Gorila
Re: Gorila
upratovacka bude vzdy platena iba ako upratovacka, ak sa jej to zda malo nech ide robit tam kde jej ponuknu viac.
Je kopec ludi co robili manualne profesie, zalozili firmy a dnes uz maju ludi co robia na nich, moze to urobit kazdy tak.
Je kopec ludi co robili manualne profesie, zalozili firmy a dnes uz maju ludi co robia na nich, moze to urobit kazdy tak.
Kto by nahodou nevedel, tak sa uz organizuju protesty aj v dalsich mestach: https://www.facebook.com/events/372388726107905/
To upratovanie práve na FB vysvetlil Chmelár:
[quote=Eduard Chmelár]
Tak politici demonštrantom odkazujú, že by si mali po sebe poupratať. Hm. Ja sa im čudujem, že si nechajú ujsť taký kšeft. Veď majú jednu firmu, ktorá si inkasuje za upratovanie na ministerstve 1,3 miliardy korún...[/qoute]
[quote=Eduard Chmelár]
Tak politici demonštrantom odkazujú, že by si mali po sebe poupratať. Hm. Ja sa im čudujem, že si nechajú ujsť taký kšeft. Veď majú jednu firmu, ktorá si inkasuje za upratovanie na ministerstve 1,3 miliardy korún...[/qoute]
Hosť v štúdiu: Bývalý policajt Jan Rejda o kauze Gorila
http://www.ta3.com/clanok/8559/host-v-s ... orila.html
http://www.ta3.com/clanok/8559/host-v-s ... orila.html
Kurnik to som jediny na svete co mu blbne akekolvek video na TA3? A LEN a IBA na TA3? Nechapem, vsetky prehliadace, flashplayer.. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
3.2 v BA je to uz potvrdene ako pozeram http://www.facebook.com/events/237819612964619/
Takze sa zastavim po praci. Vypada, ze to uz bude masivnejsie, nakolko sa v tom case kona aj v KE.
Takze sa zastavim po praci. Vypada, ze to uz bude masivnejsie, nakolko sa v tom case kona aj v KE.
V piatok sa pripoji aj Zilina, Presov a Zvolen 
Nech uz je piatok 
Nepouvazujeme nad nejakym "zgrupnutim", keby nas odtialto slo viac? (BA)
Ja by som do BA prišiel ale nemám ako ísť domov :-/
Hmm, odkiaľ si? ... Protest by sa mal končiť nejak o siedmej či ôsmej hodine.. to by si možno este stihol bus 
ja budem v ZA ešte niekto ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja pridem az po praci, cize 17:10 cca, to vas tazko najdem medzi bandou..Mmartin napísal:Nech uz je piatok
Ti necham cislo.. So shepdogom sme sa nasli pri parlamente, kde boli tisice ludiSoviet napísal: Ja pridem az po praci, cize 17:10 cca, to vas tazko najdem medzi bandou..
Na FB Chmelárovi ide 
Naháňame gorilu, sasanku a ktohoviečo ešte, a pritom sú to len také naše obyčajné slovenské svine.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Naháňame gorilu, sasanku a ktohoviečo ešte, a pritom sú to len také naše obyčajné slovenské svine.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Well. Vsak umyt okna a vymenit 1 rozbite normalne stoji 5 tisic eur. Tsssss......
Zas piatok? Co chcu zas naapochodovat pred prazdnu budovu? To mi je teda natlak na politikov. Len aby to nebolo organizovane samotnymi politikmi 
Ale nehovorboli spôsobené škody, za ktoré niekto musí znášať dôsledky.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 15:01)
Mali by sme ist teraz ich pockat po zasadnuti ci schvalia zrusenie imunity91pato310 napísal:Zas piatok? Co chcu zas naapochodovat pred prazdnu budovu? To mi je teda natlak na politikov. Len aby to nebolo organizovane samotnymi politikmi
To stojí možno 100-200€ aj s prácou, ale 4900€ treba dať známemu, čo práve založil firmu na upratovanie v panelákovom byte a na dohodu zamestnal jednu chuderu, ktorú potom prepustí a firmu zruší.
hlavne tam ist ked tam niekto bude. Co maju politici z toho ze pojdu kricat pred prazdnu budovu VYJDITE VON. Trochu choreMali by sme ist teraz ich pockat po zasadnuti ci schvalia zrusenie imunity