najlepší kamaráti a jedno dievča

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

najlepší kamaráti a jedno dievča

Príspevok od používateľa ela »

ahojte, takže moja otázka znie, čo mi odporúčate v takejto situácii:
trávim už niekoľko mesiacov čas s dvoma spolužiakmi, ktorí sú zhodou náhod najlepší kamaráti, jeden z tých spolužiakov sa do mňa beznádejne zaľúbil..mne sa však páči ten druhý(či sa mu páčim som si neni istá, ale zaujíma ho môj život, pýta sa či niečo nepotrebujem,pomáha mi a podobne), problém je v tom, že neviem čo mám robiť keďže sú najlepší kamaráti a vyzerá to tak, že by sa nepodrazili, takže moja otázka znie, myslíte, že mám šancu začať si vzťah s tým druhým, ak vie, že jeho najlepší kamarát je do mňa zaľúbený?? ďakujem za odpovede
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: najlepší kamaráti a jedno dievča

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pevne verim, ze Ta ten druhy odmietne. Ale v dnesnej dobe si nie som isty nicim.
A ano, sanca tu je. Ale tvoj vztah vznikne na troskach rozbiteho priatelstva.
ela
Expert
Expert

mi-chau napísal:Pevne verim, ze Ta ten druhy odmietne. Ale v dnesnej dobe si nie som isty nicim.
A ano, sanca tu je. Ale tvoj vztah vznikne na troskach rozbiteho priatelstva.
no bohužiaľ ja za to nemôžem, že sa mi nepáči ten, ktorému sa páčim a páči sa mi paradoxne ten druhý
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak su fakt najlepsi kamarati, maju trochu rozumu a ten ktoreho chces ty vie, ze ta chce jeho najlepsi kamarat, tak do toho nepojde.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ale mozes zato. Kurnik, dalsia baba ktora rozbije najlepsie kamaratstvo.... FUJ ....
--- dufam ze ta ten ktoreho chces ty posle do riti,.... ale to sa nestane. Ale keby sa to tak stalo, tak ty ako spravne dievca by si isla po tom co ta chcel sam, a keby ta do riti poslal aj ten, tak by som im doniesol dezert ....
Klasicky trojuholnik X krat omielany. Jasne, mal by som byt za slusneho a pisat tu rady a postoje, ale nato to je GRIM a JIN a P4ra, ..... sorry guys. Ja taketo ku*venie kamaratstva nepodporujem.
ela
Expert
Expert

ja nechcem rozbíjať žiadne kamarátstvo..ale láska sa nedá ovplyvniť a nalinkovať..preto sa pýtam čo si o tom myslíte, viem, že kamarátstvo je pre chalanov veľa, že je to viac ako nejaká baba, preto sa o nič ani nepokúsim, chcela som počuť len názor
qwerty-xyz

nazor je asi taky ze akokolvek je silne kamaratstvo tak sa vzdy vie najst dievca ktore ho rozbije. Lebo dievca medzi dvoch chlapcov je asi ako strela AGM do stanku s novinami..... TOTAL DESTRUCTION. :? Takze sa drz dalej, a len sa s nimi kamarat, najdi si inu obet, a nerozbijaj ani omylom kamaratvstva. Pisem to takto hnusne preto lebo som zazil par podobnych udalosti a je k smiechu ako sa dlhorocne kurnajz silne kamaratstva dokazu skoncit kvoli nejakej kráve. :arrow: to som nemyslel teba, ale ine krávy.
ela
Expert
Expert

no ja v tom mám jasno, že sa o nič nepokúsim, pokúsila by som sa len vtedy keby sa pokúsil aj ten čo sa mi páči..
najhoršie je to, že skoro vždy sa nachádzam v takejto situácii už 23 rokov, že sa mi páči niekto a nemôžem si s ním nič začať, lebo sa páčim jeho kamarátovi, bratovi a podobne..nie je to prvý raz a už ma to prestáva baviť
qwerty-xyz

aj ked sa pokusi ten co sa ti paci tak CUVNI. pretoze zacne ziarlit ten druhy, ze vy si dvaja spolu hrkutate. To povedie akurat k hadke medzi nimi dvoma.... Co sa nasledne niekde odrazi. Nasledne ked sa rozidete alebbo ho nechas alebo on teba. tak ty si pekne pojdes po svojom, ale oni ako dvaja najlepsi kamarati uz spolu nebudu.
mi-chau
Darca
Darca

qwerty, klud preboha. Ona sa pyta. Este nic nespravila. Nechaj si svoje stely STF a UGM vo svojom TRP ty BMS. Ak aj spravi prvy krok ten druhy kamarat (objekt jej zaujmu), tak je problem na jeho strane, nie na jej. On je ten zly a ked to nespravi s autorkou temy, tak s nejakou dalsou. On si nevie vazit priatelstvo.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

qwerty-xyz netuším, koľko máš rokov a hľadať sa mi to nechce, ale uvedom sa, prosím ťa... Nechaj si svoje pubertálne excesy pre seba a skús sa tu vyjadrovať ako človek. Lebo určite sú obaja tí chalani po lobotómii a nevedia si dať do poriadku svoje priority, resp. sa o tom porozprávať a prísť k nejakému záveru. Lepšie je chytať sa za hlavu a kričať, aké je nejaké dievča strašné preto, že sa jej jeden z nich páči a aké to je fatálne, chúďatká chlapci...

