Nejde zaradiť 5-ty prevodový stupeň
Nejde zaradiť 5-ty prevodový stupeň
prosím vás v posledných dňoch sa mi stáva že mi nejde zaradiť 5-ty rýchlostný stupeň zo 4tého,spojku mám stlačenú pri preradovani uplne na podlahe.ono sa to vzdy zasekne v polohe neutral a do 5 nepusti potom musim zas zaradit 4 chvilu ist na 4ke a potom ma to az na druhykrat pusti..neviem co s tym..snychrony zeby?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde zaradiť 5-ty prevodový stupeň
synchron, spojkova hydraulika, zavzdusneny system, vidlica, tiahla, prevodovka... ako v polohe neutral? presne v strede alebo az ked odtlacis z neutralu doprava a nejde to smerom hore do patky? preventivne skus dvakrat stlacit spojku pri radeni zo 4 do 5, resp. zo 4 vyhod, pusti spojku, znova ju stlac a skus dat patku...
az pri tom ako vytlacim tu radiiacu paku smerom do patky kusok pusti ale asi iba milimeter fakt malicko
-
RATZINGER666
Darca
skus to s tou spojkou a potom napis...
dobre skusim
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2012, 23:09)
skušal som ale nepomohlo to furt robí to isté
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2012, 23:09)
skušal som ale nepomohlo to furt robí to isté
-
Kibo
Hardcore addict
Robí to stále alebo iba keď auto nie je zohriate, respektíve ráno pri naštartovaní a odjazde s prakticky ešte zmrznutým autom?
to stále som nemyslel že v jednom kuse ale žee ešte furt to neprestalo..ono..urobilo mi to zatial čo som si všimol pri zohriatom motore
-
Shark NX
Addict
Takto, ak by to boli synchrony tak manualnym zosynchronizovanim otacok s prevodovkov by ti tam ta rychlost skocila ... Takze skus to ... Odbehni si na cestu za mesto ... rozbehni to na 90km/h a odsleduj si otacky v 5. stupni ... A ked ta nabuduce nepusti, skus manualne s plynom zosynchronizovat otacky ... Ak nepomoze, tak to synchronom nebude.
Vidim to na rozstelovane tiahla alebo nedostatok oleja v prevodovke ...
Vidim to na rozstelovane tiahla alebo nedostatok oleja v prevodovke ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
synchron, kulisa, tiahla ... tam by som hladal osobne ja
na olej by som to nevidel - drasticky ubytok oleja, tak velky, aby bol odpor v radeni by poznal na vsetkych kvaltoch a hlavne by sa to pravdepodobe prejavilo na hlucnosti prevodovky ...
-
drop
Medium Star
Teraz ti auticko vracia to co mu davas

nuz prinajlepsom synchron ale neprekvapilo by ma keby je prevodovka v pečku. ale hlavne, ze uz nemas karbondekarbon napísal:takze dnes som auto točil do 6000 na 1 stupni na druhom stupni potom som isiel normálne a potom pri 90tke z 5 som preradil do 1 na silua pedal na podlahu a tpocil som jak blby:D jkaaj konecne si to to auto vyžralo ale prežilo to:D
to vtedy ked som ho tak vytocil tak som bol na to auto nasraty iba ze je debilne proste bezdovodne somsa an neho nasral a nicil som ho to je u mna normálne..aa casto sa vozim aj s rukou polozenou na radiacej pake aa ja to uato uz predavat nebudem ja ho takto pomalicky znicim a bude mat svina jedna stvorkolesova...
-
drop
Medium Star
Tak potom sa necuduj, ze auto sa sprava tak ako ty k nemu.
A uvidis, ze sa ti to vypomsti v tu nejnevhodnejsiu dobu ked ho budes surne potrebovat a zradi ta (prevoz do nemocnice, necha ta to na D1 medzi TT a BA
,... )
A nabuduce nevyplakavaj, ze nieco nejde a ked sa ti rozsvieti kontrolkou motora alebo oleja tak iba prelep izolepou a "der tu svinu dalej, mama kupi druhe"
A nabuduce nevyplakavaj, ze nieco nejde a ked sa ti rozsvieti kontrolkou motora alebo oleja tak iba prelep izolepou a "der tu svinu dalej, mama kupi druhe"
-
Kibo
Hardcore addict
Ľudovo povedané: Aký požičaj, taký vráť
Päťku nepoužívaj, viac budeš vytáčať štvorku a budeš mať menej karbónu v motore
Päťku nepoužívaj, viac budeš vytáčať štvorku a budeš mať menej karbónu v motore
kibo: si to zabil 
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 21:25)
no chlapci dufam ze vas pobavím takze dnes sa mi podarilo prerazit obmedzovac jak sa tesim islo to na 7000 jak nič z 5 do 1 jupiii:DDD ehm..taka otazka prečo motor nemôže furt pracovať na takých vysokých otáčkach..prečo by sa zadrel???nechápem
no chlapci dufam ze vas pobavím takze dnes sa mi podarilo prerazit obmedzovac jak sa tesim islo to na 7000 jak nič z 5 do 1 jupiii:DDD ehm..taka otazka prečo motor nemôže furt pracovať na takých vysokých otáčkach..prečo by sa zadrel???nechápem
dekarbon napísal:kibo: si to zabil
tebe nic ine ako favorit a felda do ruk nepatri. asi nevies citat co som ti pisal.. ja mam dost ked mi technik na EK vytaca sluzobne, podotykam SLUZOBNE na plny plyn tak to neznesiem a ty si proste vpalis z 5. do 1. a si uplne happy z toho ze pretacas motor. odomna masFuxxo napísal:.... ten obmedzovac na aute ma svoj vyznam. ked ty tam zabijes z 5 do 1 tak otacky musia vyletiet do neba a v tomto pripade ta obmedzovac neobmedzi, lebo motor neduris plynom ale rychlostou vozidla. neprajem ti to, ale struny na ventiloch su tiez len struny a ak ti pri takych vysokych otackach struna nestihne vratit ventil, tak si bud 100% isty, ze za tu strunu to zavretie ventila spravi piest, ventil sa odisti a pri naslednom jeho otvoreni pada do priestoru valca a dotukava ho piest. v horsom pripade ti cely ventil padne do valca a vtedy ked zacne piest mlatit o hlavu, valec atd tak je skoda podstatne vyssia....
-
Kibo
Hardcore addict
dekarbon, si najväčší klenot, aký tu máme, len tak ďalej, rodičia musia byť hrdí

to sa ti ako podarilo..preboha...z 5 do 1 .. mne do 1 nezaradi ani z 3jky...proste ma to tam nepusti, az ked mam rychlost podstatne, podstatne nizsiu...
nasilu proste narval som to tam
a za ucelom...?
nervy som mal
a ked mam nervy tak to vzdy schyta auto
a ked mam nervy tak to vzdy schyta auto