Alza
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Alza
pôjde o niečo s nokia lumia. Amazing everyday je slogan nokie a vidno tam WP7
samozrejme ze mozes, akurat vcera som bol v novej centrale
zaplatis na automate v hotovosti podla cisla objednavky a vyzdvihnes tovar... nikde sa nelegitimujes takze vek nehra rolu, je to v podstate ako kupovanie chleba... mas peniaze mas pravo si ho kupit aj keby mas 10 rokov
nova centrala je pekna, moznost si "obchytkat" zopar notebookov je fajn ale na wc im nesvieti svetlo
a bohuzial som ho musel vyuzit takze to bolo dost dramaticke
p.s. vsetko dopadlo dobre, teda tam kam malo
zaplatis na automate v hotovosti podla cisla objednavky a vyzdvihnes tovar... nikde sa nelegitimujes takze vek nehra rolu, je to v podstate ako kupovanie chleba... mas peniaze mas pravo si ho kupit aj keby mas 10 rokov
nova centrala je pekna, moznost si "obchytkat" zopar notebookov je fajn ale na wc im nesvieti svetlo
p.s. vsetko dopadlo dobre, teda tam kam malo
Hej hej, bol som tam vcera. Velke to tam je az moc (dalo by sa tam korculovat
). Prides tam a jeden tam je za pocitacom. Druhy reklamacie a treti vo vydaji tovaru. Proste nikto nikde
Ale je to tam dost od ruky, to na radlinskeho bolo raz tak blizsie.
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
čaute, mohol by my niekto vysvetliť ako možem ziskať ISIC kartu, že možem požadovať veľkoodberateľske ceny? diky 
na stranke som našiel aj svoju školu? čiže kartu mam žiadať cez školu?
na stranke som našiel aj svoju školu? čiže kartu mam žiadať cez školu?
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
jaj ja som bol v tom že to je cena bez DPHTommyHot napísal:ISIC ziskas tak, ze zacnes studovat na vyskekazdopadne velkoodberatelske ceny to nie su. Pri 800 eurovej zostave mi to robilo necelych 10eur menej, co je uplne zanedbatelna suma.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
dnes som akurat objednaval a fakt to islo nehorazne pomali,
dokoncenie objednavky nacitavalo minimalne minutu...
dokoncenie objednavky nacitavalo minimalne minutu...
-
lowmanek
Light Professional
Tiež som si niekedy myslel, že ISIC je len pre vysokoškolákov...na osemročnom gympli som ho ale dostal v 13 a momentálne ho tu už má každý...TommyHot napísal:Nie na strednej mozes mat maximalne Euro 26 a na neho sa vela zliav nevztahuje. Cenu bez DPH ti da akurat tak nejaky maly obchodik s existencnymi problemami.
Veľkoodberateľské zľavy? Skôr výsmech študentov...
urcite to nie su velkoodberatelske ceny
velkoodberatelske ceny vyzeraju inak, je to len taka....blbost pre studentov..
niekedy ked pozeram cenu, prihlasim sam, tak rozdiel ani nevidim, a to mam zafajknute isic zlavy
velkoodberatelske ceny vyzeraju inak, je to len taka....blbost pre studentov..
niekedy ked pozeram cenu, prihlasim sam, tak rozdiel ani nevidim, a to mam zafajknute isic zlavy
preberal som sa alzou po dlhsej dobe aj koli tomu ze na fcbk v skupine avizovali zlacnenie kazdej polozky, cize uplne vsetkeho... tradicne som necakal ziadnu zlavu ale reku pozrem to...
uz dlhsie planujem novu zostavu a od recenzie na skrinu coolermaster cosmos 2 na pctuning sledujem cenovy vyvoj aj na alze...
a aby z povodnej ceny nieco nad 400 evri ktora potom klesla na 389 po viac ako pol roku napisu 374 co je momentalna a za beznu cenu oznacia 430 evri pricom bezna je teraz niekde pri 330 aj s dopravou, tak to uz je hardcore...
ono s nakupom v tomto obchode som bol vzdy max spokojny aj s dovozom proste servis ako taky ale ich cenova politika ide cim dalej tym viac dole vodou a to prave v dobe kedy vacsina ludi naozaj otoci kazde evri aj 5 krat...
je vidiet ze segmetn it je stale financne na tom dobre len mi to pride od nich dost nefer jednanie...
a znamy co mal tiez nejake zlavy na nakup hovoril ze z nejakych 1705 mu cena klesla na 1702... tomu uz hovorim zlava
uz dlhsie planujem novu zostavu a od recenzie na skrinu coolermaster cosmos 2 na pctuning sledujem cenovy vyvoj aj na alze...
a aby z povodnej ceny nieco nad 400 evri ktora potom klesla na 389 po viac ako pol roku napisu 374 co je momentalna a za beznu cenu oznacia 430 evri pricom bezna je teraz niekde pri 330 aj s dopravou, tak to uz je hardcore...
ono s nakupom v tomto obchode som bol vzdy max spokojny aj s dovozom proste servis ako taky ale ich cenova politika ide cim dalej tym viac dole vodou a to prave v dobe kedy vacsina ludi naozaj otoci kazde evri aj 5 krat...
je vidiet ze segmetn it je stale financne na tom dobre len mi to pride od nich dost nefer jednanie...
a znamy co mal tiez nejake zlavy na nakup hovoril ze z nejakych 1705 mu cena klesla na 1702... tomu uz hovorim zlava