Úprava výpisu z vysvedčenia
Úprava výpisu z vysvedčenia
Dopredu upozorňujem, že ide o výpis z vysvedčenia, čiže sa nejedná o úradný dokument. Takže nedôjde k porušeniu zákona.
Mám zoskenovaný výpis z vysvedčenia potrebujem tam upraviť jednu známku, vymazať podpis a prečistiť to nech to nevyzerá ako zoskenované.
Vedel by mi s tým niekto pomôcť? Keď tak pošlem mailom alebo do sz. Scan je (bohužial) v PDF formáte. Za pomoc budem veľmi vďačný. Keď tak môžme sa dohodnúť aj na odmene.
Mám zoskenovaný výpis z vysvedčenia potrebujem tam upraviť jednu známku, vymazať podpis a prečistiť to nech to nevyzerá ako zoskenované.
Vedel by mi s tým niekto pomôcť? Keď tak pošlem mailom alebo do sz. Scan je (bohužial) v PDF formáte. Za pomoc budem veľmi vďačný. Keď tak môžme sa dohodnúť aj na odmene.
Re: Úprava výpisu z vysvedčenia
na konci roku to rodicia neuvidia?
musím dúfať, že budú pozerať známky len za druhý polrok
uz to zacina 
mozem ti len poradit ze taketo veci sa nevyplatia, nie z pohladu zakona, ale z pohladu rodica, radsej priznat teraz ako v buducnosti na nieco prist
mozem ti len poradit ze taketo veci sa nevyplatia, nie z pohladu zakona, ale z pohladu rodica, radsej priznat teraz ako v buducnosti na nieco prist
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak. Sam sebe uskodis
Ucis sa pre seba a nie pre rodicov, tym to moze byt jedno.
Súhlasim s kolegmi neoplati sa ale ak si zufaly tao posli na [email protected] upravim poslem naspat...
levAlex: je 7.2, myslím , že už mu nepomôžeš. 
Prisíhal by som že tam mal dnešný dátum, schválne som si to kontroloval.

ten uz je jasny asi
. podla mna sa tiez taketo "klamstva" nevyplatia. hoc kamos ktory si na strednej preskenoval a prepisal dvojku z chovania na jendotku tak mu nato rodicia neprisli dodnes.