Kde sú zálohované data
Kde sú zálohované data
Mám ntb Asus EeePc900. Zhavaroval mi systém a spustila sa reinštalácia. Pred tým však systém vyzval na záchranu dat a v rámci toho sa spustil program Ghost, ktorý vykonal??? zálohu. Potom sa spustila vlastná obnova systému/reinštalácia. Systém nabehol /XP Home/ a teraz vyvstala otázka? - kde sú zálohované data a ako sa dajú obnoviť?? (ak sa vôbec dajú?!).
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde sú zálohované data
Mozno sa ulozili do skryteho diskoveho oddielu. Detaily vsak nepoznam, nikdy som take nieco nevyuzival... nepise sa o tom nieco v manuale k tomu notebooku?
Nie, žiaľ o tom nepojednáva.
Pozri nastavenia toho programu Ghost, možno to tam niekde bude na nastavenie.
Ghost normálne v žiadnej zložke nie je. Vzal som ho ale z Hirens-a a po spustení mi ukáže aj skryté partície - hneď dve. Prvá-menšia-je inštalačka XP. Druhá-väčšia má/mala označenie F a v tomto počítači sa zobrazovala ako jednotka CD Rom. Ale iba do tej doby, než som na ntb nepripojil androida - tam sa mi zobrazili iba ovládače Usb pre androida. Keďže som ich potreboval na prepojenie ntb a androida, spustil som ich inštaláciu. po ukončení instal-u a odpojení telefonu jednoducho jednotka F zmizla.
Inak pre jednotku F bol vyhradený priestor asi 3,5 Giga, ale priestor bol v Ghoste viditeľný a prázdny a ani v TC sa nedal otvoriť a vo vlastnostiach bol obsah nulový.
Inak pre jednotku F bol vyhradený priestor asi 3,5 Giga, ale priestor bol v Ghoste viditeľný a prázdny a ani v TC sa nedal otvoriť a vo vlastnostiach bol obsah nulový.