Vážny vzťah
Vážny vzťah
Cawte.Kedy sa podľa vás dá klasifikovať vzťah dvoch ľudí ktorí spolu chodia za vážny? Po akom čase? Vek teraz nerzoberajme.Berme to tak že by sa jednalo modelovo o pár ktorý je emocionálne a mentálne vyspelý.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vážny vzťah
Ocakavas, ze tu teraz niekto napise, ze mesiac, dva alebo tri??? Nikto ti to presne nenapise, ved len vy dvaja predsa musite citit, ci je to vazne alebo nie. Z mojho pohladu za vazny vztah oznacit nieco, co trva rok, dva alebo aj viac a stale je tam vsetko co k tomu patri (laska, dovera, porozumenie...).
ešte definuj čo je to podľa teba vážny vzťah....
-
qwerty-xyz
definovat sa to da, chces to na body? alebo cas? Popripade ine hodnoty? .....
-
axxis
Addict
no pod. kolko bodov? 7 z 10 je uz vazny alebo stale este znamost?qwerty-xyz napísal:definovat sa to da, chces to na body? alebo cas? Popripade ine hodnoty? .....
-
audiotrack
VIP
definovať sa to fakt nedá, ale ako hojko naznačil, ak ste spolu dlhšiu dobu a nie je to len letný flirt na dva mesiace, tak to pridáva na vážnosti. Len by som ho doplnil, že takých atribútov by sa našlo možno viac. Povedzme že ak sa poznáš s jej rodinou a ona s tvojou, ak ste prežili nejakú ťažkú situáciu alebo dlhé odlúčenie a stále pri sebe stojíte a pod. tak to všetko pridáva na vážnosti. Ale nedá sa to presne povedať. Niekedy si si s partnerom bližší po pol roku ako s iným partnerom po roku. Všetko záleží od toho ako často ste spolu, aké situácie prežívate a mnoho iných faktorov
-
Grim
Darca
...závisí iba od ich dvoch, kedy začnú svoj vzťah brať ako vážny...niekto to dokáže už v prvých dňoch, niekto ho neberie vážne ani po roku...
//...no audio..lepšie by som to asi nenapísal...
//...no audio..lepšie by som to asi nenapísal...
..vieste si predstavit spolocnu buducnost? ...ano?
tak je to vazne:)
tak je to vazne:)
-
p4ra
Redeemer
Po tom, co si predviedol v inych temach, ani neuvazuj touto cestou.dekarbon napísal:..mentálne vyspelý.
ak ta zazila hladneho (a prezila) a vie co stvaras s autom a napriek tomu vsetkemu s tebou ostala tak je to potom vazne 
Tvoja rodina ti povie, kedy to bude vazny vztah.
ja by som sa skor opytal inak, co sa zmeni, ked sa dozviez ze ten tvoj vztah je vazny vztah?
to neni warcraft, ze ked zabijes 200 potvor, tak mas vazny vztah. ide o to ako to ty citis. a samozrejme ako to citi tvoj partner. idealne je taketo otazky riesis s partnerom, nie cudzimi ludmi na internete...
to neni warcraft, ze ked zabijes 200 potvor, tak mas vazny vztah. ide o to ako to ty citis. a samozrejme ako to citi tvoj partner. idealne je taketo otazky riesis s partnerom, nie cudzimi ludmi na internete...
vážny vzťah je vtedy keď to myslíš vážne ...
Tak potom všetky moje vzťahy budú vážne...
-
Grim
Darca
...vážny vzťah je vtedy, keď to obaja myslia vážne...
To si len ty myslis Terepin. Ako hovoril kedysi davno este ucitel na skole - Nepredbiehaj udalosti!
To som reagoval na jodu.
-
PhYs0c
King
som chcel napísať že keď si prdnú