Vdaka za kazdu radu
File manager
File manager
Ok uz som zufaly
Vyskusal som uz rad file managerov a bud je to uplny lightweight, alebo je pokrociljsimi s viacerimi moznostami (by som preferoval), ale nepodporuje selekciu viacerych suborov mysou. Tj mam na mysli ze stlacim lave tlacidlo, taham stvorcek a vsetko pod nim bude oznacene. Z toho vsetkeho co som vyskusal ma najviac oslovil
Krusader, kazdopadne aj jeho pripade plati to co som napisal. Na nete niekto pisal ze na tuto featuru bol zvyknutych zo starsich verzii. Krusader sa da perfektne ovladat sice len klavesnicou, ale konkretne v pripade tejto selekcie suborov mi pride ze mys by bola proste rychlejsia.
Takze ak mate niekto tip ako to rozchodit, pripadne tip na nejakeho file managera, budem vdacny. Skusal som uz xfe, krusader, emelfm2,mucommander a este cosi, v ziadnom z nich som nemohol oznacovat viac suborov mysou. (Nejde mi mimochodom do hlavy preco sa tak silou mocou drzia tej filozofie klavesnice za kazdu cenu). Dalej thunar, dolphin, pcman.
Vdaka za kazdu radu
Vdaka za kazdu radu
Re: File manager
moment, v Thunarovi ani v Dolphinovi to neslo? to bude nejaka hovadina, tieto manazery vyber mysou zvladaju uplne v pohode, nespravil si nieco s nastaveniami? ake mas distro a prostredie?
Re: File manager
Islo, v tych ano, ja sa pozeram ale skorej po niecom pokrocilejsom ako krusader, co zaroven podpruje selekciu suborov mysou.. Idealne krusader, z kontextu na nete som vycital v nejakej starsej verzii to tam zrejme tiez tak fungovalo. Bol by som napisal na krusader forum, ale to je zrejme uz nejaky cas zablokovane.