League of Legends
Re: League of Legends
jednoduchz champ co sa da nej pokazit? a celkom dost moznosti len treba podchit figle ,ked ho chces spamovat tak tu gulu hadzat mierne zan . inac easy
Nemyslim si ze Orianna je jednoduchy hrdina, to ze viem hadzat gulickou neznamena ze ju viem aj hrat predsa...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nebol to žiadny bug, enemy team ju proste nemal.Son-Goku napísal:zda sa mi to alebo vymazali zeleznu roboticu s gulou?
Keď sa banuje, tak nemáš na výber všetkých champov ale len tých ktorých hráči vlastnia.
toto som nevedel
Tak ako "chlopi", za koho radi hrávate a ktorého championa neznášate, keď je proti Vám ? Pochválte sa.
Tak ja napriklad rád hrám za LeBlanc
,...a neznášam proti sebe Volibeara & Tryndamera. 
Edit: Ten kto mi dal
si asi na mne rieši komplexy...
Tak ja napriklad rád hrám za LeBlanc
Edit: Ten kto mi dal
Taaak najradsej hravam asi Cassiopeiu, a v poslednom case sa mi hrozne zapacil Vlad a Yorick, moja najblizsia kupa 
aaa neznasam? asi klasika... tryndamere... dalej nemam rad ani ashe na early game + teema s retardhubami..
aaa neznasam? asi klasika... tryndamere... dalej nemam rad ani ashe na early game + teema s retardhubami..
-
Geogomeogo
Light Professional
V poslednej dobe určite Vayne, hlavne v ranked. Celkovo Irelia, Karthus, Anivia a Kennen. A neznášam Caitlyn a Garena.LukasqoO napísal:Tak ako "chlopi", za koho radi hrávate a ktorého championa neznášate, keď je proti Vám ? Pochválte sa.
Tak ja napriklad rád hrám za LeBlanc,...a neznášam proti sebe Volibeara & Tryndamera.
Edit: Ten kto mi dalsi asi na mne rieši komplexy...
-
lekoklatik
VIP
Mám rád - soraka, sona, janna, leblanc, malza, tristana, ashe, leesin, gp, kennen
Nemám rád proti sebe - akali, ahri, shaco, leblanc, gp, morgana, malphite, shyvan, fizz, garen
Nemám rád proti sebe - akali, ahri, shaco, leblanc, gp, morgana, malphite, shyvan, fizz, garen
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Rad hram za : ahri, morganu, talona, fizza, lee sina ,shyvanu , vayne, ireliu, gp, sonu
Nerad hram proti : kassadin , shaco, leblanc, vladimir
Nerad hram proti : kassadin , shaco, leblanc, vladimir
ja rad hravam za Katu, Akali, Eve, Ahri a Vayne
a nemam rad proti sebe Kennena a Ireliu
a nemam rad proti sebe Kennena a Ireliu
Viete mi niekto povedat, kedy sa nuluje solo ranked?
Ranked sa resetuje kazdy season. Season 1 mala 62 tyzdnov a Season 2 je teraz v 9 tyzdni takze na to si este pockas.
Dostanú za hranie niečo ľudia, kt. sú dajme tomu v prvej 5-ke?
Ja som akurát začal hrať -> prechod z DOTY.
Ja som akurát začal hrať -> prechod z DOTY.
no hram to s kamaratmi som lvl 21 rad hram za caitlyn ashe (s tym som zacianl) amumu poppy sion (ucim sa) vladimir skusil som epic fail volam sa japaja pridajte si ma
a podme spolu nejaku cutom aby som sa naucil za siona
zo srdca neznasam lamy ze si am musia 4 gangnut aby ma dali
ale neni problem ja mam rad vsetky postvy okrem kassadin ten mi vie urobit dost velke problemy
a samozrejme mam problem zapnem lolko a ked sa nacitava hra tak strasne pomaly sa nacitavam a kamosy ma vidia not connected predtym som bol velmi rychly pri nacitavani a ked som v obchode mam 3 fps
detajli an medium
mam ESET smart secuirity 4.2
Windows XP 2004
grafika ATI 4650HD
4gb ram
cpu 3,06 GHZ
ako to vyriesit?
a podme spolu nejaku cutom aby som sa naucil za siona
zo srdca neznasam lamy ze si am musia 4 gangnut aby ma dali
a samozrejme mam problem zapnem lolko a ked sa nacitava hra tak strasne pomaly sa nacitavam a kamosy ma vidia not connected predtym som bol velmi rychly pri nacitavani a ked som v obchode mam 3 fps
detajli an medium
mam ESET smart secuirity 4.2
Windows XP 2004
grafika ATI 4650HD
4gb ram
cpu 3,06 GHZ
ako to vyriesit?
-
Sarger
Guru wannabe
jojinkho: Myslíš v prvej 5 v ranked? Ak hej, tak po skončení season one boli odmeny pre všetkých ktorí mali ELO od 1250 vyššie... a postupne išli hore.
No tak toto ma dostalojapaja napísal:
zo srdca neznasam lamy ze si am musia 4 gangnut aby ma daliale neni problem ja mam rad vsetky postvy okrem kassadin ten mi vie urobit dost velke problemy
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tak to dostava aj mna ak napriklad niekoho gankneme a on napise
"noobs, only 3vs1 ,come 1vs1" neviem naco takyto ludia hraju tuto hru ved je to timova hra
"noobs, only 3vs1 ,come 1vs1" neviem naco takyto ludia hraju tuto hru ved je to timova hra
-
PhYs0c
King
co sa potrebujes ucit na sionovi? ten je lahky, staci si stackovat HPcka, a nehrat ho na ability power 
-
Sarger
Guru wannabe
Žeby skil psychos? 80% sionov sú tragédi...
K tým gankom: netreba pushovať do aleluja, wardiť rieku a všímať si ss(mia) a mini mapku. To je základ úspechu...
K tým gankom: netreba pushovať do aleluja, wardiť rieku a všímať si ss(mia) a mini mapku. To je základ úspechu...