najlepší kamaráti a jedno dievča

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

Re: najlepší kamaráti a jedno dievča

Príspevok od používateľa ela »

mi-chau napísal:No zrejme Mr.Shy povedal Mr.Sexy ze Ta chce, a Mr.Sexy to respektuje.
naopak nie?? Mr.Sexy je ten čo ma chce a Mr.Shy je ten čo sa mi páči
problém je v tom, že Mr.Sexy už dávno mohlo ťuknúť, že nemám záujem, pretože sa ani náhodou nesprávam tak, že by som záujem mala a som milá k Mr.Shy
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

mi-chau napísal:No zrejme Mr.Sexy povedal Mr.Shy ze Ta chce, a Mr.Shy to respektuje.
// oprava :D obaja mistrovia zameneni - malo by to sediet
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Hej, má to byť naopak, míčau sa sekol :)

Pozri, keď nechápu narážky, tak až budeš najbližšie odbíjať Sexyho, tak mu to daj najavo verbálne: prepáč, ale mne sa páči Mr. Shy...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No a tu sa ocitneme v bode, ked bude Sexy nahnevany na Shy-a a to chudak nic nespravil.. len ho pritahuje jeho objekt pozornosti (mna by to stvalo). Pri odbijani Sexyho by som Shy-a nespominal. Preco?

Pretoze ak Shy nebude chciet rozbit kamaratstvo, Sexy nebude mat dovod byt na neho nahenvany.
Ak Shy uprednostni teba pred kamosom, mas to jedno. Win-win.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Zase keď ho nespomenie a vyjde to medzi ňou a Mr. Shy najavo, tak bude Mr. Sexy nasratý, že "si mi mohla povedať rovno, že sa ti páči on!"... Ja ti neviem :P
ela
Expert
Expert

mi-chau napísal:No a tu sa ocitneme v bode, ked bude Sexy nahnevany na Shy-a a to chudak nic nespravil.. len ho pritahuje jeho objekt pozornosti. Pri odbijani Sexyho by som Shya nespominal.
no veď to, že Shy nič nespravil a niekedy chudák nevie čo má robiť keď vidí ako na neho Sexy zazerá keď sa s ním vo veľkom rozprávam
Shy je proste taký dobrý chlapec, čo nikomu nechce zle a vyzerá to tak, že to pritom aj ostane, fakt neviem čo robiť

//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 18:55)
whisper napísal:Zase keď ho nespomenie a vyjde to medzi ňou a Mr. Shy najavo, tak bude Mr. Sexy nasratý, že "si mi mohla povedať rovno, že sa ti páči on!"... Ja ti neviem :P
on to podľa mňa vie, len si to nechce pripustiť

//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 18:57)
ibaže momentálne je viac ako jasné, že ich kamarátstvo je silnejšie ako nejaká baba, resp. Shy ako keby mal strach zo Sexy a radšej nebude robiť nič
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

ela napísal:ibaže momentálne je viac ako jasné, že ich kamarátstvo je silnejšie ako nejaká baba, resp. Shy ako keby mal strach zo Sexy a radšej nebude robiť nič
Nuž, ak on nechce, tak s tým ty asi nič nespravíš... Chalan ešte asi nedozrel na to, aby konal ako muž :)
ela
Expert
Expert

whisper napísal:Nuž, ak on nechce, tak s tým ty asi nič nespravíš... Chalan ešte asi nedozrel na to, aby konal ako muž :)
pozor, problém je v tom, že ja neviem či sa mu páčim
napr. včera mi napísal Mr.Shy správu na fb ako mi dopadli skúšky, napíše to chlap žene len tak keď nemá ani trošku záujem?? ono je to diskutabilné..môže to byť aj v rámci kamarátstva
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Hmm, to neviem, ale skôr si z toho, čo si o jeho správaní sa naísala myslím, že by záujem mal... Aj na to by ti ako chlap mohol dať odpoveď, hlavne, ak mu ty svoj záujem najavo dáš...
ela
Expert
Expert

whisper napísal:Hmm, to neviem, ale skôr si z toho, čo si o jeho správaní sa naísala myslím, že by záujem mal... Aj na to by ti ako chlap mohol dať odpoveď, hlavne, ak mu ty svoj záujem najavo dáš...
hej, ale tak zas narovinu sa ho pýtať nebudem, keďže sama neviem na čom som
nechcem, aby to bolo ešte horšie ako je a nakoniec sa nebudeme už rozprávať vôbec
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak ho zavolaj niekedy na kávu alebo sa prejsť do mesta a obaja uvidíte... Takto to môžeme teoretizovať ešte mesiac :wink:
ela
Expert
Expert

