iOS alebo Android

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Re: iOS alebo Android

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no jo, lenze tie vady sa pri slabsich znackach objavuju castejsie. Teda neviem ako to inak povedat.... Vsetko su to znacky len niektore su lepsie a niektore horsie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: Trepes, flash pamat ako flash pamat. Ako ti odide 4GB Kington alebo A-Data, tak ti odide nejaka cinska 32GB karta z Dealextremu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tam ani neslo o odidenie, ale o to, ze som mal smolu na zly kus.
qwerty si myslis, ze ked si mal za zivot v ruke 5 kariet a vsetky boli dobre tak su aj ostatne? alebo sa podla tvojej teorie kazia len lacnejsie veci? jeden vacsi nezmysel ako druhy
qwerty-xyz

mozes ma vies co, aj ty aj hojko, ... chces komplet zoznam mojich kariet? 64 MB sandisk pro duo, 512 MB sandisk pro duo, 2 gb sandisk pro duo, 8 GB sony FAKE (nefunkcna) pro duo, 16 GB SONY FAKE (nefunkcna) pro duo, 4 GB sony origos pro duo, 8 GB sony pro duo, Verbatim SD 4GB, -- sem tam chybny zapis, 1 GB sony micro origos, 4 GB sony micro origos, 8 GB sandisk micro SD, 16 GB kingston micro SDHC . . .

Moje skusenosti? su karty a karty, nie je flash ako flash. To je len v hojkovej tupej hlave. Niekto ten flash totiz spravi tak ze to po chvilke odide niekto ten flash spravi tak ze to vydrzi roky. Hojko ked tomu nerozumies tak nepis hovadiny, zo 100 kariet kingston ti odidu dajme tomu 3, zo 100 kariet ADATA ti ich odide 25, ... wau, flash ako flash vsak? si hrdina ze mas vsetky funkcne ? lebo ja hrdina nie som. Vonkoncom nie pri fake kartach do PSP, .... a ani s pretecom ktory mi odisiel .....

A ani s HDD od ADATY, ktory mimo ineho vyraba TOSHIBA a ked budes do mna ebkat tak ti to poslem pekne na fotke !!! ked nemam co robit tak ho mam zapojeny v usb a nozom z neho davam dole udaje pri rychlosti 5000 otacok za minutu, funny .... natocene vo full HD, chces videjko? ....
:!: Tak sa do mna a mojich skusenosti s pamatovymi mediami neserte, a ked tu cchem niekomu poradit tak to myslim v dobrom. sorry, ale veta flash ako flash ma vie riadne vytocit lebo to jednoducho nie je pravda . . . Zvlast ked to mam fakt overene. FAKE karty mi prdli pri obycajnom pouzivani. A tvarili sa ako originalky fest riadne.

:!: a guess.whoo --- rukami mi preslo vela pamatovych kariet a obhajujem viacero znaciek. Lebo ich mam odskusane.... A este viac pamatovych medii :!: predtym nez napises takuto kolosalnu hovadinu rozmyslaj. Moze mat aj 30 rocny hojko v tomto v hlave nasrate neboj nic, a ked neveris chod sa do nejakej predajne opytat. Ake maju s cim skusenosti, a ked mas kartu len nato aby si si tam dal dve fotky tak nevidim problem, ked budes mat kartu aby si zo sebou mal k dispozicii tisice fotiek, hudbu a videa tak potom nieco mel. . . . a hojko ked toto zmazes si blb, lebo skusenosti ludi hovoria za vsetko, a FAKE karty nepouziva nikto kto sa odovodnene boji o svoje data. Totiz to ziadna slava ked ti odide karta pred tym nez si stihnes spravit zalohu.

:!: a kazi sa vsetko, ale snazime sa kazivost a moznost kazenia sa obmedzit, nie spoliehat sa nato ze ved co vydrzi, a cakat ze ked ma to stalo 10 eur bude to na roky.....

:!: :!: :!: a este jedna pecka HOJKOVI ako klinec do rakve, .... uz mi druhykrat odisiel SSD disk !!! chapes? proste nic, NONE na maticnej doske v BIOSE, mrtvy jednoducho a je to tiez FLASH znacky corsair, ... zvlastne, skus si to dat hladat do google aku mali problemovu seriu z toho som ja vychytil aj 40 tku aj 60 tku, ... zobrem o kingston, ... da boh a pride mi zo servisu kingston mozno aj s vacsou pamatou. FLASH AKO FLASH CO ??? ... hoooojko, mas roky robis admina serveru ale v niektorych veciach mas sorry chlape medzery riadne ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vzhladom na to, ze momentalne sa pouziva najviac MicroSD do mobilov a SD karty do fotakov, tak si dal tu namahu a trosku udajov z Czech Computer o poruchovosti/reklamacii nezaskodi.

