www.google.com/ads/preferences/?hl=sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
server
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

www.google.com/ads/preferences/?hl=sk

Príspevok od používateľa server »

Ked kliknem na tento odkaz

Kód: Vybrať všetko

http://www.google.com/ads/preferences/?hl=sk
tak sa mi otvori len biela stranka a vlavo hore je malý odkaz
|                                                                                                                |
|                                                                                                                |

Obcas sa to stane aj pri inej stranke ked chcem otvorit, ze presne takto sa otvori stranka
iba s tym odkazom. Doteraz to nerobilo, len asi cca tyzden ? Dva?

Ale dnes som skusil aj v mozille, ma napadlo a to isté presne.
Co urobi vam opera po kliknuti na tento odkaz?

http://www.google.com/ads/preferences/?hl=sk
Inac je to odkaz zo stranky

http://www.google.sk/intl/sk/policies/
a nachadza sa skoro dole vlavo v odstavci
Ochrana vašich osobných údajov sa nezmenila
a text s odkazom je
... a Správca predvolieb reklám a v ďalších ...

Robi aj vam to isté ?

.
.
.
edit:

Mne to robi vo vsetkych prehliadacoch. Dokonca som si nainstaloval aj chroem, takze IE, FF, chrome aj opera.
Neviete nahodou niekto cim to moze byt?

Takto to vypada vo vsetkych prehliadacoch po kliknuti na ten link :

http://img337.imageshack.us/img337/180/screenshot261c.jpg
A ked kliknem na ten odkaz Disabled by RemoveAds. tak sa otvori tato stranka:

http://www.majorshare.com/
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: www.google.com/ads/preferences/?hl=sk

Príspevok od používateľa audiotrack »

presmeruje na túto url: https://www.google.com/settings/ads/onweb a zobrazí normálnu stránku s textom:
Reklamy na webe
Urobte reklamy, ktoré sa zobrazujú na webe, ešte zaujímavejšími
Mnoho webových stránok, napríklad webové stránky so správami a blogy, s nami spolupracuje a zobrazuje reklamy svojim návštevníkom. Ak chcete zobraziť reklamy, ktoré viac súvisia s vami a vašimi záujmami, nižšie upravte kategórie založené na webových stránkach, ktoré ste nedávno navštívili. Viac informácií

Vaše záujmy sú priradené k súboru cookie pre reklamy, ktorý je uložený vo vašom prehliadači. Ak nechcete, aby sa vaše záujmy ukladali, môžete nižšie túto možnosť zrušiť. Vaše predvoľby reklám sa použijú len v tomto prehliadači počítača. Obnovia sa, keď odstránite súbory cookie prehliadača.
Prezrite si video: vysvetlenie predvolieb reklám v Reklamnej sieti Google

Vaše kategórie
Nižšie si môžete prezrieť záujmy a vyvodené demografické údaje, ktoré spoločnosť Google priradila k vášmu súboru cookie. Tieto údaje môžete kedykoľvek odstrániť alebo upraviť.
Cestovanie - Hotely a ubytovanie
Internet a telekomunikácie - Webové služby - Optimalizácia a marketing pre vyhľadávače
Nakupovanie
Počítače a elektronika - Programovanie
Počítače a elektronika - Programovanie - Skriptovacie jazyky
Počítače a elektronika - Softvér
Umenie a zábava
Umenie a zábava - Hudba a zvuk

Vaše demografické údaje
K vašim predvoľbám reklám zatiaľ nie sú priradené žiadne demografické kategórie. Demografické údaje môžete kedykoľvek pridať alebo upraviť.

Váš súbor cookie
Služba Google ukladá do súboru cookie nasledujúce informácie, aby priradila vaše predvoľby reklám k používanému prehliadaču:
id=2229aa5d2f0100ff||t=1325663801|et=730|cs=002213fd48f00566caf3e1e5e6

Viac informácií nájdete na stránke Inzercia a ochrana osobných údajov v našom Centre ochrany osobných údajov.

Spoločnosť Google je členom iniciatívy Network Advertising Initiative a dodržiava štandardy ochrany osobných údajov pre inzerciu online uznávané v odvetví. Tento súbor cookie môžete, podobne ako súbory cookie iných spoločností, ktoré sa využívajú pre potreby reklám založených na záujmoch, zrušiť na adrese aboutads.info - stránka výberu. Ak chcete zotrvať pri odhlásení reklám založených na záujmoch od všetkých členov zoskupenia NAI, môžete si nainštalovať doplnok Zachovať odhlásenie.

Spoločnosť Google môže pomocou informácií účtu (napríklad udelení hodnotenia +1 položkám na webových stránkach Google a na webe) prispôsobiť obsah a reklamy na webových stránkach, ktoré jej nepatria. Ak chcete zmeniť spôsob zobrazovania odporúčaní +1 od iných používateľov a spôsob zobrazovania vašich odporúčaní +1 pre iných používateľov, navštívte stránku nastavení tlačidla +1.
server
Light Star
Light Star

... a nevie niekto preco to mne nepresmeruje ani v jednom prehliadaci?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Lebo mas v kompe nieco co sa vola RemovedAds (keby si cital, co ti to pise, prisiel by si na to aj sam).
server
Light Star
Light Star

No predstav si, ze citam, co mi to pise. Takuto odpoved si mozes niekam strcit, iba spamujes zbytocne z coho nieje ziadny osoh :!:
Cakam normalnu odpoved a nie od detí.
Keby som vedel co je s tym a co to ma byt, tak si poradim a nepytam sa.

šikulo :smt006

A namiesto guru by som ti pripojil nieco ine za taku pomoc, ale sa to sem nehodi napisat.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa tak zda ze s touto temou spamujes ty - ked si taky mudry, asi ani pomoc nepotrebujes. Keby si vedel o tom ze ten RemovedAds v kompe mas tak by si ho odstranil. Ak o nom nevies tak je to asi spyware a s odstranenim pomoze Mr. Google...
server
Light Star
Light Star

V pc nic take nemam ako je removeads!
Ked sa mam obratit na google, nepisal by som sem!

Prosim moda o vymazanie celej temy, tu to nema vyznam s takýmito ...... a s takýmto pristupom o pomoc.
Samozrejme okrem audiotracka - vdaka za vypis.

Bolo mi potesenim.
Napísať odpoveď