Tema na hlasovanie v sutaziach

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tema na hlasovanie v sutaziach

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Napadla mi taka vec, ze by mohla byt jedna tema vyhradena pre uzivatelov ktory sa zucastnuju v roznych online hlasovacich/like/neviem akych sutaziach, kde by hojko user(ci uz od zaciatku, alebo az po nejakom dosiahnuti ranku) postol link/popis kde by prosil ostatnych o hlasovanie, kedze by to bolo vsetko v ramci jednej temy by tym padom nehrozil spam v ostatnych temach

Tolko moj navrh :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Tema na hlasovanie v sutaziach

Príspevok od používateľa Soviet »

To myslis ako tie kraviny, ze likeujte tuto skupinu na FB, alebo tuto fotku na FB? Vsak by sa sem nahrnuli 14 rocne defky aby sme ich krasne vyspulene ustocka likeovali..
Prílohy
wrong.swf
(15.02 KiB) 2329 stiahnutí
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nuz ano, myslim take :) a preto som odporucal to zaizolovat do jednej temy kde by chodili len ludia ktory by chceli dat/dostat hlas a ostatnych by to neobtazovalo....

napadlo mi to preto lebo na jesen mi bol kazdy hlas dobry a nakoniec som si zo sutaze odniesol laptop a frajerka tiez jeden, tak preco nepomoct ludom ktorym sa taka pomoc hodi resp pomoc dostat

a na odrazenie "14 rocnych defiek" sa moze dat na postvoanie v teme nejeky minimalny rank
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja navrhujem kazdeho jedneho dementa s takouto prosbou nahlasit organizatorovi danej sutaze. Tak ako to sam robim uz par rokov, ci uz tu, na fb, icq alebo inde.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ja navrhujem kazdeho jedneho dementa s takouto prosbou nahlasit organizatorovi danej sutaze. Tak ako to sam robim uz par rokov, ci uz tu, na fb, icq alebo inde.
nuz... aj ked neviem za co ich nahlasujes... :hmm: :hmm: :hmm:

PS: ako vidim tento navrh sa s uspechom nestretol :) tak nist
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy: organizatorovi danej sutaze? Vsak tomu prave o to ide, aby mal reklamu, nakolko povacsine kvoli like-u musis najprv like-un prave tu skupinu v ktorej je sutaz. Cize organizatorovi to len vyhovuje, ze to rozsiruju a kade tade spamuju.
Gangy
Darca
Darca

Divil by si sa ale mimalne v polovici pripadov bol spammer vyradeny zo sutaze. A mozno ti to pride zvlastne ale existuje omnoho viac hlasovacich sutazi nez kadejake like-ovanie na facebooku.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ono, samotne likeovanie je oficialne facebookom zakazane ako sposob hlasovania... a teraz netvrdim ze tento topic musi mat nieco spolocne s facebookom, nevidim dovod preco by tu nemohli byt ne-fb sutaze..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vsak daj daky priklad sutaze, ake teda myslis, ze by tu mohli byt.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

"ne-fb sutaze". Vsak vidis, ze tam tiez treba hlasovat a zbierat likei ni? Tazko by bolo takejto teme urcit pravidla ..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Napriklad sutaz o najkrajsie steniatko na cas.sk alebo najkrajsie dieta, najkrajsia maturanka, atd. Proste sutazi, kde vacsina ludi spamuje kade tade a je len dobre, ked ich nahlasuju ludia ako Gangy.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Napriklad sutaz o najkrajsie steniatko na cas.sk alebo najkrajsie dieta, najkrajsia maturanka, atd. Proste sutazi, kde vacsina ludi spamuje kade tade a je len dobre, ked ich nahlasuju ludia ako Gangy.
\
take som myslel :) preto som myslel ze ked na to bude vyhradena tema tak to bude ok :) ocividne nie je..
stale ale nerozumiem za co tych ludi nahlasujete
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pretoze take spamovanie kazi celu sutaz, ak niekto pozna weby s velkym poctom ludi, tak mu staci poslat par odkazov a lahko vyhra. Vsimol som si to na fb kde majitelia skupiny s asi 100 000 ludmi vdaka spamovaniu vyhrali xbox a este nieco (Au moje koule!). V pravidlach jednotlivych sutazi je taketo nieco zakazane. Ved co by si povedal na to, keby tu niekto v ramci fotosutaze zacal spamovat po viacerych weboch a vyhral by len vdaka tomu? Zatial vyhravali stale dobre fotky, takze sa to este v nejakej vyznamnej miere nedeje, ale musis uznat, ze ked s tym niekto zacne, tak to celu sutaz pokazi.
Na durhej strane su tu sutaze kde ide cisto o pocet ziskanych kliknuti, no tie by som tiez nerad podporoval, pretoze tam ide len o to aby prevadzkovatel nahrabal co najviac zobrazeni reklamy.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nuz, priznam sa ze doteraz som mal skoro vzdy pocit ze to bolo o tom kto nahrabe najviac likeov pri tychto typoch sutaze a organizator sa vzdy tesil reklame a/alebo mailov na rozosielanie reklamy....

ak to je v pravidlach zakazane, tak neni o com, nech ho admin zablokuje.

Situaciu co tu popisujes sa v pohode moze stat, staci aby zacal verbovat svojich kamsov nech s regnu na hojku... ale tak aspon hojku stopnu user cisla :)

ja netvrdim ze moj plany je dokonaly a idealny, o tom to je, ze to je navrh :) ked sa chceme vyhnut spamu, tak nech sa napr zavedie minimalny rank na postovanie a tym sa zminimalizuje zneuzitie ludmi co sa len preto regnu....
Gangy
Darca
Darca

chlapec10 napísal:\
take som myslel :) preto som myslel ze ked na to bude vyhradena tema tak to bude ok :) ocividne nie je..
stale ale nerozumiem za co tych ludi nahlasujete
Ja nerozumiem preco by sa sutaz o najkrajsiu plazovu fotku mala automaticky zmenit na sutaz o to, ktora adolescentna sliepka prespamuje viac boardov. Alebo preco by som mal niekomu nieco like-ovat len preto ze ho poznam, ked objektivne v tej sutazi su aj lepsi.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zvyknem na podobne ziadosti reagovat, ci je to sutaz o najkrajsi par/dieta/fotku..., alebo sutaz kto zozenie najviac lajkov. A ked nahodou zahlasujem, tak podla vlastneho presvedcenia. S filozofiou, aku razi Gangy, evidentne nie je sam, co ma tesi :)

.. keby ste boli videli co vselico ziskalo ceny za najkrajsiu nevestu - az som sa divil, ze aj to malo sancu sa stat nevestou.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Sam som dostal už X postov na FB kde mi pisali znamy, kamoši alebo hocikto že chcu like. Z tychto všetkych pripadov bolo asi 15% takych, kedy som ozaj dal like lebo sa mi to naozaj pačilo alebo som mal pocit, že to môže v sutaži aspon ako tak uspieť. Všetko ostatne boli vždy iba kecy a daj like kamoške (rozkliknem, kamoška jak ropucha po facelifte) alebo niekto niečo fotil, fotky fotene snad kalkulačkou, daj mi like na vyzdobu klubu - klik, v miestnosti zo 10 balonov, po zemi rozje*ane konfety a všade po bare rozhadzane križom kražom papierove pasiky :sneaky: mmm BIG like

Za mna nie.
Napísať odpoveď