ela čo určite neodporúčam je riešiť to "tajne" iba s tým, ktorý sa ti páči...
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:aj ked sa pokusi ten co sa ti paci tak CUVNI. pretoze zacne ziarlit ten druhy, ze vy si dvaja spolu hrkutate. To povedie akurat k hadke medzi nimi dvoma.... Co sa nasledne niekde odrazi. Nasledne ked sa rozidete alebbo ho nechas alebo on teba. tak ty si pekne pojdes po svojom, ale oni ako dvaja najlepsi kamarati uz spolu nebudu.
ibaže ak sú najlepší kamaráti, mali by si jeden pre druhého priať len to najelpšie, takže by mali chápať aj to, že bohužial nie vždy je to tak ako si človek praje a láske sa nedá brániť
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

ela napísal:ibaže ak sú najlepší kamaráti, mali by si jeden pre druhého priať len to najelpšie, takže by mali chápať aj to, že bohužial nie vždy je to tak ako si človek praje a láske sa nedá brániť
Odpovedz si úprimne, je toto tvoja starosť? To si snáď musia vyriešiť oni dvaja, nie? Ak chceš, daj mu najavo, že sa ti páči a čo s tým oni spravia, to nie je tvoj biznis... Píšeš, že máš 23 rokov, tak už ste snáď dospelí ľudia, nie?
ela
Expert
Expert

/ela čo určite neodporúčam je riešiť to "tajne" iba s tým, ktorý sa ti páči...[/quote]
no ibaže ten čo sa mi páči je dosť hanblivý, nemá taký drive ako ten druhý a mám pocit, že zo začiatku mi aj dosť nadbiehal, ale keď zistil, že jeho kamarát sa do mňa zaľúbil ako keby cúvol..je to ťažké, naozaj sa mi páči a to sa mi nepáčilo veľa chalanov v živote, ale na druhej strane nechcem ničiť kamarátstvo a vôbec, tiež nemám nejakú povahu na to, aby som niekoho balila, čiže ak sa nepokúsi on o niečo, tak ja to nespravím
mi-chau
Darca
Darca

Ved zene staci zmurknut prsnikom a hned je vsetko jasne. Sa tvarite, akoby prvy krok bol pre zenu taky isty ako pre muza.. :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nenúkal ti náhodou jeden z nich lizatko? http://www.hojko.com/post1774626.html#p1774626
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

ela napísal:no ibaže ten čo sa mi páči je dosť hanblivý, nemá taký drive ako ten druhý a mám pocit, že zo začiatku mi aj dosť nadbiehal, ale keď zistil, že jeho kamarát sa do mňa zaľúbil ako keby cúvol..je to ťažké, naozaj sa mi páči a to sa mi nepáčilo veľa chalanov v živote, ale na druhej strane nechcem ničiť kamarátstvo a vôbec, tiež nemám nejakú povahu na to, aby som niekoho balila, čiže ak sa nepokúsi on o niečo, tak ja to nespravím
Tak čo od nás chceš, keď vlastne žiaden krok pre to, aby ste boli spolu urobiť nechceš?

A to s tým "držaním v tajnosti" som myslel tak, aby ste sa s tým hanblivým nedohodli, že to bude medzi vami tajné. Samotné "vyznanie" samozrejme nemáš prečo dávať obom naraz, to si rieš len s tým, o koho máš záujem a tomu, o koho záujem nemáš to daj tiež najavo.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ja bych sa na tie ich kamaracke problemi vykaslal...tvoja vec to neni, paci jeden z nich sa ti paci tak sa zariad podla toho...a ci sa pohadaju alebo nie, to ta nemusi zaujmat....zastavam nazor ze kamaractvo by malo byt prednejsie, ale robit nejake extra ustupky alebo nedajboze robit nieco co vobec nechces, zato to nestoji
ela
Expert
Expert

whisper napísal:Tak čo od nás chceš, keď vlastne žiaden krok pre to, aby ste boli spolu urobiť nechceš?

A to s tým "držaním v tajnosti" som myslel tak, aby ste sa s tým hanblivým nedohodli, že to bude medzi vami tajné, ale samotné "vyznanie" samozrejme nemáš prečo dávať obom naraz, to si rieš len s tým, o koho máš záujem.
ale ja som mu niekoľkokrát naznačila, že sa mi páči, ibaže problém je podľa mňa jeho kamarát, váži si ho natoľko, že nejaká baba do ich kamarátstva proste vstúpiť nemôže
sme všetci traja spolužiaci, zo začiatku pri mne vždy sedával ten čo sa mi páči, v jeden týždeň sa však vymenili, mne bolo jasné o čo ide..a niekedy keď ten druhý, ktorému sa páčim zaspal a priešiel neskoro na hodinu, sadol si ku mne ten čo sa mi páči, ale ako náhle prišiel ten jeho kamarát, hodil na neho taký výraz ako prepáč, jasné to je tvoje miesto a odsadol si odomňa, aby si ku mne sadol ten čo sa mu páčim..takže niekedy mi to príde tak ako keby mal pred ním rešpekt alebo čo..fakt neviem čo si mám o tom myslieť
mi-chau
Darca
Darca

No zrejme Mr.Shy povedal Mr.Sexy ze Ta chce, a Mr.Sexy to respektuje.
Napísať odpoveď