A-Data Secure Digital (SDHC) (class 10) - 16GB - Poruchovost: 0,80 %
A-Data Secure Digital (SDHC) (class 10) 32GB - Poruchovost: 1,50 %
A-Data Secure Digital (SDHC) (class 10) 8GB - Poruchovost: 0,30 %
A-Data Secure Digital (SDHC) (Class 4) 4GB - Poruchovost: 0,00 %
A-Data Secure Digital (SDHC) (Class 4) 8GB - Poruchovost: 1,40 %
A-Data Secure Digital (SDHC) (class 6) 16GB - Poruchovost: 3,70 %
A-Data Secure Digital (SDHC) 8GB - Poruchovost: 1,50 %
A-Data Secure Digital SDHC (Class 6) 4GB - Poruchovost: 1,60 %
Kingmax Secure Digital (SDHC) (Class 10) - 32G - Poruchovost: 4,80 %
Kingston G2 Secure Digital (SDHC) (Class 10) 16GB - Poruchovost: 1,00 %
Kingston Secure Digital (SDHC) (Class 4) 16GB - Poruchovost: 6,50 %
Kingston Secure Digital (SDHC) (Class 4) 4GB - Poruchovost: 0,50 %
Kingston Secure Digital (SDHC) G2 (Class 10) 32GB - Poruchovost: 0,30 %
Kingston Secure Digital SDHC G2 (Class 10) 8GB - Poruchovost: 0,00 %
Patriot Secure Digital LX (Class 10) (SDHC) 16GB - Poruchovost: 1,00 %
Patriot Secure Digital LX (Class 10) (SDHC) 8GB - Poruchovost: 1,10 %
Patriot Secure Digital LX PRO (Class 10) (SDHC) 32GB - Poruchovost: 0,00 %
Pretec Secure Digital (SDHC) (Class 10) 233x 32GB - Poruchovost: 2,20 %
Pretec Secure Digital (SDHC) (Class 10) 233x 8GB - Poruchovost: 0,30 %
SanDisk Extreme HD Video SDHC Card 8GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Extreme HD video - 4GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Extreme HD video - 8GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Extreme Pro 16GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Extreme Pro 32GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Extreme Pro 8GB - Poruchovost: 0,90 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Ultra 16GB - Poruchovost: 1,10 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Ultra 8GB - Poruchovost: 0,30 %
SanDisk Secure Digital (SDHC) Ultra II 4GB - Poruchovost: 0,90 %
Verbatim Secure Digital SDHC (Class 10) - 16GB - Poruchovost: 0,00 %
Verbatim Secure Digital SDHC (Class 10) - 32GB - Poruchovost: 0,00 %
Verbatim Secure Digital SDHC (Class 10) - 4GB - Poruchovost: 0,00 %

Udaje su z kariet, kde su reklamacne cisla poskytnute. Pri priblizne polovici kariet sa cisla neuvadzaju a je tam popis, ze nedostatocne data, to znamena, ze tych kariet bolo predanych malo a tak neuvadzaju poruchovost. Ta sa udava od nejakeho cisla v predaji, odhadujem to mozno na 100 a viac kusov. A teraz trochu matematiky z cisel, ktore su vyssie:
Verbatim - 3 karty, 0% poruchovost
SanDisk - 9 kariet, 0,36% poruchovost
Patriot - 3 karty, 0,73% poruchovost
Pretec - 2 karty, 1,25% poruchovost
A-Data - 8 kariet, 1,35% poruchovost
Kingston - 5 kariet, 1,46% poruchovost
Kingmax - 1 karta, 4,8% poruchovost

Ked sa pozriem teda na statistiku poruchovosti, tak vsetko vyvracia tvoje tvrdenia o poruchovosti, kde si A-Data kartam daval 25 percent poruchovosti, pricom ma 1,35%, avsak tebou ospevovany Kingston s odhadom 3% ma 1,46%, co je o 0,11% viac ako tebou odpisovana A-Data.

Specialne pre teba este poruchovost Memory Stick Pro Duo, teda karty, ktore idu do PSP:
Lexar Memory Stick Pro Duo Premium 8GB - Poruchovost: 0,00 %
SanDisk Memory Stick PRO Duo 4GB - Poruchovost: 0,80 %
SanDisk Memory Stick Pro Duo 8GB - Poruchovost: 0,80 %
Sony Memory Stick Pro DUO MSMT4GN 4GB - Poruchovost: 0,00 %
Sony Memory Stick Pro HX DUO MSHX8B 8GB - Poruchovost: 0,00 %
Team Memory Stick Pro Duo 8GB - Poruchovost: 4,70 %
...ostatne karty maju nedostatocne data pre statistiku, takze len z tychto je mozne si spravit usudok o kvalite a spolahlivosti.

O flash pamatiach sa docitas nieco tu, takze odporucam ti to precitat, pretoze mas zjavne nedostatky:
http://www.zachrana-dat-flash.cz/flash-pameti
http://www.zachrana-dat-flash.cz/zachrana-dat-flash
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a co z toho bola kolosalna hovadina? to cislo som nemyslel doslova ty genius :D
poukazoval som na to, ze zatial co si ty mohol mat dobre skusenosti so znackovymi neznamena, ze nikde na svete sa nikomu ziadna znackova nepokazila
qwerty-xyz

:wink: hojko ja som pisal priklad, a statistiky su jedna vec a moje vlastne skusenosti druha. Statistikou si mozes ty ako buduci kupujuci vybrat vyrobok, ale proste ked ja mam nieco odskusane tak to mi tu skusenost jednoducho nevezmes, nie? ved predsa ked sa parkrat odpalim na znacke tak ju tvoja statistika z netu nezachrani. Neviem ci sa takto na rano chapeme.
:arrow: mozno to zle vysvetlujem.

Priklad, ked si kupim dvakrat kartu ADATA a dvakrat mi odide, alebo dajme tomu inu znacku, tak je sice pekne ze ty mi tu predostries statistiku o tom ze ADATA je menej poruchova ako kingston, ale ked dajme tomu mam aj kingston a stale ide plus kupim dalsi ktory ide v pohode tak v buducnosti kupim zase kingston. A na net zavesim skusenost PRAAAAVE s kingstonom dobru a s ADATOU zlu. :) Na tom celom vznikol konflikt ze nemozes brat flash ako flash, lebo jeden odchadza a druhy nie.
Napísať odpoveď