A stále som ho na notebooku používal pre urýchlenie systému takže teraz nechápem prečo to nejde.
Teraz ma to napadlo , ked používaš Turbo Boost, zrýchľuje ti to PC no spomaľuje USB .
Ked zapneš USB do svojho PC spustí turbo Boos, čiže zrýchly PC a spomalí USB, no ked dáš USB do školského PC, tam ti PC nezrýchly a ani USB nezpomaly. Tak ak chceš aby ti išlo USB na tvojom rýchlo musiš zrušiť Turbo Boost .
Samozrejme ale ako mi vysvetlis ze pred tym mi siel v pohode aj na booku aj na PC a teraz nie? No hlavne je ze na skolskom NTB mi siel plnou rychlostou (25MB/s).
Turbo boost mam vypnuty aj na Booku aj na PC kedze na oboch som preinstalovaval Windowsy a trochu ich upgradol (takze uz TurboBoost nepotrebujem).
Michaelo napísal:Samozrejme ale ako mi vysvetlis ze pred tym mi siel v pohode aj na booku aj na PC a teraz nie? No hlavne je ze na skolskom NTB mi siel plnou rychlostou (25MB/s).
A mal si tam predtym Turbo Boost?
A druhý faktor je vek, pokiaľ vtedy stíhal aj aj, teraz napríklad nestíha Turbo Boost a kopírovanie/zapisovanie súborov naraz.
neverim ze 16gb usb za 30€ kopiruje 25mb/s
bud vykonny skolsky stroj co neverim, vzhladom na to, co mas doma
ten pomer rychlosti k cene je realny pri 8gb usb, nie pri 16gb
// nie ze neverim, ale nechce sa mi verit
Verit nemusis. Nechcel som verit ani ja, no vcera som to videl na vlastne oci. V skole maju tie Cervene HP notebooky a slo to tam okolo 25MB/s
Turbo Boost mam vsade uz vypnuty no ide o to, ze mne funkcia TurboBoost oznaci USB ako prilis pomale. Comu fakt nechapem, ked aj pamatova karta Class4 bola TurboBoostom schvalena.
Michaelo napísal:Verit nemusis. Nechcel som verit ani ja, no vcera som to videl na vlastne oci. V skole maju tie Cervene HP notebooky a slo to tam okolo 25MB/s
Turbo Boost mam vsade uz vypnuty no ide o to, ze mne funkcia TurboBoost oznaci USB ako prilis pomale. Comu fakt nechapem, ked aj pamatova karta Class4 bola TurboBoostom schvalena.
Uz len podla definicie notebooku ti to nemozem verit