najlepší kamaráti a jedno dievča
Re: najlepší kamaráti a jedno dievča
s kamaratom/spoluziakom sa mi stavalo, ze sme sli po tej istej, ale vzdy sme sa vedeli dohodnut... az na minulu jar, kedy mi za chrbtom zacal robit partizancinu, aj ked ja som sa snazil hrat ferovo... od vtedy sme prehodili len par viet... nedavno som sa dozvedel dalsie nepekne veci, ktore robil za mojim chrbtom a pri tom sa hral na kamarata, ze s nim uz nikdy nechcem hovorit. su veci, ktore si kamarati nerobia...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nechapem ako moze byt niekto nahnevany na svojho kamarata pretoze si zacne s dievcatom, ktore sa mu paci. najma ak dotycna nema o neho zaujem. thats completely bananas. ja byt autorkou temy normalne vyrukujem na dotycneho, ktory sa jej paci a ten druhy to holt bude musiet prekusnut, vsak to nie chyba jej a uz duplom to nie je chyba jeho. a ak to neprekusne tak je to debil.
koniec koncov, nechapem logiku: pan plachy musi ustupovat prec z teritoria pana sexi pretoze inac by sa nanho hneval a nepodelil sa s nim o cukriky? aky presne princip odopiera panovi plachemu rovnake pravo? IMO by sa mal skor drzat z cesty pan sexi, pokial je mi zname vztahy sa nezakladaju na principe kto prv pride ten prv berie.
koniec koncov, nechapem logiku: pan plachy musi ustupovat prec z teritoria pana sexi pretoze inac by sa nanho hneval a nepodelil sa s nim o cukriky? aky presne princip odopiera panovi plachemu rovnake pravo? IMO by sa mal skor drzat z cesty pan sexi, pokial je mi zname vztahy sa nezakladaju na principe kto prv pride ten prv berie.
zase si si zabudol dat svoju tabletku? daj teraz si radsej dve alebo rovno aj tri a chod lovit svoje vysnivane devy do rise zazrakov.qwerty-xyz napísal:ale mozes zato. Kurnik, dalsia baba ktora rozbije najlepsie kamaratstvo.... FUJ ....
--- dufam ze ta ten ktoreho chces ty posle do riti,.... ale to sa nestane. Ale keby sa to tak stalo, tak ty ako spravne dievca by si isla po tom co ta chcel sam, a keby ta do riti poslal aj ten, tak by som im doniesol dezert ....
Klasicky trojuholnik X krat omielany. Jasne, mal by som byt za slusneho a pisat tu rady a postoje, ale nato to je GRIM a JIN a P4ra, ..... sorry guys. Ja taketo ku*venie kamaratstva nepodporujem.
Preto som napísal, nech to rieši s tým, ktorý sa jej páči, ale nech to netaja. Ak je Mr. Sexy normálny a sú kamoši, tak to prekusne (nech spraví čokoľvek, aj tak nezmení to, že ho ela nechce), ak je debil a začne vymýšľať, tak nech, to je jeho problém, ak si myslí, že sa svet krúti okolo neho...jackb napísal:s kamaratom/spoluziakom sa mi stavalo, ze sme sli po tej istej, ale vzdy sme sa vedeli dohodnut... az na minulu jar, kedy mi za chrbtom zacal robit partizancinu, aj ked ja som sa snazil hrat ferovo... od vtedy sme prehodili len par viet... nedavno som sa dozvedel dalsie nepekne veci, ktore robil za mojim chrbtom a pri tom sa hral na kamarata, ze s nim uz nikdy nechcem hovorit. su veci, ktore si kamarati nerobia...
Tak, tak, ela by mohla vyjsť s tým, čo chce najavo a Mr. Shy by sa mal zachovať ako chlap a nerobiť ku*vu Mr. Sexymu, čo nemáte vlastný život a vlastnú vôľu? A ak sa stále bude motať len okolo svojho pasáka, tak neviem, či ti potom taký za vzťah stojí...axxis napísal:nechapem ako moze byt niekto nahnevany na svojho kamarata pretoze si zacne s dievcatom, ktore sa mu paci. najma ak dotycna nema o neho zaujem. thats completely bananas. ja byt autorkou temy normalne vyrukujem na dotycneho, ktory sa jej paci a ten druhy to holt bude musiet prekusnut, vsak to nie chyba jej a uz duplom to nie je chyba jeho. a ak to neprekusne tak je to debil.
