lekoklatik napísal:Celkom tento ročník sledujem a na PS3 je to jednoznačná kúpa.
Celkom sa mi páčia nápady okolo manažérstva teamu a nápad ovládať 2ch hráčov naraz.
Je tam toho viac, ale toto ma zaujalo asi najviac : )
Dobry den, chcel by som sa opytat hram become a legend a vzdy sa mi stalo ze som začinal v holanskej lige, neda sa zmeniť aby som hral v nejakej inej ze si to sam nastavim alebo tak ale to je dane ze zacnem v holanskej ? dakujem za odpovede, hram na pc
po odohrani prvej sezony v become a legened som chcel prestupit, mali zaujem o mna tymi, ukazovalo mi 93% a 87% a aj mi pisalo ze to vyzera slubne, no ziadna ponuka konretna neprišla, a to som mal este aj ulohu mat hodnotenie 7.0 a viac a tym sa zvysi zaujem inych klubov o vela no aj tak ponuka neprišla, je to tam dane ze prve dva roky musim hrat v klube ktory som na začiatok dostal a az potom mozem prestupit alebo som mal proste smolu ?
robinko 93 ... Ak si chcel niekam prestúpiť tak si mal dávať ponuky ty ponuky tímom a určite by sa ti to podarilo. Samozrejme od tvojej kvality závisí, že kam sa ti podarí dostať , treba vytipovať na začiatok nejaké slušné tímy, kde bude tvôj hráč rásť, pretože kvalita tímu vplýva aj na jeho rast, pri každom tíme máš tuším sa to volá training points.. Ja som prestúpil z Vitesse do Valencie rovno . Tie všelijaké "význvy" , že maj taký a taký rating či daj toľko a toľko striel na bránku sú iba o tom, že ak to splníš tak sa ti zvýši buď fanúšikovská základňa alebo manager rating. Ak si si všimol tak po zápase vždy ukáže takú kolonku s pár hráčmi z týmu , v podstate s tými čo zdieľajú tvoj post a podľa tvojej hry a ratingu za hru ti manager rating tak ako ostaným hráčom na tvojom poste buď rastie alebo klesá a podľa neho dostávaš príležitosti v zápasoch alebo to či ťa tréner strieda alebo nestrieda.
Ja hrám iba become a legend. Ak by si niečo nevedel tak sa kľudne pýtaj..
caute..kde najdem cestinu funkcnu na pes12? a s pes edit co su patche musim zaradom stiahnut alebo staci najnvosi stiahnut? a potrebujem ten kitserver...ci ako sa to vola a naco to je?
Ako sa na tom kurnik trikuje? Nikdy som PES-ku nehral a tak som chcel skúsiť aspoň jeden ročník aby som ju vedel porovnať z fifou ale nejak neviem prísť na to ovládanie a žiadnu napovedu alebo take niečo som nenašiel.