whisper napísal:Tak ho zavolaj niekedy na kávu alebo sa prejsť do mesta a obaja uvidíte... Takto to môžeme teoretizovať ešte mesiac :wink:
o to som sa už tiež pokúsila, s úsmevom od ucha k uchu mi povedal, že tento víkend nemôže a vymyslel si nejakú sprostosť..potom sa previnilo pozrel cez triedu na Mr. Sexy a tým to skončilo
ale jednoznačne keď sme v triede ráno sami, keď tam ešte nie je Mr. Sexy..tak sa správa úplne ináč ako keď je v našej blízkosti, ale to na situácii nič nemení
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Je to taký typický "ľúbostný" trojuholník a nevyriešite ho bez toho aby aspoň jeden z vás nebol sklamaný. z toho čo tu píšeš o priateľstve tých dvoch chalanov, tak sa mi zdá, že ten čo po tebe ide je dominantný, ten druhý mu asi väčšinou ustupuje. Stojí za to rozbiť takéto priateľstvo kvôli vzťahu? Možno aj áno. Ak dvaja chcú to isté, teda vzťah, jeden druhého, ten tretí by im nemal stáť v ceste. Ak ste teda všetci traja takí dobrí kámoši, ako píšeš, skús sa s nimi o tom otvorene porozprávať keď budete spolu...
ela
Expert
Expert

Powa napísal:Je to taký typický "ľúbostný" trojuholník a nevyriešite ho bez toho aby aspoň jeden z vás nebol sklamaný. z toho čo tu píšeš o priateľstve tých dvoch chalanov, tak sa mi zdá, že ten čo po tebe ide je dominantný, ten druhý mu asi väčšinou ustupuje. Stojí za to rozbiť takéto priateľstvo kvôli vzťahu? Možno aj áno. Ak dvaja chcú to isté, teda vzťah, jeden druhého, ten tretí by im nemal stáť v ceste. Ak ste teda všetci traja takí dobrí kámoši, ako píšeš, skús sa s nimi o tom otvorene porozprávať keď budete spolu...
keby som si bola istá, že sa páčim tomu, čo sa páči mne, tak to spravím
takto, keď som si neni istá, nechcem ísť do toho tak otvorene, pretože sa bojím, že sa tak so mnou prestane rozprávať úplne ten chalan čo sa mi páči a vlastne tým pokazím aj ich kamarátstvo, pretože ten čo ma chce sa dozvie, že sa mi páči jeho kamarát(ikeď to podľa mňa vie, len si to nechce priznať) a ako hovoríš, je dosť dominantný na to, aby vytvoril také podmienky, aby sa ten druhý prestal so mnou baviť úplne
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

zien je na svete kopu.. drzim palce kamaratstvu
.
sry
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Kua fix...riesis p<>viny.

Mr.Shy je typicky good guy...respektuje priatelstvo a ma ine hodnoty ako Mr.Sexy aka douchebag ktory ta berie ako korist. Neviem na com je postavene to ich kamaratstvo kedze vacsinou si hlada kazdy seba rovneho alebo aspon podobneho...a tento Mr.Sexy vyzera ako typicky diskotekovy pi*ko. Boha zeny pouzivajte tu logiku...

Ak sa mu pacis ...tak to ze spravis krok...povies mu ze sa ti paci ale vies ze Mr.Sexy ma o teba zaujem a nechces pokazit ich kamaratstvo...proste uvedies logicke argumenty aka je dana situacia a ze chces len aby vedel ze sa mu pacis a ze Mr.Sexy nema sancu..Bud ti povie ze ta bere ako kamaratku, ze nechce rozbit priatelstvo alebo si to vydiskutuje s Mr.Sexy a zacnete sa normalne spoznavat.

Ja neviem kua ci si zenske myslia ze zivot je romanticka komedia...Ked sa chces s nimi hrat ako macka s mysou a cakat kedy ktora myska spravi chybu tak prosim cakaj...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tak potom jedine Sexymu dohodit nejaku kamaratku :) Sice to bude chciet (mozno) vela casu.... ?
ela
Expert
Expert

práveže Mr. Sexy je neskutočne pobožne založený, neakceptuje žiadne iné názory ako to, že musíme všetci veriť v Boha, na diskotéky nechodí, frajerku v živote podľa mňa nemal, pretože tie jeho názory sa nedajú počúvať, neviem čím som ho tak strašne očarila, pretože som s ním mala dosť ostrú výmenu názorov ohľadom tohoto, povedala som mu, že ja vôbec v Boha neverím a podobne..myslela som, že ma začne vidieť v úplne inom svetle, bohužiaľ nestalo sa..naposledy mi povedal, že Mr. Shy pre neho nie je ani kamarát, pretože nie je pobožný, na to Mr. Shy nepovedal nič, ibaže treba ho brať takého aký je, že pre neho je to najlepší kamarát z triedy..takže to vyzerá tak, že Mr. Shy si ho dosť váži a Mr. Sexy s ním proste manipuluje
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jezisi, ....
:? to je este horsie ako som si myslel. Katolika si ocarila lebo si bola dominantna a presadila si svoj nazor, ....
ela
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal:jezisi, ....
:? to je este horsie ako som si myslel. Katolika si ocarila lebo si bola dominantna a presadila si svoj nazor, ....
ja som ho očarila ešte predtým ako som si povedala svoj názor a práve som si myslela, že ak si poviem svoj názor, nechá ma plávať, nestalo sa
Napísať odpoveď