Kopirovanie na Micro SD kartu
Kopirovanie na Micro SD kartu
Kúpil som si micro SD kartu 32 GB do mobilu a pri kopírovaní súborov na kartu mi vypisuje že disk je plný hoci je tam ešte 26 GB miesta. Je to pri kopírovaní vačších súborov. Prečo to vypisuje a ako to vyriešiť aby som tam mohol skopírovať aj DVD filmy???
Re: Kopirovanie na Micro SD kartu
aky suborovy system mas na karte? fat32 nepodporuje subory vacsie ako 4 GB
Ano je to Fat32 a teraz sa už neda s tým nič urobiť???
naformatovat na ntfs...
A nemožem prísť o kartu lebo ja som raz tak naformatoval USB kluč a viac som ho nespojazdnil
podla mna je to standardna metoda
Standardna je, ale vela zariadeni ntfs nepodporuje, preto si treba zistit ake suborove systemy podporuje dany telefon. Ak iba fat32, tak tie subory treba rozdelit.
-
James Dark
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznacne naformatovat NTFS ... to je to iste ako s USB klucmi.. ak mas velku kapacitu USB kluca a mas ho zformatovany ako FAT32 tak je to bieda.. ak ho mas ako NTFS (to znamena systemovy) tak mas moznost kopirovat aj velke subory,,, a ma ten tvoj telefon podporu 32GB kariet ako NTFS? napis aky mas typ a znacku telefonu..
Telefon mám Samsung Galaxy Ace a chcem to použiť aj na tablet Huawei slim ideos S7.
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
...ked sa pokusam zapisat velky subor na FATku, pise mi "remove write protection" ...nie ze kluc/karta je plna... neviem ako vam teda ale mozno je chyba inde...