Ja by som povedala Mr. Shy,že sa mi páči, keby som si bola aspoň trošku istá, že je to vzájomné, pretože ak to vzájomné nie je, pokazí sa úplne všetko.
-
Grim
Darca
...hej qwerty, v tomto s tebou ani ja nesúhlasím...zato že sú kamaráti tak teraz sa budú obmedzovať? Ak sa dievča páči omom, je ona tá, ktorá si vyberá a na jej výber sa nemá právo hnevať ani jeden z nich...
-
qwerty-xyz
ano grim, ale nemyslis ze sa potom povadia? jeden bude druhemu zavidiet, alebo sa na nho hnevat.
co potom? jasneee, zly je potom ten chlapec ktory sa nahneval, ale pricinou je baba ktora to sposobila.
-
Grim
Darca
...nie, príčinou je nevyzretosť chlapca, ktorý sa urazí...tento jav pozorujeme u detí, ktoré chcú mať vždy to, čo má ten druhý a ak to môže mať iba jeden, tak sa na vlastníka hračky nahnevajú...
-
qwerty-xyz
-
axxis
Addict
a to ju robi zlou ci vinnou?qwerty-xyz napísal: pricinou je baba ktora to sposobila.
modelova situacia qwerty: kedze vsetci vieme aky si uzasny a kazda Ta chce predpokladajme nasledovne: dve zeny sa do muza Tvojho sarmu a intelektu bezhlavo zamiluju. jedna z nich uz tuto tazobu viac nevydrzi a svoju sokynu zabije. robi Ta to zodpovednym z vrazdy? povazujes v tomto hypotetickom scenari sam seba za toho kto by mal byt osudeny kedze si pricinou problemu?
-
qwerty-xyz
pricinou by som bol, nie vsak vrahom. Niesol by som zodpovednost vsak tak ci onak v svojich ociach uricte, neviem ako ty axxis ale keby nastala podobna situacia spravim vsetko preto aby to nedopadlo zle pre nikoho...
-
Grim
Darca
...hmm...chcelo by to trošku egiostickejší prístup, lebo s takýmto prístupom budeš nielen vo vzťahoch preskakovať z nohy na nohu, zatiaľčo ostatným bude úplne jedno o čo ti ide...
//...ak by tá vrahyňa vedela, že ak sa pokúsi o takýto čin tak ty zdupkáš v dobrej viere, že niekomu zachrániš život, tak potom je možné že by zašla ešte ďalej a pod hrozbou zavraždenia svojej sokyne by sa dobíjala svojho práva s tebou chodiť a byť s tebou vo vzťahu...a aby si nikomu neublížil, ako si sám napísal, spravil by si všetko pre to, aby sa nikomu nič nestalo, prežil by si celý život po boku ženy, ktorú nemiluješ, len aby niekoho nezabila...
//...ak by tá vrahyňa vedela, že ak sa pokúsi o takýto čin tak ty zdupkáš v dobrej viere, že niekomu zachrániš život, tak potom je možné že by zašla ešte ďalej a pod hrozbou zavraždenia svojej sokyne by sa dobíjala svojho práva s tebou chodiť a byť s tebou vo vzťahu...a aby si nikomu neublížil, ako si sám napísal, spravil by si všetko pre to, aby sa nikomu nič nestalo, prežil by si celý život po boku ženy, ktorú nemiluješ, len aby niekoho nezabila...
Nie, nie, axxis, ešte je tu možnosť, že by zabili qwertyho
v zmysle "ak ťa nebudem mať ja, nebude ťa mať žiadna" 
a Ela: hádam si nemusí Mr. Shy vypýtať "povolenie", aby mohol s tebou chodiť. sa toho Sexyho bojí či čo preboha? priatelia, ok, ale toto mi nepríde moc ako priateľstvo, ale ako vzťah nadriadený- podriadený. keďže Mr. Sexy zazrie a Mr. Shy už klopí uši.
