Nejde mi mikrofon
Nejde mi mikrofon
cs, kúpil som si mikrofón značky logitech Dialog-320. Zapojil som jack do PC ale nejde mi to. Posielam screen microfónov
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 17:19)
pls, pomôže mi niekto?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 17:19)
pls, pomôže mi niekto?
Re: Nejde mi mikrofon
A kde presne ie problém ? Definuj nejde . Vobec sa nechytá, nenahráva alebo ?
AKokeby ani nebol zapojený. Na tom obrázku, keď dačo poviem, tak tam, jak je logitech mic no tak tam sa tie palicky zazelenaju ale na inych nie
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Skusal si tie ostatne predvolit ci si len tak hovoril a pozeral co sa robi?
no to znamena ze mic ide potom aky problem kde nejde v akej app ?
Nejde, pretože mne zaznamenáva iba webkamera, čiže môj iba mikrofón nejde. Mením to preto, lebo mikrofón na webke štrajkuje. A predvolovať som to tiež skúšal, no nepomohlo.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ovladaci panel -> Spravca zariadeni -> Obnovit (taka mala lupa).
Potom ovladac zvukovej karty (realtek - taky maly hnedkasty mirofon dole pri hodinach) -> nahravacie zariatenia -> hlasitost nahravania (alebo nieco take).
Potom ovladac zvukovej karty (realtek - taky maly hnedkasty mirofon dole pri hodinach) -> nahravacie zariatenia -> hlasitost nahravania (alebo nieco take).
z toho som ani ja nevysiel co mu vlastne radis aby zmenil hlasitost nahravania ?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 22:28)
daj si počúvať zariadenie zistíš na 100% či ide a predvoľ ho tam by nemal byť problém a povedz v akej app ti to nahráva z kamery pripadne kameru odpoj nakonfiguruj a pripoj nazad
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 22:28)
daj si počúvať zariadenie zistíš na 100% či ide a predvoľ ho tam by nemal byť problém a povedz v akej app ti to nahráva z kamery pripadne kameru odpoj nakonfiguruj a pripoj nazad
Všetko som spravil, no nič nefunguje. Kamera mi ide vo všetkých app - Skype, icq....
tak ked si ho dal počúvať ten micro a neide to tak len reklamacia a skus sa pohrat z nastaveniami v tych app dat ako vstupne zariadenie tento mic ne mic s kamery + ved si hovoril ze indikator hlasitosti ti ten mic chyta (ze tie zelene palicky skacu) tak by ist mal ale ked sa nedá počúvať....
"Nejde, pretože mne zaznamenáva iba webkamera" - som písal a ja mám zvlášť kúpený microfón (nie ten na kamere ale iný). A tie ostatné sú ticho.
ak to potrebujes na skype alebo neco ine vetsimou v nastaveniach toho programu si musis ten mikrofon nastavit tiez
ved jasan nastavenia v app
Už som to nejako urobil. Jediné, čo trebalo, bolo zvýšiť hlasitosť nahrávania v "Zvuky" v ovládacom panely