Problém s Microsoft Visual Studio 2010

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Ernestos
Light Expert
Light Expert

Problém s Microsoft Visual Studio 2010

Príspevok od používateľa Ernestos »

Zdravim .... mam problem ... kamarat mi poslal nejake zdrojove subory ale ked som ich chcel otvorit vyhodilo mi chybu
a neviem co to chce .... alebo co mi moze chybat ... pls neviete niekto co by som s tym mal robit ???

Kód: Vybrať všetko

One or more projects in the solution were not loaded corrently.
Please see the Output Window for details.
zrejme mi tam nieco chyba ale ako zistim co mi chyba ked ten subor nespustim a nevidim co to chce ??? :-D
mr.speedy
Light Expert
Light Expert

Re: Problém s Microsoft Visual Studio 2010

Príspevok od používateľa mr.speedy »

mas vsetky subory potreben pre beh projektu alebo iba zdrojak mainu?
kazdopadne kde je hyba by malo napisat v dolnom okne kde sa vypisuju errory a waringy, pripadne view - windows/toolbars a tam skus log window alebo nieco podobne.
Ernestos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ernestos »

no jedine co mi napisalo je

Kód: Vybrať všetko

C:\Users\Peter\AppData\Local\Temp\Rar$DI00.239\FEZ Mini Application1\FEZ Mini Application1.csproj : error  : Unable to read the project file 'FEZ Mini Application1.csproj'. 
C:\Users\Peter\AppData\Local\Temp\Rar$DI00.239\FEZ Mini Application1\FEZ Mini Application1.csproj: The project file could not be loaded. Could not find a part of the path 'C:\Users\Peter\AppData\Local\Temp\Rar$DI00.239\FEZ Mini Application1\FEZ Mini Application1.csproj'.
ale to mi nijak nepomohlo ...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Vsak ti to pise, ze nedokaze najst csproj subor - subor s projektom. Vyzera to, ze si tie zdrojaky otvaral priamo z RAR suboru... pekne ich najprv rozbal niekam a az potom otvor solution ;)
Napísať odpoveď