A Ela, ak ty budeš čakať, či Mr. Shy urobí prvý krok, tak neviem, či sa niečoho dočkáš. Myslím, že prvý krok je na tebe
a Ela: hádam si nemusí Mr. Shy vypýtať "povolenie", aby mohol s tebou chodiť. sa toho Sexyho bojí či čo preboha? priatelia, ok, ale toto mi nepríde moc ako priateľstvo, ale ako vzťah nadriadený- podriadený. keďže Mr. Sexy zazrie a Mr. Shy už klopí uši.
A Ela, ak ty budeš čakať, či Mr. Shy urobí prvý krok, tak neviem, či sa niečoho dočkáš. Myslím, že prvý krok je na tebe
-
qwerty-xyz
pokial ma zastrelia vyslovene mi to nevadi, ...
mimo ineho zamysla sa niekto aj nad moznostou ze sa tito dvaja po case rozidu a chlap nebude mat ani dievca ani kamosa?
mimo ineho zamysla sa niekto aj nad moznostou ze sa tito dvaja po case rozidu a chlap nebude mat ani dievca ani kamosa?
-
Grim
Darca
...ale hej...bu*erant si vyberie kamoša, lebo je mu cennejší a normálny človek si vyberie dievča, pretože ak ju naozaj ľúbi, tak žiadny sebelepší kamarát ich nerozdelí...ak ich dokáže rozdeliť kamarát, tak to nebola ozajstná láska, pretože ju prebila kamarátska láska...
-
qwerty-xyz
fuuuf, zahodit dlhorocne kamaratstvo kvoli babe, ktora ani nevieme ci stoji zato? a ci to bude dlhodoba zalezitost? dievcata su prelietave.
Nie je lepsia moznost aby si obaja nasli dievcata ktore jeden druhemu nebudu zavidiet? Autorka temy sa s nimi nadalej moze kamaratit a kazdy bude happy, az na nu. Co sa neskor vyriesi tym ze si najde iny objekt zaujmu. . . . Co by si urcite nasla.
Nie je lepsia moznost aby si obaja nasli dievcata ktore jeden druhemu nebudu zavidiet? Autorka temy sa s nimi nadalej moze kamaratit a kazdy bude happy, az na nu. Co sa neskor vyriesi tym ze si najde iny objekt zaujmu. . . . Co by si urcite nasla.
-
Grim
Darca
...alebo poupravím tvoju verziu...keby si ten druhý našiel frajerku, tak by nič nestálo v ceste autorke témy, aby mohla zaútočiť všetkými zbraňami na svojho Adonisa...
no ako Qwerty, veď: Sexy chce Elu; Ela chce Shya; čo chce Shy je otázne
takže kto je v tomto prípade teraz šťastný, to nevieme
takže kto je v tomto prípade teraz šťastný, to nevieme
-
qwerty-xyz
presne tak.
Ale toto uz tuna niekto pisal, a autorka nato nejako vaznejsie nereagovala, dobavit kamosku druhemu objektu nech je klud.... to by bolo perfektne riesenie.
-
kabul
Expert
ja vam nerozumiem ludia co tu serete jake kamaracke vztahy...sak toto neni o montovani sa do kamaratovej frajerky, obaja maju na nu rovnake pravo a to, ze ona si vybrala toho menej sebavedomeho je cisto jej a jeho zalezitost, mr. sexy musi ist bokom a s kamaractvom tych dvoch to nema nic spolocne
to ma jako mr. shy byt cely zivot utlacovany zaujmami mr. sexyho, len aby nedajboze neznicil ich pevne priatelstvo zalozene na systeme silnejsi berie vsetko?
to ma jako mr. shy byt cely zivot utlacovany zaujmami mr. sexyho, len aby nedajboze neznicil ich pevne priatelstvo zalozene na systeme silnejsi berie vsetko?
-
axxis
Addict
stale nechapem Tvoju logiku. ak by sa aj rozisli a neboli by ani kamarati ani dievca, aku presne nesie ona vinu v rozpade priatelstva? a skus napisat nieco konkretnejsie ako: je pricina.qwerty-xyz napísal:pokial ma zastrelia vyslovene mi to nevadi, ...