HockeyArena Slovenska Hra
Re: HockeyArena Slovenska Hra
nebaví ma to už hral som. to už davnejsie kde sa mi darilo a skoro stále som postupoval
nápis ss a mozem ti dat hracov na trh za dobru cenu
etc. vidis, mne to vyhovuje viac na PPM. Sice hram len futbal.. hockeyarena ma vyslovene nebavi, nebol som tam asi mesiac a pozeram ze som bez prehry prvy.. to mi este aj hraci odisli 
Nevidim ziadny pokrok v budovani zazemia, ja koncim preto..
Koncim aj hattrick, tam je to na jedno kopyto uz par realnych rokov.. nechavam si len PPM futbal..
Nevidim ziadny pokrok v budovani zazemia, ja koncim preto..
Koncim aj hattrick, tam je to na jedno kopyto uz par realnych rokov.. nechavam si len PPM futbal..
Mňa zase nebaví PPM..
ale to asi len preto lebo HA už hrám dosť dlho a tam sa mi nechce zvykať si na nové veci
Ale napríklad kamarát čo ma dotiahol k HA tiež minulý rok prešiel na PPM, aj ma tam volal ale zatiaľ ma to neoslovilo. A neboj sa keby si postúpil tak toľko vyhrávať nebudeš 
// Btw dnes a zajtra hrám dosť dôležité zápasy, nakoľko som na 10. mieste a hrám proti mužstvám na 8. a 7. mieste takže bude dobré ak vyhrám a znížim ich náskok predo mnou.. 8 kôl do konca ZČ..
// Btw dnes a zajtra hrám dosť dôležité zápasy, nakoľko som na 10. mieste a hrám proti mužstvám na 8. a 7. mieste takže bude dobré ak vyhrám a znížim ich náskok predo mnou.. 8 kôl do konca ZČ..
Ahojte, ako zlepsim zohratost hracov ? To je tretia uloha... meni sa mi len maximalna zohratost, ale klasicka ostava vzdy pri 0% a mam ju vytiahnut na 5 % .
Nastav im nejakú taktiku, napr. Streľby od modrej čiary, pri Hurá systéme sa nezohrávajú
Nepomáha práve že, zvyšuje sa len celková zohratosť, ale ja chcem len tú prvú ))
Dobré že si pripomenul tie úlohy aj som na ne zabudol... Keď sa ti zvýši celková.. to nie je to isté? skús počkať pár zápasov.
Samozrejme sa zohrajú až po pár zápasoch
Musím počkať na zápasy ? Kde mám rozpis zápasov prosim Vás ? 
//edit : Už to mám, len ma štve, že keď hrám s nejakým mužstvom, tak jeho hráčov menujú a moji stále typom len -
Vylúčenie hráča Na dôchodku , ktorý odchádza na trestnú lavicu za držanie protihráča.
GÓÓÓL!!! Hráč Na dôchodku vyrovnáva skóre (1:1) . Asistenciu si pripísal Na dôchodku .
A jeho hráčov menujú normálne, napr. -
GÓÓÓL!!! Hráč Tibor Bauer otvára skóre stretnutia (1:0) nechytateľnou strelou. Asistencie si pripísali Zdeno Bureš a Róbert Skoliak .
Inak už som hral dva zápasy a oba prehral.. všetko prehrávam
//edit : Už to mám, len ma štve, že keď hrám s nejakým mužstvom, tak jeho hráčov menujú a moji stále typom len -
Vylúčenie hráča Na dôchodku , ktorý odchádza na trestnú lavicu za držanie protihráča.
GÓÓÓL!!! Hráč Na dôchodku vyrovnáva skóre (1:1) . Asistenciu si pripísal Na dôchodku .
A jeho hráčov menujú normálne, napr. -
GÓÓÓL!!! Hráč Tibor Bauer otvára skóre stretnutia (1:0) nechytateľnou strelou. Asistencie si pripísali Zdeno Bureš a Róbert Skoliak .
Inak už som hral dva zápasy a oba prehral.. všetko prehrávam
Empatik asi mas starych hracov
skus kupit mladich do 25 alebo este uplne mladich a vytrenovat ich (skor by som kupil do 25 rokov )
Empatik: Musíš byť trpezlivý, predpokladám že si to začal hrať nedávno, vyhrávať nezačneš všetko hneď
a ako písal UN2552 skús kúpiť mladších hráčov, alebo sa pozri či nemáš nejakých a daj ich hrať
No chalani, začal som s tým dnes a hneď prvé negatíva mám, že som si to vytvoril dnes a v tabuľke už mám vyše 28 prehier a len 3 výhry + jednú remízu...
Hej, možno mám starších, nakúpim iných no.. diky hoši ))
Hej, možno mám starších, nakúpim iných no.. diky hoši ))
Empatik ked budes kupovat dobre posily tak do sezony budes mat silny team ktory bude vyhravat 
Prečítaj si aj FAQ na HA
(Keď si to už nečítal :p )
Zdravim chalani. Viete mi toto vysvetlit ? Napojil som sa na ligu asi tyzden pred koncom zakladnej casti, par zapasov som odohral, vyhral aj prehral, no pred tyzdnom zacalo play off a boje o zachranu. Odohral som zatial 4 zapasy a vsetky 4 som vyhral, tym padom mam v tabulke 4 vyhry, nula remiz a nula prehier, nechapem, preco som potom az na stvrtom mieste ?! Ked prvy, druhy aj treti maju 3 vyhry a po jednej prehre.. nejaka debilina ?
priloha //
priloha //
Pozri na body, tam sa rátajú aj body zo základnej časti
Empatik: tato hra ma neberie, ale este ju klikam. Nakupujem starsich hracov a kazdu sezonu som v top3 ligy.. tuto sezonu som ju dokonca vyhral a to som sa logoval raz za tyzden.. teraz som vo finale playoff, dufam ze nepostupim
bo sa mi to fakt nechce klikat..
-
mirak2
Hardcore addict
ked si vo finale tak automaticky postupujes
fakt ? no parada.. pon/uto su zapasy, tak som zvedavy.. ako dopadnem 
Btw.. sú nejaké nové zmeny (verzia 3.9.5)