste potrebuje psychicky opret a ty jej miesto toho vypravas o svojich pocitoch, si neisty, nevies..

Jaaaj, normalne mi tlak stupa. Ja som alergicky na taketo spravanie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...aj ja...wrrrr!...
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

tak predsa je aj problem s mojej strany a uznam si to pytala sa ma ze co moze odomna ocakavat, napisal som jej ze hlavne doveru,oporu ale vycitala mi ze stou oporou su len reci a ze ked ide do tuheho tak neviem najst argument a neviem ju slovne povzbudit,ale ze do istej miery to chape ked to ma niekto po cely cas super,ze tazko bude natolko empaticky aby pochopil ze inym tak uzasne doma nieje, ma pravdu ked upadne do depky tazko je to snou,zbytocne sa jej snazim dohovorit ked mi bud polozi telefon alebo ma ignoruje. Dnes mame byt spolu tak sa to pokusim urovnat.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

zvaz si, co ti tento vztah dava? co vidim co pises, tak akurat tak stresy, smutok, problemy. ak ti nic ine okrem toho nedava, popremyslaj nad riesenim. ako riesenie vidim nechat ju tak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Podla lumirovho vzorca by som bol forever alone.

K teme: zenska sa ti v podstate stazuje, ze sa nespravas ako chlap. Sprava sa ako sekera, pretoze to nedokazes Ty. Nadji podnajom a vyslobod ju zo sparov svojej rodiny. Tebe sa doma zije krasne, ale pre nu to moze byt peklo. Vyhovaras sa, ze sa to neda len tak, treba to naplanovat. Keby ti na nej skutocne zalezalo, tak to spravis. Nevyhybaj sa zodpovednosti. A nehovor mi, ze si nevies najst za 48h podnajom v 10km okoli tvojej prace. Podnajom nieje dozivotne byvanie, nemusis rozmyslat nad tym, ako dlho pojdu tvoje deti do skolky, ani prehlasovat trvaly pobyt. Za pol roka mozes byvat inde. A ked je jej mizerne, tak si svoje pocity nechaj pre seba - byt oporou znamena nieco uplne ine.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Z časti súhlasím s mi-chau, nesprávaš sa ako dospelý chlap, na druhú stranu: správať sa ako chlap neznamená zachraňovať druhých. Argumentovať tým, že mala zlé detstvo je žiaľ len manipulácia, navyše ty zodpovednosť za jej detstvo nemáš. Ak chce bývať sama, nech si nájde príjem, z ktorého si podnájom bude platiť (alebo polovicu z neho, ak by ste bývali spolu)... Súdiac podľa jej reakcií aj vzhľadom k tvojim rodičom by som povedal, že slečna potrebuje psychológa - môže byť skvelá, inteligentná aj pekná, ale zjavne svoje problémy nezvláda a keďže je dospelá, mala by ich riešiť. Ak ich chce riešiť tým, že sa bude niekoho držať, tak ti z vlastnej niekoľkoročnej skúsenosti odporúčam nebyť tým záchranným kolesom.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

kopni ju do riti..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ona si dokonca VYŽADUJE, aby si sa o ňu materiálne postaral? Preboha, čo pri nej ešte robíš?! Tak ako napísal Soviet: Kopni ju do riti a utekaj kade ľahšie.
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Ja uz vazne neviem, co zo zenou ktora si vlastne ani nevazi ze som jej navrhol pracu v jednom podniku o ktorom som sice nevedel ze bude pre nu nevhodny ked tam chodi velmi zla spolocnost, ale aspon nieco, snazil som sa, mohla si vybrat s dvoch ktore su na nizkej urovni - bordele, vravi ze ona si hlada ale v jej meste nieje nic, ale sere ma to, ked mi zacne vycitat ze mam bezstarostny zivot, mne to pripada ako keby sa na mna upinala a ja by som jej mal hladat robotu, urazi sa uz na cokolvek, riesi to vsetko katastrofalnym sposobom neviem co robit
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

uz som ti poradil
Soviet napísal:kopni ju do riti..
Kym jej to niekto nespravi, tak sa neuvedomi, ze je na hlavu.
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

To sa ti lahko povie ked niekoho tak strasne lubim aj ked ma takuto povahu, je tazke sa odlubit, ale ked si neustale mysli ze je doma na obtiaz tak to ma vazne doraza, chodieva k nam (teda teraz si uz povedala ze k nam nepride) co je dost blbe s jej strany lebo bol den ked ja som musel ist do prace a malo nastat to, ze mala zostat iba s otcom doma, mame som povedal ze by u nas ostala len mame sa to troska nepacilo, povedala mi, ze co by robila cely den, vravel som jej ze by si nasla nejaku cinnost, no nebolo to prave vhodne aby zostala v ten den u nas ked ja som mal byt v robote,ale taky den sa stane mozno raz za cas, vysvetlil som jej to ze rodicia ju maju radi a ze moze k nam hocikedy prist a je u nas vzdy vitana len ona si neustale mysli ze je na obtiaz a ze ju nemaju radi, uz mi to zacina vazne liezt na city a nemam uz sil jej furt nieco dokazovat, cez volno sem tam pride aj ku mne, no vacsinou ja musim chodit za nou, pozval som ju na koncert a odmietla, vraj ked pojdem s kamosmi tak ma to stat nic nebude, stale si vsugeruje uplny opak a neviem co uz s nou je paranoidna...Mysli si ze nieje vhodne aby k nam chodila ale proste rodicia ju prijali velmi dobre
Zamknuté