Airsoft - Paintball
-
Nymphested
Zablokovaný
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No ja mam TanakaWorks M700 - plynova ostrelovacia puska a jeden glock sa mi tu vala co ho neviem dak dokopy G18c itez plynovy.
Co sa UHC tyka tak sa tomu radsej vyhni ja som mal jednu MP5 od nich a to bol dobry kus z miliona ale inac su to smejdy na jedno puzitie. Obykle vydrzia jednu akciu, strielaju priesvitne superlachke stelivo a o nejakom dobrom hopupe ani nechyruju.
m134 vulkan (rotacak) som este live nevidel ale nevim o nikom kto by to mal na slovenku.
Co sa UHC tyka tak sa tomu radsej vyhni ja som mal jednu MP5 od nich a to bol dobry kus z miliona ale inac su to smejdy na jedno puzitie. Obykle vydrzia jednu akciu, strielaju priesvitne superlachke stelivo a o nejakom dobrom hopupe ani nechyruju.
m134 vulkan (rotacak) som este live nevidel ale nevim o nikom kto by to mal na slovenku.
-
soviet666
Star
a co ta to vyslopsycho napísal:No ja mam TanakaWorks M700 - plynova ostrelovacia puska a jeden glock sa mi tu vala co ho neviem dak dokopy G18c itez plynovy.
beriem asi od TM G17
Kód: Vybrať všetko
http://www.akcnesporty.sk/shop/kat.php?id=1a inak tu je ten vulkan hh nechel by som
- Prílohy
-
- m_3_.JPG (97.86 KiB) 1736 zobrazení
-
Nymphested
Zablokovaný
-
soviet666
Star
to vazne si manikpsycho napísal:UHC, STTi = shit M700 ma vysla 25000 co ju mam teraz.
TO ze su UHC silnejsie neznamena ze su presnejsie aj maju vacsi dostrel!
vismol som si ze si uz aj na wg regnuty (:
Ak manual tak iba TM tam neni co riesit.
Plyn Western arms, Tanaka works, Maruzen, TM
AEG GG TM GP ICS